Megane Trophy Eurocup 2008 - SIMCo/VSR közös bajnokság

Már véget ért bajnokságot topicjai
Tropie

Re: Megane Trophy Eurocup 2008 - SIMCo/VSR közös bajnokság

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2009.05.24. 05:29

Köszönöm a felülvizsgálást és tényleg nem akartam ebből semmi komyolyabb vitát, csak ott valóban nem éreztem magam hibásnak.
Az tény, hogy ezek az autók féktávon nagyon idegesek tudnak lenni, főleg ha hátrébb van a fékerő, így minden fajta koccanás, ütődés okozhatja a kiforgást.
Viszont a rajtért elnézést kérek Marcztól, amiért kitettem a vállam.
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.05.24. 12:16

emerico írta:Nem a helyhagyással van a gond, az volt hanem a rákormányozással. De igazából 50x megnézve is az eset nem egyértelmű.
http://www.youtube.com/watch?v=4fd146chV-w
Bardoczal értek egyet. A belső íven már rég fordulni kellett volna...
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Feri95

Hozzászólás Szerző: Feri95 » 2009.05.24. 19:04

Én is sérelmezem a döntést, mert ahogy ott Roós kilökött, ott elment az esélyes 2. helyem, ahova ő röhögve behozta az autóját, büntetésmentesen. És még az utánna való figyelmeztetés is, mert figyelmetlenül jöttem vissza. Kilöknek, nem kap büntetést, de én igen. BRAVO :!: Legalább a figyelmeztetést ne kapnám meg, mert ha nem löknek ki, nem kell visszajönnöm a pályára. Igy is én lettem a futam nagy vesztese a kilökéssel, és még a büntetés rá. Szóval ez igy nem igazán fair ez a döntés, szóval Emerico, ha kérhetlek, ezt vizsgáld felül. thx
Feri95

Hozzászólás Szerző: Feri95 » 2009.05.24. 19:04

Én is sérelmezem a döntést, mert ahogy ott Roós kilökött, ott elment az esélyes 2. helyem, ahova ő röhögve behozta az autóját, büntetésmentesen. És még az utánna való figyelmeztetés is, mert figyelmetlenül jöttem vissza. Kilöknek, nem kap büntetést, de én igen. BRAVO :!: Legalább a figyelmeztetést ne kapnám meg, mert ha nem löknek ki, nem kell visszajönnöm a pályára. Igy is én lettem a futam nagy vesztese a kilökéssel, és még a büntetés rá. Szóval ez igy nem igazán fair ez a döntés, szóval Emerico, ha kérhetlek, ezt vizsgáld felül. thx
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.05.24. 19:25

Tropie re-óvása jogos volt. Ha te visszajössz a pályára körültekintés nélkül és beléd mennek, azt nem tudom figyelmen kívül venni (főleg hogy a vétlen fél rengeteg hátrányt szerzett ezzel). A Ti esetetek Roós Andrissal teljesen más, ha Morfi nem lök meg, Te akkor is kilököd Bikát. Többször visszanézve még neked adnék plusz büntetést. Morfi azért koccan neked, mert kanyarodnia kellett, de Te sodródsz tovább, túlzottan rövid féktáv miatt.
http://www.youtube.com/watch?v=MERD7bSotVs
Emerico - Head of SIMCo
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.05.24. 19:56

szóval, reagálva Pitbull beírására.
Pitbull írta:Háááááááááááááááááááááááááát!!

Ugyan nincs jelentősége,mivel nem fejeztem be a futamot,de érdekes ítélet született.
mert hogy én hol szorítottam le Rebők Józsit nem tudom mivel mögülem rajtolt ,nem volt mellettem,és én voltam az ideális oldalon,igazából ahol ő el akart menni ott nem volt hely,hanem fű volt,tehát szerintem egyértelműen kiforgatott,és én nem is szoríthattam le mivel még mellettem se volt,ő csúszott meg mivel a füvön ment.
Ez szintén jogos. RebÓk valóban a füvön csúszik, meg és emiatt keletkezik a kifogatás.
Emerico - Head of SIMCo
Feri95

Hozzászólás Szerző: Feri95 » 2009.05.24. 20:17

Nagyon nem löktem volna ki, de inkább nem vitázok, értelme sincs... de lehet megnézem a koccos esetet holnap fordított szereppel. és ugy versenybaleset lesz e vagy nem.
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.05.24. 20:49

Feri95 írta:Nagyon nem löktem volna ki, de inkább nem vitázok, értelme sincs... de lehet megnézem a koccos esetet holnap fordított szereppel. és ugy versenybaleset lesz e vagy nem.

A kivételezés, és részlehajlás még csak sugallását is mellőzni kérem.
Emerico - Head of SIMCo
Pitbull

Hozzászólás Szerző: Pitbull » 2009.05.24. 23:44

szóval, reagálva Pitbull beírására.
Pitbull írta:
Háááááááááááááááááááááááááát!!

Ugyan nincs jelentősége,mivel nem fejeztem be a futamot,de érdekes ítélet született.
mert hogy én hol szorítottam le Rebők Józsit nem tudom mivel mögülem rajtolt ,nem volt mellettem,és én voltam az ideális oldalon,igazából ahol ő el akart menni ott nem volt hely,hanem fű volt,tehát szerintem egyértelműen kiforgatott,és én nem is szoríthattam le mivel még mellettem se volt,ő csúszott meg mivel a füvön ment.

Ez szintén jogos. RebÓk valóban a füvön csúszik, meg és emiatt keletkezik a kifogatás.[/size][/size]

Akkor már csak a rend kedvéért,légyszives az ide vonatkozó szabályzat szerint a jogos büntit kiszabni,részemről nincs gond,csak igy korrekt.az én büntetésem is jogos valóban "leszartam"kit lökök ki mikor visszajövök,mert az eset miatt kicsit "elgurult a gyógyszerem",de a másik fél is megérdemel legalább olyan büntetést az esetért amit én kaptam,de a szabályzat leirja elvileg a szankciókat.

Hannibal

Hozzászólás Szerző: Hannibal » 2009.05.25. 06:32

Emerico, kissé elvesztettem a fonalat: ma indulhatok én is, vagy csak azok akik az előző futamon?
Hannibal
Lezárt