De legalább a feléig eljutottam kb
Balázs bocs ha bezavartam a lekörözésnél de sajnos akkor már nem voltam a fedélzeten
Szicsó kár hogy eldobtad
Remélem a set azért segített egy kicsit, ha már csapattársak vagyunkendre írta:Elnézést de egy perc gyakorlásra sem volt időm két hete.![]()
Azt se tudtam merre tekerjem a kormányt.
Nem hiszem, hogy a magyarosítással lenne a gond, nekem is van.kaszasi írta:Ez tényleg már érthetetlen a számomra.Talán a win7 segit.Ha nem én is felfogom adni.Ugy lépet ki a játék hogy még hiba üzit se irt.Lehet hogy a magyarositás miatt dobál le?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB WIN7 ultimate sp1kaszasi írta:Ez tényleg már érthetetlen a számomra.Talán a win7 segit.Ha nem én is felfogom adni.Ugy lépet ki a játék hogy még hiba üzit se irt.Lehet hogy a magyarositás miatt dobál le?
XD-t használok.HunGaben írta:AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB WIN7 ultimate sp1kaszasi írta:Ez tényleg már érthetetlen a számomra.Talán a win7 segit.Ha nem én is felfogom adni.Ugy lépet ki a játék hogy még hiba üzit se irt.Lehet hogy a magyarositás miatt dobál le?
Ezzel a konfig-gal az első 2 futamon ledobott. Néha gyakorlás közben stcc is kidob hibaüzenettel. Amíg nem volt fent az FIA GT addig ilyen hiba soha nem fordult elő.
RfdynHUD-ot használ akit kidob?
Ui: win7 szűz hdd-re lett újrarakva pár hete és azóta már dobott ki.
Nem volt gáz, csak meglepődtem, hogy mellém teleportáltál.Pal Kinizsi írta: Balázs bocs ha bezavartam a lekörözésnél de sajnos akkor már nem voltam a fedélzeten![]()
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég