FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Kyip

Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.11.21. 22:34

Szintén zenész... :cry: pedig letekertem a dolgokat :?
De legalább a feléig eljutottam kb :D az is jó móka volt :mrgreen: mondjuk azért Barnát és Gabit megvárhatta volna még utolérem :P
Balázs bocs ha bezavartam a lekörözésnél de sajnos akkor már nem voltam a fedélzeten :?
Szicsó kár hogy eldobtad :(
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.11.21. 22:52

endre írta:Elnézést de egy perc gyakorlásra sem volt időm két hete. :cry:
Azt se tudtam merre tekerjem a kormányt.
Remélem a set azért segített egy kicsit, ha már csapattársak vagyunk :)
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.11.21. 22:54

kaszasi írta:Ez tényleg már érthetetlen a számomra.Talán a win7 segit.Ha nem én is felfogom adni.Ugy lépet ki a játék hogy még hiba üzit se irt. :cry: Lehet hogy a magyarositás miatt dobál le?
Nem hiszem, hogy a magyarosítással lenne a gond, nekem is van.
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
HunGaben
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.11.21. 23:02

kaszasi írta:Ez tényleg már érthetetlen a számomra.Talán a win7 segit.Ha nem én is felfogom adni.Ugy lépet ki a játék hogy még hiba üzit se irt. :cry: Lehet hogy a magyarositás miatt dobál le?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB WIN7 ultimate sp1

Ezzel a konfig-gal az első 2 futamon ledobott. Néha gyakorlás közben stcc is kidob hibaüzenettel. Amíg nem volt fent az FIA GT addig ilyen hiba soha nem fordult elő.
RfdynHUD-ot használ akit kidob?

Ui: win7 szűz hdd-re lett újrarakva pár hete és azóta már dobott ki.
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.11.21. 23:04

HunGaben írta:
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB WIN7 ultimate sp1

Ezzel a konfig-gal az első 2 futamon ledobott. Néha gyakorlás közben stcc is kidob hibaüzenettel. Amíg nem volt fent az FIA GT addig ilyen hiba soha nem fordult elő.
RfdynHUD-ot használ akit kidob?

Ui: win7 szűz hdd-re lett újrarakva pár hete és azóta már dobott ki.
XD-t használok.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.11.21. 23:15

Pal Kinizsi írta: Balázs bocs ha bezavartam a lekörözésnél de sajnos akkor már nem voltam a fedélzeten :?
Nem volt gáz, csak meglepődtem, hogy mellém teleportáltál.

Qualy 1. hely verseny 1.hely nincs mit cifrázni....

amúgy nem hinném, hogy a gépekkel lenne baj, én a modra tippelek, valami kis bug lehet benne

(XD-t szoktam én is használni) ATIm, van XP sp3... AMD meg athlon cuccok a gépbe
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.11.21. 23:31

Az egy dobható versenyt újra csak azt mondom, hogy be kellene vezetni. Akárhol, akármilyen versenyen, akármilyen moddal indulok, nincs bajom, csak ezzel. Ezzel is csak most jött elő... 6-ról 3. helyre rajtolok, ezután fogta magát, és kiírta, hogy helósziabeszartam. Így habár minden versenyen "megjelentem" eddig, készültem és eddig a 3. helyen voltam összetettben, búcsút is inthetek a bajnokság dobogójának. Az pedig, hogy a gép nem bírja, ki ne találjátok már. 32 bites Win7, 2GB RAM, 2x2.8GHz proci, 8800GT 512MB, router kikötve, hogy még csak véletlenül se szólhasson bele.

Ennél valszeg a pályán maradtak közül is legalább 10-15 embernek van rosszabb gépe, vagy kb ugyanilyen. FPS száma 110 és 190 között változott.

Eddig is nyivánvaló volt persze, hogy a moddal valami gubanc van. Most éppen rám forogta ki magát.

A 4:43 hosszúságú replay-emben a 23-as pozíción vagyok végig, a boxban áll az autó. Ezt nem tudom mitől csinálhatta...
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.11.22. 00:16

Hát nem kéne szomorkodnom a második hely miatt, de valahogy nem értem ha practiceban megy a 29.5 kvalin nem birtam 30.5 alá menni a versenysetup is 30.6-30.8 at gyakorlás közben stabilan vitte de versenyen fél mp vel lassabb voltam és érthetetlen módon nem akart befordulni a verda pedig a gumi hőfok rendben volt. Verseny végén elkellett vennem a gázról a lábam mert úgynézett ki hogy nem lesz elég a benya de pont sikerült 1 literrel beérni. :)
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.11.22. 09:41

Beszarok b+
A 2. verseny óta nem volt gondom a moddal.
Erre tegnap felállok a rajtrácsra, megfagy, de annyira hogy restartolnom kell.
Nagy nehezen vissza jövök, amiért köszönet hogy megvártatok, erre nem tudom milyen okból, a kocsimból nem láttam semmit, így semmihez nem tudtam viszonyítani, hol lehet az eleje.
És még a tükröm is eltűnt.
És az hogy nem egy embert szopat be folyamatosan ez a mod... Más modnál semmi gond nincs.
Komolyan gondolkozom hogy feladom a GT1-et.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2011.11.22. 14:58

Úgy látszik kellett ez a Navara-i kiesésem, nagyon nem voltam egyben akkor, most viszont nekiestem kicsit jobban a setupnak és megoldottam pár problémát az autóval. Igazából sose az zavart, ha valaki jóval gyorsabb, hanem az, ha az autóm nem úgy viselkedik ahogy kellene neki. Sajnos az ilyen problémákat csak a bajnokságok közben szoktam tudni kiszűrni és megoldani, ráadásul a bajnokság felénél járunk, persze ha csak nem késik az rF2.

Amúgy a versenyről: 3. helyről rajtoltam, Ricsit megelőztem rajtnál, csodálkoztam is, aztán Ingy üldözött, bele is kergetett egy hibába, aztán kb. egész verseny alatt azon aggódtam, hogy Ricsi mikor ér fel rám és előz meg, szerencsémre ez nem jött neki össze. Szóval hurrá, jól muzsikál a BMW! :) :D
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Válasz küldése