GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Zero.

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Zero. » 2010.03.21. 23:00

Nos ez valóban jó volt. Nekem legalább annyira mint a tegnapi :)

Ismét az első kanyarban kerültem a mezőny végére... Mondjuk jó volt kűzdeni. Visszahoztam a végére a hetedik helyre. Jó csaták voltak. Ami egy kicsit piszkál, hogy 20 literrel kevesebb fér most a Ferrariba. Indulásnál vettem csak észre. Ez meg pont egy literrel kevesebb, mint ami elég lett volna ide. (Emerico nem tudnál pl 10 litert visszarakni? plz :)) Mondjuk ettől a végén a kényszerstoppal is izgalmas maradt a dolog.

Szóval várom a listát. :D Aztán uzsgyi...
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.03.21. 23:03

Mugen írta:Élvezetes és fárasztó volt ismét. Szatocs ott az elején a nagysikánnál úgy estem be melléd, hogy nem is akartam, jó hogy megúsztuk. ;)
Na ja, ott kintebb húztam, meg kicsit hamarabb is fékeztem, mert láttam, hogy nagyon tolod neki, ne szenvedjünk. :D Na meg nem gondoltam, hogy ott ilyen szépen megúszod, de sikerült, szép volt. :)

Én meg nem nagyon bírtam az autóval, sokszor tört kifele a segge.

Tegnap corvettel mentem, akkor 60 litert tankoltam, és fél távot úgy mentem, hogy egyenesekben félig, háromnegyedig nyomtam a gázt, meg kb 500-al hamarabb váltogattam fel, és így is csak 3 liter maradt a végére. Na meg akkor csak 1 csík kkopott a gumikból, most meg hogy végig toltam neki, több, mint 2. Rendesen ficánkolt azért a végére.

De Fittivel jól toltátok, az elején alig, vagy nem is tudtam tartani az iramot. Majdnem minden körben kaptam vagy 4-5 tizedet.

Zero: Ez csak ezen a pályán jött így ki, ha sprinteken kicsit kevesebb kör lesz, akkor észre sem lehet majd venni, 3 órásokon meg úgy is ki kell jönni majd vagy 2x mindenkinek gondolom.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Zero.

Hozzászólás Szerző: Zero. » 2010.03.21. 23:17

Szatocs írta:
Zero: Ez csak ezen a pályán jött így ki, ha sprinteken kicsit kevesebb kör lesz, akkor észre sem lehet majd venni, 3 órásokon meg úgy is ki kell jönni majd vagy 2x mindenkinek gondolom.
Jogos :D
Fitti

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2010.03.22. 11:16

Mugen írta:Élvezetes és fárasztó volt ismét. Szatocs ott az elején a nagysikánnál úgy estem be melléd, hogy nem is akartam, jó hogy megúsztuk. ;)

Aztán jött a teleportáló GT vagy mi előttem keresztben. :shock:

Végre nyeregben érzem magam a pályán, erre megjön a nitros-turbos Lamboval Fitti.
Há mondom ez meg mi? Amúgy miért tűntél el? Én paráztattalak be mikor beszitáltam előtted? :?:

Fura volt viszont hogy a célegyben leakadt a játék 20 FPS-re. Mikor meg egyedül voltam akkor egész jó volt, de amint ment 1 kocsi előttem, akkor ott a célegyben zuhant az FPS mint atom. :(
Nem tudom, hogy ez a pálya, vagy a mod miatt volt, de Imolában nem volt ilyen jelenség, és a gép is bírja szuflával.

