Toyota Atlantic - Fix Setup Bajnokság - Társalgó
Re: Toyota Atlantic - Fix Setup Bajnokság - Társalgó
Bocsi ha valakit feltartottam...ez volt az első versenyem.Egy idő után már csak bukdácsoltam a pályán,így ki is álltam.Remélem a következő futam jobb lesz :)Ja és gratulálok a dobogósoknak 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petya 2009.07.25. 22:45-kor.
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
Hát bocsi,de én nem láttam,amikor megelőztelek,és azt hittem valahogy a boxból kerültél mögém és úgy köröztelek le.Legközelebb majd jobban figyelek.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
B.Kriss
- Kormány: Fanatec CSL + Formula V2.5x + CSL/loadcell
Ugy gondolom, hogy ez a futam egy komolyabb kiértékelést megér a pálya bug miatt.
üdv.
üdv.
B.Kriss
Next Level Formula Esport Egyesület
Next Level Formula Esport Egyesület
bardocz írta:Hát bocsi,de én nem láttam,amikor megelőztelek,és azt hittem valahogy a boxból kerültél mögém és úgy köröztelek le.Legközelebb majd jobban figyelek.
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Végülis nem volt rossz futam, de lehetett volna jobb is. Az időmérőn nagy szerencsével sikerült megszerezni az első pozíciót így kicsit izgultam is mikor felálltunk a rajtrácsra.
A rajtom szokás szerint rosszul sikerült, így Voodoo megelőzött, majd az első pár körökben kicsit lassan vettem fel a tempót, így több pozíciót is vesztettem. De aztán hibázgattak így feljöttem a 2. helyre. Már másfél másodpercre megközelítettem az első helyezettet, amikor egy lekörözött versenyző bepörgött elém. A kocsi eleje megsérült pirosban volt az egész. Egyből egy mp-vel lassabb köröket tudtam csak futni és rettenetesen alulkormányzott lett az autó. Így már nem tudtam menni az első helyért, csak arra figyeltem, hogy behozzam 2.-nak.
A rajtom szokás szerint rosszul sikerült, így Voodoo megelőzött, majd az első pár körökben kicsit lassan vettem fel a tempót, így több pozíciót is vesztettem. De aztán hibázgattak így feljöttem a 2. helyre. Már másfél másodpercre megközelítettem az első helyezettet, amikor egy lekörözött versenyző bepörgött elém. A kocsi eleje megsérült pirosban volt az egész. Egyből egy mp-vel lassabb köröket tudtam csak futni és rettenetesen alulkormányzott lett az autó. Így már nem tudtam menni az első helyért, csak arra figyeltem, hogy behozzam 2.-nak.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
F1 után hazaesve jöttem egyből játszani. Nagyon érdekes volt a pálya, tetszett
Érdekes ívek voltak nem egy helyen 
Az időmérő nem sikerült olyan jól mint számítottam a rajt viszont simán lezajlott. Nem volt autóeltűnés meg oldalt csúszó autók. Javítottam két helyet is a rajtnál amit sikerült a futam végére egy 5. helyre cserélni a konstans teljesítménnyel. A végén egy visszatérő autó megzavart így volt egy hiba de az sem járt semmiféle következménnyel.
Mindent egybevetve jól éreztem magam, jó volt a futam egy jó pályán. A hotlapok alapján majdnem az első 10 1 másodpercen belül van
Ez is tetszett
Együtt volt a mezőny nagyjából 
Az előző futam eredményei még nem kerültek fel, ez mikorra várható?
Az időmérő nem sikerült olyan jól mint számítottam a rajt viszont simán lezajlott. Nem volt autóeltűnés meg oldalt csúszó autók. Javítottam két helyet is a rajtnál amit sikerült a futam végére egy 5. helyre cserélni a konstans teljesítménnyel. A végén egy visszatérő autó megzavart így volt egy hiba de az sem járt semmiféle következménnyel.
Mindent egybevetve jól éreztem magam, jó volt a futam egy jó pályán. A hotlapok alapján majdnem az első 10 1 másodpercen belül van
Az előző futam eredményei még nem kerültek fel, ez mikorra várható?
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Egyszerre lesz kirakva a két futam. Az eggyel előzőn volt egy ping para, azt még felülvizsgálom
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Clayman
Sziasztok!
Hétvégén sajnos nem tudok jönni versenyezni Veletek, kimarad ez a futam.
Angliában leszek, így esély sincs arra, hogy induljak. Ami viszont jó a rosszban, hogy vezetni megyek ki, Silverstoneba egy formula ford-ot
Akit érdekel majd beszámolok, akár képileg is 
Jó futamot Nektek hétvégére!
Clayman
Angliában leszek, így esély sincs arra, hogy induljak. Ami viszont jó a rosszban, hogy vezetni megyek ki, Silverstoneba egy formula ford-ot
Clayman
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Gratulálok!!!Clayman írta:Sziasztok!
Angliában leszek, így esély sincs arra, hogy induljak. Ami viszont jó a rosszban, hogy vezetni megyek ki, Silverstoneba egy formula ford-otAkit érdekel majd beszámolok, akár képileg is
Clayman
Mindenképp küldj beszámolót, kiteszem az oldalra is!!
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Clayman
Sziasztok!
Látom felkerültek az eredmények
Ez jó, csak ha jól vettem észre akkor van kis gond a dologgal, a pilóták között is kétszer szerepelek (gondolom nem csak én, más is) és a pontjaim 35 helyett 20-at számolnak, mintha csak az utolsó két futamért kapott pontjaim lennének meg.
Csak szólni akartam a hibáról...
Üdv: Clayman
Látom felkerültek az eredmények
Csak szólni akartam a hibáról...
Üdv: Clayman