SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Re: SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó
Tele van a hócipőm az ilyen fostalicska játékkal ! Az első rajtnál össze vissza törnek, az új startnál meg nem volt visszaszámlálás, hogy mennyi idő van kiállni a rajtrácsra. Ezért ültem nyugodtan a rohadt boxban.
Aztán startolhattam kib.szott boxutcából, hogy tök unalmas versenyem legyen.
Aztán startolhattam kib.szott boxutcából, hogy tök unalmas versenyem legyen.
Név: Rebók József
-
cole trickle
Good race Balazs! Great fight. I want revenge at Spafreakyo írta: andrea: it was great when we fight with each other
low g25
Andrea Conte - RW Team - #124
"Expect the panic grows, when fear turns into heavenly visions, begins to detach..." Kevin Schwantz
My Team http://www.rwteam.it/
"Expect the panic grows, when fear turns into heavenly visions, begins to detach..." Kevin Schwantz
My Team http://www.rwteam.it/
Hát én elbénnáztam az biztos, csak a tizedik helyre jöttem be. Valakit pedig kiküldtem a sóderágyba, amikor ő jött ki a bokszból, bocsi nem volt szándékos és már semmit se tudtam tenni.
13. helyen megpörögtem, mondom, békésen, nyugisan visszatérek a pályár, de elöbb megvárom, hogy elforduljon mindenki, így vesztettem volna kb. 2 helyet. Erre meg jött valaki és úgy belém vágódott, hogy atomjaira esett szét az autóm...be box és vissza a 20-on sokadik helyre....de ettől eltekintve, mégis szép eredmény, hogy a qualyn kezdtem megismerni a pályát és gyártani egy valamire való setupot. 
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Az rFactor minden újraindításkor szinkronizál, ezt jól lehet látni, nem érdemes ücsörögni a boxban, hanem be kell lépni, nem a játék szar.
Egyébként kérem akinek sérelme van használja az óvás topicot, pontos időponttal, és vétkes fél nevével.
Egyébként kérem akinek sérelme van használja az óvás topicot, pontos időponttal, és vétkes fél nevével.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Amúgy a mod nagyon zsír, csak hát ez volt a legélvezetesebb pálya ezzel a moddal sztem, ezért dühöngtem egy kicsit. 
Név: Rebók József
Ez rendben is van, de mindenki eltűnt a pályárol és nem dobott vissza a boxba mint máskor szokot ha újrainditás van. Engem valamiért kint felejtett a flaszteron egyedűl körőzgetni. Ezután csak kilépni tudtam, és természetesen nem engedett vissza a szero, ami egyértelmű, csak megprobáltam hátha.emerico írta:Az rFactor minden újraindításkor szinkronizál, ezt jól lehet látni, nem érdemes ücsörögni a boxban, hanem be kell lépni, nem a játék szar.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
"kint felejtett a flaszteron egyedűl körőzgetni"
ez tetszik
az időtők ott volt és hoztam is rajtatok sokat

Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Káosz,káosz hátán...sajna így tudnám jellemezni.
Első rajt jó volt,de a második felvezetőn össze is törtek,és így rajtoltam...öröm volt.
Szórakozott az autó is...egyszer csak azt veszem észre,hogy a max.sebességem 300Km/h...nem ment többet,és nem tudom miért.
A világításom is néha volt,néha nem.
A kavicságy meg,ha nem kellene megfog egyből,viszont ha kicsúszol,olyan mint a jég.Fura.
Valakire rá is másztam a végén,aki benne állt...bocsi.
Az utolsó másfél körömet,a palánknak támaszkodva mentem végig...már nem volt értelme kiállni a box-ba...bocsi,ha valakinek kellemetlenséget okoztam,de már az 1 perces jelzés után csattantam falnak.
Remélem a kövi nem lesz ennyire gázos...
Grat mindenkinek!
Első rajt jó volt,de a második felvezetőn össze is törtek,és így rajtoltam...öröm volt.
Szórakozott az autó is...egyszer csak azt veszem észre,hogy a max.sebességem 300Km/h...nem ment többet,és nem tudom miért.
A világításom is néha volt,néha nem.
A kavicságy meg,ha nem kellene megfog egyből,viszont ha kicsúszol,olyan mint a jég.Fura.
Valakire rá is másztam a végén,aki benne állt...bocsi.
Az utolsó másfél körömet,a palánknak támaszkodva mentem végig...már nem volt értelme kiállni a box-ba...bocsi,ha valakinek kellemetlenséget okoztam,de már az 1 perces jelzés után csattantam falnak.
Remélem a kövi nem lesz ennyire gázos...
Grat mindenkinek!