Sajnálhatod is:) Itt asszem az Alfa-ban sok volt. Kis gyakorlással, alig 3mp-et kaptam. Sok gyakorlással ez 1,5 mp lett volna. Neked meg olyan 0,5mpTropie írta:Sajnálom hogy nem tudtam veletek versenyezni, nem volt gépem hozzá ...
Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
FEFECAPRI
- Kapcsolat:
Nagyon jó verseny volt, igaz az én teljesítményem egy hulladék mint mindig, de legalább most nagyon tudtam élvezni.
A Pau-n mentem a verseny után egy pár kört, szerintem nem rossz.
A Pau-n mentem a verseny után egy pár kört, szerintem nem rossz.
Ford Capri 1973 2.8 V6
Tropie egyetérzek veled, nekem is géphiányom van és igazán fájó olvasgatni a sok "kéjenc élvezkedőt"emerico írta:Sajnálhatod is:) Itt asszem az Alfa-ban sok volt. Kis gyakorlással, alig 3mp-et kaptam. Sok gyakorlással ez 1,5 mp lett volna. Neked meg olyan 0,5mpTropie írta:Sajnálom hogy nem tudtam veletek versenyezni, nem volt gépem hozzá ...
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Az a gond, hogy vagy lenne rá mód és hely, de nincs gép, vagy van gép, csak a hely és a körülmény nem igazán jó hozzá.
Lenne egy megoldás, de azt egy hatalmas nagy balhé követné, bár igazából le..rnám...
Egészen egyszerűen valahogy nem értik meg ideát, hogy néha az igazság odaát is lehet.
Azaz ha leülök 4 órára a gép elé, akkor egész egyszerűen nem tudnak engem békében nyughadni, viszont ha én baszkurálok mást, amikor ő kapcsolódik ki, az már megint nem elfogadható. Egész egyszerűen eljutottam egy bizonyos pontig, ahol elég 1 szó és csomagolok. Nos itt tart nálam a dolog.
Lenne egy megoldás, de azt egy hatalmas nagy balhé követné, bár igazából le..rnám...
Egészen egyszerűen valahogy nem értik meg ideát, hogy néha az igazság odaát is lehet.
Azaz ha leülök 4 órára a gép elé, akkor egész egyszerűen nem tudnak engem békében nyughadni, viszont ha én baszkurálok mást, amikor ő kapcsolódik ki, az már megint nem elfogadható. Egész egyszerűen eljutottam egy bizonyos pontig, ahol elég 1 szó és csomagolok. Nos itt tart nálam a dolog.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nekem is és gondolom mindenkinek vannak ebből balhéi.
Én ott tartok, hogy fejemre a füles, és lesz@rom. Igaz a nejem nagyon toleráns, vagy már belefáradt, nem tudom eldönteni.
A nők véleménye szerint, ha Ők sorozatot bambulnak, olvasnak, telefonálgatnak, vagy pasziánszoznak, az totál természetes. Ha Te a gép előtt ülsz és egy szimulátorral játszol, az függőség, és totál hülye vagy. Valahogy meg kell találni a tökéletes egyensúlyt, és a partnert hozzá, amire minimális az esély. De van akinek sikerül...
Én ott tartok, hogy fejemre a füles, és lesz@rom. Igaz a nejem nagyon toleráns, vagy már belefáradt, nem tudom eldönteni.
A nők véleménye szerint, ha Ők sorozatot bambulnak, olvasnak, telefonálgatnak, vagy pasziánszoznak, az totál természetes. Ha Te a gép előtt ülsz és egy szimulátorral játszol, az függőség, és totál hülye vagy. Valahogy meg kell találni a tökéletes egyensúlyt, és a partnert hozzá, amire minimális az esély. De van akinek sikerül...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Ismerős a téma!
Nálam is ugyanez van + még 2 gyerek aki mindig akkor ülne oda gépezni, amikor én!
Nemsokára készen lesz a másik gépem is!
