Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó
Re: Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó
Rossz hírem van tőrőlték az oldalt (vagyis csak a szervert tőrték fel és minden tartalmat tőrőltek)
Probáld meg a 15 napossal aztánn ha az a gond akkor szerzek egy teljes verziot.
Egyébként én is csak rosszakat halok a steamrol:(((
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
30 az a 10.jeamiro írta:Rossz hírem van tőrőlték az oldalt (vagyis csak a szervert tőrték fel és minden tartalmat tőrőltek)
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
örőm az űrőmben
Ilyet találtam, de én nem probálkozok ilyenekkel és nem is javasolnám senkinek.
Inkább ki is tőrőltem, nehogy valakinek eszébe juson kiprobálni.
Ilyet találtam, de én nem probálkozok ilyenekkel és nem is javasolnám senkinek.
Inkább ki is tőrőltem, nehogy valakinek eszébe juson kiprobálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jeamiro 2009.10.21. 02:41-kor.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- Szatocs
Ezt én sem kezdem el szerintem babrálni. Nehogy másnak meg ártsak vele (ha egyáltalán ennek használna).
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
hm.. nekem semmi gondom a steam-el, nem hasnálok semmilye cfosspeed jellegű progit sem
szintén 1mbit-es netem volt (most 2,5) és semmilyen akadás/fagyás/alacsony fps-em nem volt evoban
radeon 4830-am van ha számít
itt nordon, egy rész van ahol 20-22 fps körülire zuhan online/offline a sebesség..ezen kívül mindenhol 30 körül stabilan megvan egyes helyeken 35-40 is. 1280x1024, játékban minden high/max, kivéve árnyékok.. ati tray tools-on belül meg 4xaa/16af
szintén 1mbit-es netem volt (most 2,5) és semmilyen akadás/fagyás/alacsony fps-em nem volt evoban
radeon 4830-am van ha számít
itt nordon, egy rész van ahol 20-22 fps körülire zuhan online/offline a sebesség..ezen kívül mindenhol 30 körül stabilan megvan egyes helyeken 35-40 is. 1280x1024, játékban minden high/max, kivéve árnyékok.. ati tray tools-on belül meg 4xaa/16af
Go Ravens!
- Szatocs
Radeon számít, mert még nem hallottam radeonról, amelyiken szaggatna úgy, hogy a teljesítménye meglenne a folyamatosra.
-
batihu
Nálam tökéletesen futott a Geforce 9600 GT-vel is, az Ati HD 4850-el is!
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Nem tudom nem melegedési problémád van e? Szerintem az is okozhat szaggatást, bár ezek csak találgatások.
Nekem is egy szobai venti hűti a gépem pluszba, ráadásul nekem ebből a szempontbol halmozott a problémám mert laptop visszonylag nagyobb teljesitménnyel és egyébbként sem a jó hűtésűkről hiresek, sőt a tesztekben is azt írják a hibájának, hogy hajlamos a melegedésre. Nekem ez is sokat segitett, mert azért azt be kell valani, hogy nem egészen az ilyen kaliberű játékokhoz tervezték a 8400-as kártyákat. (igaz én 1440*900 as felbontást használok mert ilyen formátumu HD a kijelzőm)
Nekem is egy szobai venti hűti a gépem pluszba, ráadásul nekem ebből a szempontbol halmozott a problémám mert laptop visszonylag nagyobb teljesitménnyel és egyébbként sem a jó hűtésűkről hiresek, sőt a tesztekben is azt írják a hibájának, hogy hajlamos a melegedésre. Nekem ez is sokat segitett, mert azért azt be kell valani, hogy nem egészen az ilyen kaliberű játékokhoz tervezték a 8400-as kártyákat. (igaz én 1440*900 as felbontást használok mert ilyen formátumu HD a kijelzőm)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
A hűtés nagyon fontos. Laptop esetében kell venni egy alá rakható hűtőt, nekem is van.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Igen, van nekem is de azsem volt az igazi, szinte izzott előte a videokártyám és 80-90 celsius volt a rendszer hőfokom,a hűtőpad lejebb vitte ugy 15 fokot, de ha valamit alárakok a gépnek és megemelem ugy 2 újnyit és a ventit (szobai) ráirányitom akkor ugy 50-60 fokon megy több órás aktiv hajtás után is. Sokat segitett a stabilitásában a gépemnek főleg az ilyen tipusú játékok futatásakor. Arrol már nem is beszélve, hogy féltem (hisz ezen dolgozok) és a jóisten sem tudta megmondani mi is nekem a normális hőfok.