SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó
Re: SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó
birel!: ez nem az óvás topic, majd Emerico megnézi.
# Night: én is a Bentley-vel gyakoroltam, mégis átadtam neked, de ez csak egyszeri alkalom volt.
szerintem éppen az a lényeg, hogy sosem lehetsz biztos benne melyik autó jut a versenyre.
# Night: én is a Bentley-vel gyakoroltam, mégis átadtam neked, de ez csak egyszeri alkalom volt.
szerintem éppen az a lényeg, hogy sosem lehetsz biztos benne melyik autó jut a versenyre.
Hannibal írta:nagyon élvezetes ez a verseny , de szerintem irreális különbségek vannal az LMP1-esek között.
a P908, az AudiR10, a Bentley-k egyenesben 20 km/h val gyorsabbak, a P908 nyomatékáról nem is beszélve.
az R8-asom végsebessége megegyezett az LMP2-esekkel.
ha már nincs fix autó választás , legalább több P908, R10, és Bentley lehetne a modban.
gondolom ez csak skin kérdése.
Lordtom R15-öseit is meg lehetne nézni+az Aston-okat is . szerintem igen jók.
több ember választhatna LMP1 -ből jó autókat.
Black Tide
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bár én csináltam volna..
a P908-as skinek csak "megvoltak" a gépemen
Aha...Hannibal írta:bár én csináltam volna..
Black Tide
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Ha egy LMP2-es gyorsabb volt az egyenesben, az azt jelenti, hogy az LMP1 pilótája nem igazán tudta beállítani a kocsiját...
Sokkal gyorsabbak ezen a pályán az LMP1-esek.
Sokkal gyorsabbak ezen a pályán az LMP1-esek.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Ok... akkor aki kapja marhaHannibal írta:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Pályaletöltéseket mikor kaphatunk?
Nekem pl. a Spa,és még 1-2 nincs meg...rFactor central-ról meg csak a pályát nem lehet letölteni.
Köszi!
Nekem pl. a Spa,és még 1-2 nincs meg...rFactor central-ról meg csak a pályát nem lehet letölteni.
Köszi!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Most megy a pályacsomag a szerverre, majd megy körlevél.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Sziasztok!
Jó volt a verseny, jól megizzasztott...
Elnézést szeretnék kérni Kiss Endrétől, a 8. körben kiforgattam.(mind a ketten elrontottuk a sikánt, nekem kicsit jobb volt a kigyorsításom.) Bocsánat.
A rajton kívül nagyon korrekt versenyzőkkel találkoztam,volt néhány csatám, remélem én is okozam ,,izgalmakat" .....
Egy ötlet, talán nem a fogyasztást kellene a dieselnél növelni, hanem egy versenyző csak egyszer ülhetne bele, így a másik versenyen nem kerülne előnybe a többiekkel szembe....
karol
Jó volt a verseny, jól megizzasztott...
Elnézést szeretnék kérni Kiss Endrétől, a 8. körben kiforgattam.(mind a ketten elrontottuk a sikánt, nekem kicsit jobb volt a kigyorsításom.) Bocsánat.
A rajton kívül nagyon korrekt versenyzőkkel találkoztam,volt néhány csatám, remélem én is okozam ,,izgalmakat" .....
Egy ötlet, talán nem a fogyasztást kellene a dieselnél növelni, hanem egy versenyző csak egyszer ülhetne bele, így a másik versenyen nem kerülne előnybe a többiekkel szembe....
karol
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)