Én sajnos hiába akartam hozni a megszokott taktikát, hogy a versenyt az első 3 sor valamelyikáből kezdhessem, majd egy gyönyörű rajttal legyorsuljam a benga nagy caprikat...stb és tartsam amíg csak lehet a pozíciómat.
Mert hogy ugyan számítottam arra, hogy ezen a pályán másmilyen a rajt, mert már egyszer a karrierem során bebuktam a lámpák miatt itt a rajtot, de hiába vártam az akkor meglepetést okozó sárga kocka lámpákat, csak a hangjelzést és a körülöttem lévők gumijának sikítását hallottam. Nem is tudtam olyan dinamikusan elrugaszkodni, no de sebaj, mentem a 4. helyen. Aztán egy sajnálatos versenybaleset miatt, lezúztam a balelső sárvédőmet, ami meg elkezdte nyírni a gumimat, egyből felére kopott! Jobbos kanyarsebességem a felére redukálódott, így kimentem meglátogatni a békésen pipázó szerelőimet. Viszonylag hamar kalapálták a hullámpalát, majd visszatérten szaggatni az aszfaltot, lépdestem előre, meg kergettem ezt azt amazt, de sokra nem jutottam. Végül már nem is tudom hanyadik lettem, mert élveztem a futamot, így nem is foglalkoztam vele