VW Polo - Rally Cross - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: VW Polo - Rally Cross - Társalgó
Ismét 3. hely. Még a végén feljövök a dobogóra.
Az utolsó futam jön, ami dupla pontos lesz, a Pannónia Ring-en.
Utána már a ETCC1979 indul.
Az utolsó futam jön, ami dupla pontos lesz, a Pannónia Ring-en.
Utána már a ETCC1979 indul.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Jó volt ez a pálya, nekem legalábbis tetszet, és volt értelme gyakorolni napkőzben. Bár mindkét kőrőmet elrontottam majdnem a végén teljesen, az utolso kanyarnál mindkétszer patkát fogtam (ott ahol emerico fel is borult) hát volt 2 kerekezés meg elenkormány és veriték, de még sikerűlt összeszedni, csakhát ez is idő volt. Nem tudm valamiért izgultam, elsőre nem volt ilyen.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Elég fasza lett a pálya, és sikerült jó setupot is csinálnom, de úgylátszik nem lett elég jó
bár elégedett vagyok a 2. helyezéssel is. A vége meg elég szoros lett... kár hogy Bedfordot meg az LFS pályát elbénáztam
Mindenesetre várom a következő futamot ahol biztos nagy harc lesz majd
Mindenesetre várom a következő futamot ahol biztos nagy harc lesz majd
Nagyon jó volt a pálya, bár nekem hiányzott mondjuk 1 ugrató
, amúgy sokat számított az, hogy ittinert csináltam, mert így nem kellett azon agyalnom vezetés közben hogy most milyen éles kanyar jön és nem kavarodtam össze.
Eleinte mindig az volt a bajom, hogy 1-2 kanyarnál beijedtem, de az ittiner segítségével már sokkal magabiztosabban tudtam menni.
Nagyon örülök hogy végre megint saját erőből tudtam a dobogó legfelső fokára állni, lassan visszajön régi önmagam, végre egy rallye szakaszt is jól teljesítettem.
Bánom hogy Márk nem volt jelen a versenyen, kíváncsi lettem volna, ő mit tud menni, persze így most örülök, hogy az élre ugrottam, csak remélem az utolsó futamon ott lesz Márk, hogy igazi csatában dőljön el a bajnoki cím, no és ugye dupla pontok lesznek..ajajaj
Eleinte mindig az volt a bajom, hogy 1-2 kanyarnál beijedtem, de az ittiner segítségével már sokkal magabiztosabban tudtam menni.
Nagyon örülök hogy végre megint saját erőből tudtam a dobogó legfelső fokára állni, lassan visszajön régi önmagam, végre egy rallye szakaszt is jól teljesítettem.
Bánom hogy Márk nem volt jelen a versenyen, kíváncsi lettem volna, ő mit tud menni, persze így most örülök, hogy az élre ugrottam, csak remélem az utolsó futamon ott lesz Márk, hogy igazi csatában dőljön el a bajnoki cím, no és ugye dupla pontok lesznek..ajajaj
Pici segitség, Sound Recorder ez a vistában van és bármit felvesz mikrofonról. Simán mész felveszed és amikor élesben mész olyxan mintha diktálnának csak ha hibázol van zűr mert csak mondja csak mondja te meg azt sem tudod merre jársz.
De ha elég stabilan tudsz menni akkor használni lehet.
De ha elég stabilan tudsz menni akkor használni lehet.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Én már gondolkoztam rajta, csak nem biztam magamban, hogy tudok annyira stabilan menni.
Csak egy kérdés, a pálya mikortol lesz elérhető?
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Szinte semmit nem gyakoroltam a futamra és még ráadásként elégggé rosszul is voltam, szal én csak egy biztonsági kört tudtam futni. Azt hiszem, hogy így is sikerült megcsípnem a 6. helyet, ami a 39 fokos lázamat tekintve nem is rossz eredmény.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Melyik?jeamiro írta:Csak egy kérdés, a pálya mikortol lesz elérhető?
A Pannónia Ring ott a letöltéseknél.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
ok! én voltam figyelmetlen