A kerékdőlésnél mire kell törekedni?
Nekem perpill maxon van mind a 4.
jogos, nem írtam le, KÖTELEZŐ a a kerékcsereBaki írta:Láttam a kiírásban, hogy lesz kötelező boxlátogatás, azonban sehol sem találtam semmi konkrétabbat. Milyen kötelezettségek vannak? Akár az is szabályos lehet, ha egy gyors stop&go féleséget hajtok végre vagy kötelező tankolni és esetleg még kereket is cserélni?
Elég csak kettő vagy kötelezően mind a 4 kereket kell cserélni majd?emerico írta:jogos, nem írtam le, KÖTELEZŐ a a kerékcsereBaki írta:Láttam a kiírásban, hogy lesz kötelező boxlátogatás, azonban sehol sem találtam semmi konkrétabbat. Milyen kötelezettségek vannak? Akár az is szabályos lehet, ha egy gyors stop&go féleséget hajtok végre vagy kötelező tankolni és esetleg még kereket is cserélni?
Szuper. Fórumokról én arra jutottam, hogy ezzel a moddal egy korábbi verzió ment. Bár pár feature hiányzott, de a korrekt üzemanyag fogyasztás legalább megvolt és a kerékhőmérséklet.Cselt írta:Megtaláltam a probléma forrását a hud-hoz, amiért nem volt hajlandó működni:
az rfm fájlban eggyel több bezáró kapcsos zárójel volt, mint kellett volna. Azt kivéve tökéletesen működik.
Innen letölthető a helyes rfm. Ha ma nem is, de a kövi futamra jó lenne ha bekerülne!
4 kereket NEM JAVASOLT.Baki írta:emerico írta: Elég csak kettő vagy kötelezően mind a 4 kereket kell cserélni majd?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég