Általános Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Re: Általános Társalgó

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.04.05. 21:49

emerico írta:benne voltam pár ügyben az tény. megkérdeztük indulhatok-e, az volt a válasz hogyha megfutom a limitet akkor mehetek. megfutottam, indultam. tény, elég rookie voltam, sokban hibás vagyok.

én ezért mondom, hogy egy sikeres liga fő ismérve nem az hogy huha de nagyon komolyan vesszük magunkat, hanem hogy jó hangulatú versenyek vannak. persze feszkó mindig van. a vakmeleg csapat egyre kevesebb versenyzőből áll, és nem véletlen.

egy ilyen reagálás után a fenének van kedve menni velük.

de ha mondjuk elsőre derékból nem küld el a fenébe, lehet hogy mennék megint, jobb lennék, kevesebb galibával. EZT hívják úgy hogy fejlődés.
sztem gyere megint :) jó volt megint behozzuk 1.2.3.ba és majd csatlakozik hozzánk Lali és Máté :D 4.5.be
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.04.05. 22:19

Ez az amit meséltem, így laggol a kormány Shift 2-ben:
http://www.youtube.com/watch?v=4vDQf7Q1IK0

És ez PS3, elég gáz.
PC is the same shit.
The Power of Dreams
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.04.05. 22:44

freakyo írta:
emerico írta:benne voltam pár ügyben az tény. megkérdeztük indulhatok-e, az volt a válasz hogyha megfutom a limitet akkor mehetek. megfutottam, indultam. tény, elég rookie voltam, sokban hibás vagyok.

én ezért mondom, hogy egy sikeres liga fő ismérve nem az hogy huha de nagyon komolyan vesszük magunkat, hanem hogy jó hangulatú versenyek vannak. persze feszkó mindig van. a vakmeleg csapat egyre kevesebb versenyzőből áll, és nem véletlen.

de ha mondjuk elsőre derékból nem küld el a fenébe, lehet hogy mennék megint, jobb lennék, kevesebb galibával. EZT hívják úgy hogy fejlődés.
sztem gyere megint :) jó volt megint behozzuk 1.2.3.ba és majd csatlakozik hozzánk Lali és Máté :D 4.5.be
Vagy inkább bevédtek 4-en, mint Valenciában, és bejövök megint elsőnek. :D
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.04.06. 06:53

Meg lestem én is az eseteket, de nem tudom mit rinyálnak.Ez benne van.(Mondjuk én is megőrülnék, ha Suziba valaki kirakna a fűre legelészni.)
Én a helyedben már csak azért is mennék még egy futamra és tiszta körülmények között aláznék.(Erre mondjuk ott a Simco brigád :D ) Had vörösödjön a feje.
Lali szép versenyed volt Gratt.
Majd 5-6 elversenyeznek egymással.:P
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.04.08. 20:23

Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.04.08. 20:37

emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.04.10. 09:50

Ma 11.40-kor a Sportklubbon élőben V8 Superstars futam.

Érdemes megnézni, éveken belül a riválisa lesz a WTCC-nek.
Emerico - Head of SIMCo
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.04.10. 10:53

Köszi az infót! ;) - Az az érdekes, hogy sem a port.hu, sem a teletext nem írja. (Hacsak nem az Int. Series Monza az...)
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.04.10. 12:21

A verseny hiányáért az autók hangja kárpótolt. :D
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.04.10. 14:21

Nem tudom ki mennyire van otthon a többi ligával kapcsolatban.Múltkor láttam, hogy a Hopton lesz majd Ferrari Italya versenysorozat.Mondom jelentkezek rá,de mint kiderült valami licenc kell hozzá.Most hétfőn BMW Z4 el kell mennyek egy tesztre.Semmi gond mondom.Kérdezte az egyik srác hogy én vagyok-e aki szimulátoros múltál jelentkezett.Mondom igen a Simcoban nyomom az ipart.A válasz:,, Jah bocs nem szóltam" Ezen behaltam.

Emerico légy büszke mert ezek szerint a Simco egy elit simesek klubja(ezt szűrtem le) :D

A másik dolog.Ranglétra van.Azaz lehet használni segítségeket.(kipörgésgátló, ABS, stabilitás segítség)+ amin kihűltem nincs mechanikai meghibásodás.
Nem akarom leszólni őket, de így szerintem nincs sok értelme a versenyzésnek, igaz ahogy feljebb ugrik egy kategóriát, kevesebb lesz a választható segítség.
Jelenleg 2 secre vagyok lemaradva a pol időtől, de figyelembe véve a segítségeket nem is sok.:D

(Csak ne érezném néha úgy, hogy visszafejlődök. :P :D )
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Válasz küldése