Nekem tetszett a verseny, annak ellenére, hogy 3x voltam boxban + volt 1 ember, aki sose tudott elengedni rendesen, mikor leköröztem. 1-szer össze is mentünk. :(
Nitros-Turbos Lambo---> ez tetszik :) :D Ha jól emlékszem, amikor beszitáltál, akkor húzódtam ki a pálya szélére és rámentem a fűre is. Ettől nekem is beszitált, azt nekivágódott az eleje a falnak. És sajnos a Lambo legnagyobb hibája, hogy az első légterelőt könnyen elhagyja. És miután leesett, nem nagyon akart kanyarodni, tehát box-ba kellett mennem.
Ami nagyon durva volt, mikor toltuk az élen és a bukkanó tetején keresztbe volt egy corvette, ráadásul nekiállt tolatni az ideális ívre. Én még megúsztam, de te nem :S. Na akkor sajnáltalak nagyon, mert jó volt. De azzal kompenzáltam, hogy a boxkiállásomat elbasztam, mert korán kinyomtam a limiter-t. Áthajtásos büntetés :S. Szóval 3 boxkiállásom volt. Ha sikerült volna csak a betervezett 1, akkor lehet megszorongatom az elejét.

A mod-al kapcsolatosan annyit, hogy én már versenyeztem 1 ligában, ahol mentem Gallardo-val, de itt sokkal jobb. Érezhető minden kis megindulása és tapadási határa. Grat Emerico! Szóval én majd ezt szeretném választani. Ahogy elnéztem más nem is ment vele. :D Pedig nagyon jó ez a Nitros-Turbos Lambo!!! xDD
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.03.22. 12:59

Fitti, a Gallardo Neked hogyan fogyaszott?
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.03.22. 13:16

Szerintem is nagyon jó a Lambo, én idáig azzal futotam a legjobb időmet ;)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.22. 14:34

Sziasztok!

Sajnos a szombati napot ki kellett hagynom, de a tegnapi verseny nagyon tetszett! 9.helyről indultam, elég jól elkaptam a rajtot, a 7.helyért küzdöttem. A 3. körben egy Aston beért mellém belülre a célegyenes végén, próbáltam külső ívről venni a balost, de nem jött össze Szicsó-pont ott volt előttem, már nem tudtalak kikerülni! Bocs! Első légterelő nélkül mentem, próbáltam tartani a tempót, de a gumim is elfogyott a 19. körre, így kimentem a boxba. 10. helyre érkeztem, 24 sec hátrányból elkezdtem üldözni az előttem lévőket. Sikerült őket megközelíteni 1 másodpercen belülre, de amikor a célegyenes utáni balosban keresztbenállt előttem Móricz Krisztián, nem tudtam kikerülni. Utólag is bocs! Motorháztető, kasztni sérült, nagy nehezen bevánszorogtam a boxba, (35 sec) javítás, 9. helyen beértem :lol: az a balos nagyon nem volt szerencsés nekem 8-) :) :D A legjobb köröm veseny közben elég jó volt, magamhoz képest, a qualin is rosszabbat mentem könnyű autóval: 1'38'025, a többiekre úgysem lettem volna veszélyes annyival jobb köröket mentek! :D
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Fitti

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2010.03.22. 14:38

Szatocs írta:Fitti, a Gallardo Neked hogyan fogyaszott?
1.6 liter/kör.
Többi verda közül csak a Ford GT40-el mentem, de ott figyelni kell a kigyorsítást. Azzal szerettem volna, de a Lambo stabilabb. Mást nem próbáltam nagyon, ez a 2 tetszik. De a Lambo-t tudom ajánlani annak, aki nem bír az erőgépekkel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fitti 2010.03.22. 14:52-kor.
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.22. 14:43

Én maradok a Gillette Vertigo-nál, nem jó a tapadása, nincs nyomatáka de legalább lassú! :D Még a Morgan Aero-n gondolkodom, lehet, hogy ma kipróbálom! ;)
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.03.22. 16:40

Fitti írta:
Ami nagyon durva volt, mikor toltuk az élen és a bukkanó tetején keresztbe volt egy corvette, ráadásul nekiállt tolatni az ideális ívre. Én még megúsztam, de te nem :?
Csőlátásom volt mint atom. Totál csak a Te kocsidat, meg az éppen előttem lévő kerékvetőt figyeltem, hogy hova érkezem. Egy szempillantás alatt csattantam is bele abba a kocsiba, fel se fogtam hogy van ott vmi. Jó hogy csak tesztfutam volt. :lol:

A végén az a tempó ahogy megjöttél az nem volt 1xű. :lol:
The Power of Dreams
Lezárt