Már alig várom! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Van ez a lehetőség is, Szaporodj!batihu írta:Ismerős a téma!Nálam is ugyanez van + még 2 gyerek aki mindig akkor ülne oda gépezni, amikor én!
Nemsokára készen lesz a másik gépem is!
Már alig várom!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Nekem az egész ott kezdődött, hogy:
1. Minek kormány, úgy sem fogsz rajta annyit játszani, mert megunod... Aztán: Ennyi pénzt játékra???
2. Ne hozd már a gép elé azt a nagy szar asztalt (rá van applikálva a kormány+váltó+pedál, ki nem engedem robbantani a gép elől
), minek lett ide szobaszekrény csinálva, ha idehozod ezt, minek a billentyűtartó, ha el van rakva a szekrény mögé emiatt, stb.
3. Eddig sem lehetett elférni a szobában, biztos be nem hozol ide egy autóülést. Mekkora hülyeség már, az autóba való, nem hiába autóülés a neve.
De szépen lassan hozzá kell, hogy szokjanak az itthoniak, mert én nem engedek. Igaz én még "csak" 22 éves vagyok, szüleim lakásában élek (még egyetemből is van pár év, szóval nagyon szerintem nem is fog változni vagy 3-4 évig). A net lefoglalása már csak hab a tortán versenykor, ugyanis a routert vagy kiiktatom, és csak modemről megy a gép, vagy pedig mindenkinek megtiltom, hogy Wifi-t kapcsoljon.
Ja, és 2 lány tesó mellett mindezt, szóval nem nagyon van konkurencia (ilyen szempontból szerencsés a dolog) versenyidőben az asztalnál, de a szimulátorozás létjogosultságának megértése emiatt derékba törik.
1. Minek kormány, úgy sem fogsz rajta annyit játszani, mert megunod... Aztán: Ennyi pénzt játékra???
2. Ne hozd már a gép elé azt a nagy szar asztalt (rá van applikálva a kormány+váltó+pedál, ki nem engedem robbantani a gép elől
3. Eddig sem lehetett elférni a szobában, biztos be nem hozol ide egy autóülést. Mekkora hülyeség már, az autóba való, nem hiába autóülés a neve.
De szépen lassan hozzá kell, hogy szokjanak az itthoniak, mert én nem engedek. Igaz én még "csak" 22 éves vagyok, szüleim lakásában élek (még egyetemből is van pár év, szóval nagyon szerintem nem is fog változni vagy 3-4 évig). A net lefoglalása már csak hab a tortán versenykor, ugyanis a routert vagy kiiktatom, és csak modemről megy a gép, vagy pedig mindenkinek megtiltom, hogy Wifi-t kapcsoljon.
Ja, és 2 lány tesó mellett mindezt, szóval nem nagyon van konkurencia (ilyen szempontból szerencsés a dolog) versenyidőben az asztalnál, de a szimulátorozás létjogosultságának megértése emiatt derékba törik.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Nekem anyám ilyen, ha csak egy kis zajt is csinálok, amikor nézik a kurva sorozataikat, akkor mindenki vérszemekkel néz rám, és meg akar ölni, amikor meg leülök hetente 1x, max 2x tv-t nézni, mert éppen megy valami verseny, akkor megy mögöttem a páraelszívó, a daráló, a mikró, minden, ami zajt csap, és még kurvahangosan is beszélgetnek, amikor meg hangosabbra veszem a tv-t, akkor jönnek a cinikus megjegyzéseik... Már nem tudom mióta csak akkor tv-zek, ha egyedül vagyok itthon, mondjuk nincs is benne sok minden, ami érdekelne. Egyszer jött be a szobámba anyám virágot locsolni verseny közben, már nem tudom mit mondhattam akkor, de versenyek közben már békénhagynak.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Verseny közben engem sem zavarnak szerencsére, néha be-be nyitnak, de annyi. A gép szerencsére a kisszobában van, így itt nem nagyon vannak számukra fontos dolgok, amiket ne tudnának 2 óráig nélkülözni.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"