Társalgó
Re: Társalgó
Ma nem jövök! szarakodik a gépem, valamiért mindig megakad a game..:S
Név: Kovács István
Kormány: Logitech Momo
Kormány: Logitech Momo
Na mire tudtam volna csatlakozni elindult a verseny
Na majd legközelebb.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
Kovi03
- Kormány: Logitech G27
Rohadt gép hát nem kifagyott
, és még újra is kellett indítanom, rohadt windows 8.
Név: Kovács Bálint
Akiket kilöktem bocsánatot kérek! Gratulálok mindenkinek!!! Jó meccs volt! 
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
hát ez a futam röviden: fúúúúúúúj
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Húúú...ne is mondjam miket gondolok most.
Óvások lesznek ezerrel...
Tamás Andris...szerinted korrekt voltál a futamon?Hihetetlen vagy ember...ez nem NFS.
De még sorolhatnám a neveket...
Szó szerint,elborult már az agyam a végére.
Óvások lesznek ezerrel...
Tamás Andris...szerinted korrekt voltál a futamon?Hihetetlen vagy ember...ez nem NFS.
De még sorolhatnám a neveket...
Szó szerint,elborult már az agyam a végére.
-
Matthew91
- Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX
Nem akarom elhárítani magamról a felelősséget, de most a versenyem az rFactor barmolta szét.
Utolsó, 31.helyről kezdtem, mert későn értem haza. Verseny indulása után 2 kanyarral már 22-23. hely körül voltam, és nagyon faszán jöttem fel, egészen a 17. helyig. Ha így haladtam volna szerintem olyan 12-14. helyen végezhettem is volna, de eljött a boxkiállás. Mentem izomból a bevezető úton, gondoltam, ahol kezdődik maga a box, onnantól kell 80-al menni. De már kicsivel előbb bedobta az a szöveget amit szokott, éreztem, hogy erre beadja a gyorshajtást. Az is volt, kaptam egy áthajtásost. Jóvan, az nem olyan vészes, körbementem és már a boxba vezető út elején benyomtam a limitert, hogy biztos ne problémázzon. Áthajtok, kijövök a 18-20. hely körül ERRE EZ A SZAR ADOTT EGY STOP N GO-T, HOGY MEGINT GYORSAN HAJTOTTAM! Mondom bazmeg honnan kezdődik a box, a 2. szektor végétől? Innentől aztán leszartam, végül 23. lettem azt hiszem....
Utolsó, 31.helyről kezdtem, mert későn értem haza. Verseny indulása után 2 kanyarral már 22-23. hely körül voltam, és nagyon faszán jöttem fel, egészen a 17. helyig. Ha így haladtam volna szerintem olyan 12-14. helyen végezhettem is volna, de eljött a boxkiállás. Mentem izomból a bevezető úton, gondoltam, ahol kezdődik maga a box, onnantól kell 80-al menni. De már kicsivel előbb bedobta az a szöveget amit szokott, éreztem, hogy erre beadja a gyorshajtást. Az is volt, kaptam egy áthajtásost. Jóvan, az nem olyan vészes, körbementem és már a boxba vezető út elején benyomtam a limitert, hogy biztos ne problémázzon. Áthajtok, kijövök a 18-20. hely körül ERRE EZ A SZAR ADOTT EGY STOP N GO-T, HOGY MEGINT GYORSAN HAJTOTTAM! Mondom bazmeg honnan kezdődik a box, a 2. szektor végétől? Innentől aztán leszartam, végül 23. lettem azt hiszem....
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Na a boxal én is megjártam, de szerencsére Mátéhoz képest egy áthajtásossal letudtam. Én sem értem, semmi lámpa.. fogalmam sem volt honnan kell a limit. Mondjuk rajt előtt be is villant hogy ezt bizony kihagytam!
Már mint nem néztem meg hol van a boxbejárat meg mennyi a limit meg mikortól.. hát meg is szívtam.
Mikor visszajöttem a büntetés után nem sokkal még kicsit meg is törtem az autót.
Ezekkel együtt 12. lettem, az nem rossz. De tempóból 6 körül lettem volna. Mondjuk ahhoz kellett volna párat előzni..
Csabi, fel ne merd adni!!
Ilyen setuppal ez a mod naggyon ott van. Imádom!! Köszi!
Nem volt szándékos.
Csabi, fel ne merd adni!!
Ezért pedig bocsánat!MetaC írta:25:30 - Kinizsi Pál kiforgat
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Vártam ezt a futamot, csak nem tudom miért... A sok rajt közül csak az utolsó nem sikerült. A sok hibának köszönhetően lépdeltem előre, folyamatosan a tükröt figyelve, mert mögöttem jöttek jobb kvalitású versenyzők is. Milánt aránylag sokáig feltartottam, azonban egy kigyorsításnál nem tudtam tartani. A boxkiállás engem is megtréfált. A TS-en hallottam, hogy bizonytalan, hol kezdődik a pit. Gondoltam, ahogy beérek limiter, és jó lesz. A mögöttem érkező társ azonban nem ezt nem támogatta és pöci, majd 540 fok lett a vége. Mindez a 17. helyről. Boxba be és ki bünti nélkül. Utána már csak a top 20-ban történő célbaérés volt a cél, ami sikerült is