Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai

Milyen Open Wheel Bajnokság jöjjön

F1 1967
4
25%
F1 1975
6
38%
F1 1985
6
38%

Szavazatok száma: 16
jeamiro
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.12. 00:51

Nekem pl. az volt a taktikám, hogy csak megyek minél gyorsabban (nem nagyon sikerűlt :oops: ) egyébbként én telivel indultam és nálam, nekem még gyorsabb is a nehéz autó.
Ha nem kapok kört bukom a nemlétező taktikámat, mert 1 lityi benyám maradt a célbaérésnél. :lol:
Ja más, mi volt a lámpákkal, nekem piros maradt, csak mindenki elrajtolt aztán mentem utánatok :lol: :lol: :lol:
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.12. 00:54

bardocz írta:Csak nekem nem volt rajtnál zöld lámpa? Mikor már mindenki elindult körülöttem, csak akkor mertem menni:D Jeamiro, ebből egy videó nem fog beleférni a 10 perces limitbe, minimum 3 videót kell majd csinálnod:D
Reaplay az egész futamrol, 3-4 ember szemszőgéből :lol:
Természetesen lesz video, csak ujra kell raknom a szerk progit, mert valami behalt és nem birom elinditani :twisted:
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2010.01.12. 05:36

Nem ismertem a pályát, se a mostani sem pedig az akkori vonalvezetését. Nagyon keveset gyakoroltam, talán ha két 10-15 körös etapot teljesítettem időmérés előtt összesen. Mindezek ellenére nagyon megszerettem ezt a helyszínt!

A taktika összesen annyiból állt, hogy időmérőn kevés körből sikerüljön viszonylag üres tankkal jó kört futni. Meg is elégedtem a második mért körömmel, kíméltem a gumikat... Így a 8. rajthelyet szereztem ami körülbelül a helyén is volt. A rajtnál engem is meglepett a zöld lámpa hiánya és ennek fényében (vagyis a hiányának sötétségében :)) be is ragadtam szépen. Mivel a mezőny többségét is váratlanul érte az eset ezért pozíciót nem veszítettem szerencsémre.
A másik nagy taktikai elem amit elkövetek és mindig erre törekszem az az, hogy ne vétsek hibát. Egész jól ment is de sajnos a kiállás előtt az utolsó körben sikerült megforogni az utolsó sikánnál és buktam is vele két pozíciót. A boxban érdekes volt, hogy 0 liter benzint kellett volna kapnom de nem tudtam átállítani a 25 litert semmiképp amit berakott automatikusan. Így buktam 16 másodpercet. Kiállás után Emerico elé jöttem vissza a versenybe és volt kis kergetőzés is aminek sajnos a gyors első kanyarok vetettek véget. Megint egyedül sok ledolgozandó hátránnyal. Nyomtam ahogyan tudtam, volt még két kicsúszásom a hátsó egyenes utáni jobbosban de a hátrányomat egész jól sikerült ledolgozni mindig az előttem autózóhoz képes és még egy előzés is belefért a végén. Hibák nélkül sem tudtam volna jobb helyezést elérni szerintem csak kevesebb hátránnyal értem volna célba. Ha Feri nem távozik idő előtt akkor meglett volna a számomra előkelő 8. hely, ahonnan rajtoltam is, így viszont kaptam egy 7. helyet ajándékba és egy nagyon jó emlékű futamot. Köszi! :)
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.01.12. 11:00

Nekem sajnos nem sikerült beállítani az autót, egy órával az időmérő előtt még gyomorgörccsel fetrengtem az ágyon, így elég rossz kocsival indultam.
Zöld nekem sem volt, ill. csak akkor lett volna, ha megfújok egy szondát, mivel a görcsöt jófajta házipálesszel kezeltem :lol: , meglehetős sikerrel. :D
A verseny alatt rendesen leizzadtam, hogy a pályán tudjam tartani a kocsit, volt is több kisebb, meg egy nagyobb meg forgásom, de ezek nélkül sem értem volna utol Cseltéket, mert lassabb voltam.
Azért akadt néhány jó csata Emericoval, Tropieval és Claymannal, úgyhogy annyira nem volt rossz.
Név: Rebók József
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.01.12. 15:56

Nekem jól ment végig kicsúszás nélkül, aztán valaki az egyenes utáni jobbosban beállt a belső ívre, én megcsúsztam, és telibevertem, így sérült a jobb első futómű, meg talán a motor, nem tudom mi micsoda azon a kis ábrán :lol: Aztán ugyan ez az ember szintén megijesztett, ami miatt hibáztam :lol: Emericot is telibevertem volna, ha kicsit hátrébb gurul. De mivel egyikkel sem vesztettem pozíciót, így nem para. Cselt akkor már nagyon lemaradt.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.01.12. 17:41

Én sajnos hiába akartam hozni a megszokott taktikát, hogy a versenyt az első 3 sor valamelyikáből kezdhessem, majd egy gyönyörű rajttal legyorsuljam a benga nagy caprikat...stb és tartsam amíg csak lehet a pozíciómat.
Mert hogy ugyan számítottam arra, hogy ezen a pályán másmilyen a rajt, mert már egyszer a karrierem során bebuktam a lámpák miatt itt a rajtot, de hiába vártam az akkor meglepetést okozó sárga kocka lámpákat, csak a hangjelzést és a körülöttem lévők gumijának sikítását hallottam. Nem is tudtam olyan dinamikusan elrugaszkodni, no de sebaj, mentem a 4. helyen. Aztán egy sajnálatos versenybaleset miatt, lezúztam a balelső sárvédőmet, ami meg elkezdte nyírni a gumimat, egyből felére kopott! Jobbos kanyarsebességem a felére redukálódott, így kimentem meglátogatni a békésen pipázó szerelőimet. Viszonylag hamar kalapálták a hullámpalát, majd visszatérten szaggatni az aszfaltot, lépdestem előre, meg kergettem ezt azt amazt, de sokra nem jutottam. Végül már nem is tudom hanyadik lettem, mert élveztem a futamot, így nem is foglalkoztam vele :)
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.01.12. 18:00

Nekem a gumi volt necces a végére, alig maradt 1 kocka, én nem azt vártam, hogy mikor fogy ki a benzin, hanem mikor jön a defekt.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Tomievo

Hozzászólás Szerző: Tomievo » 2010.01.12. 21:29

Hali!

Nekem jó kis versenyem volt. Az első 4-5 körben Ferivel cserélgettük a helyet, volt pár apró véletlen kocc, de az teljesen belefér. Illetve sztem több is belefért volna, de szerencsére sikerült elkerülni a bajt. Egyszer Feri megpördült az egyenes utáni jobbosban és ezúttal jól döntöttem, jó fele kerültem ki, úgyhogy nem lett gubanc ebből sem (pedig ugye Zolderban is és Sachsenringen is egy ilyen rossz döntés vetett véget a futamomnak, át is futott az agyamon hirtelen). Gyakorlatilag egész verseny alatt egymás mögött mentünk, a lekörözések is sokszor izgalmasra sikerültek, elég boldog voltam a futammal, ezúttal élveztem. A gumik tropára mentek persze, de legalább kibírta.

Sajna Ferinek el kellett távoznia a végén, valószínű sikerült volna nyernie, de így izgalmasabb lett a pontverseny. :) :twisted:

Grat Mindenkinek!
Németh Tamás - Tomievo
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.24. 13:00

Nem tudom miért van, de már akárhányadik futam és nem kell büntetéseket osztanom, nem lök ki senki senkit, nem vágnak. Mindenképp folyamatos lesz ez a history hétfő, mert nincs vele dolgom :lol: :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
pumba
Név: Veréczi Dániel
Kormány: Logitech DFGT

Hozzászólás Szerző: pumba » 2010.01.25. 17:40

Sziasztok ma nem tudok jönni futamra mert ujra raktam a windowsomat és még nem 100%-os bocsi

Ja és mégegyszer köszi JOKE :D:D:D:D:D:D:D
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
Lezárt