8. verseny - Brands Hatch - eligaztás,nyilatkozatok

Már véget ért bajnokságot topicjai
Paffy

Re: 8. verseny - Brands Hatch - eligaztás,nyilatkozatok

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.09.06. 10:04

Puma és a védelmi Bizottság!

Nah mind egy.A fék valami végett tényleg befogott abban az egyenesben, de csak kicsit.
Általánosságban mindig mindenkit szarrá versz, úgy, hogy a gumid rohadt módon nem akar elkopni.Míg a fele társaság panaszkodik, hogy elfogyott a HARD, addig Te nyomod ezerrel.Mintha késleltetnéd a kopást.Lehet, hogy jobb vagy, sőt biztos, de nekem akkor is gyanús.Úgy mész mint egy droid, aki nem képes a hibázásra.
Vannak nálam jobb versenyzők, és el is viselem a vereséget, de vannak olyan dolgok amit nem fogsz tudni ép ésszel megmagyarázni. (pl Calder- Tcl- 60kg plusz, vagy Bathurst, Suzuki utolsó futamok) :o
Ezek mind érthetetlenek számomra, hogy hogyan????
Ha csalás nélkül vagy ilyen gyors akkor respekt, de ha nem akkor meg .....

Mindent meg lehet hackelni, csak akarni kell. :)

Egy kicsi szösszenet.Pannónia Ring->OZ mester mondta Bikának.
Nagyon finoman megy és nem kell neki visszakapcsolnia 2. ba. (Ficzáról)

U.I.:Részemről ez a téma lezárva és még mielőtt elkezdene valaki is a Suzuki tesztről beszélni, azt már rég elfogadtam.(Mert ezt is hallottam, hogy ez ba..a a csőröm.

Köv futamon találkozunk. :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.09.06. 10:11

hagyjuk ezt srácok. biztos Pumának van olyan trükkje, amivel amúgy is magas vezetői tudását még tudja emelni. de itt nem kell csalásra gondolni, elég ha valaki időt fordít rá, és összhangba hozza az rFactor-t, kormányt, beállításokat, stb. pl. prl file beállítása.

anno Tim Gabiról azt mondtam, hogy tuti hogy csal. aztán rá kellett jönnöm hogy nem. a story azóta ismert. ilyen ez.
Emerico - Head of SIMCo
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.09.06. 11:09

Trallala-trallala, höpptyöröppő tititátá. :D
The Power of Dreams
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.09.06. 11:12

Mugen írta:Trallala-trallala, höpptyöröppő tititátá. :D
Szarnyoxon kell állítani meg a dart vödör hangján finomítani. :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.09.06. 14:34

Paffy írta:
Mugen írta:Trallala-trallala, höpptyöröppő tititátá. :D
Szarnyoxon kell állítani meg a dart vödör hangján finomítani. :D
nem sztarnax?
Emerico - Head of SIMCo
puma

Hozzászólás Szerző: puma » 2011.09.06. 18:02

Paffy írta:Puma és a védelmi Bizottság!

Nah mind egy.A fék valami végett tényleg befogott abban az egyenesben, de csak kicsit.
Általánosságban mindig mindenkit szarrá versz, úgy, hogy a gumid rohadt módon nem akar elkopni.Míg a fele társaság panaszkodik, hogy elfogyott a HARD, addig Te nyomod ezerrel.Mintha késleltetnéd a kopást.Lehet, hogy jobb vagy, sőt biztos, de nekem akkor is gyanús.Úgy mész mint egy droid, aki nem képes a hibázásra.
Vannak nálam jobb versenyzők, és el is viselem a vereséget, de vannak olyan dolgok amit nem fogsz tudni ép ésszel megmagyarázni. (pl Calder- Tcl- 60kg plusz, vagy Bathurst, Suzuki utolsó futamok) :o
Ezek mind érthetetlenek számomra, hogy hogyan????
Ha csalás nélkül vagy ilyen gyors akkor respekt, de ha nem akkor meg .....

Mindent meg lehet hackelni, csak akarni kell. :)

Egy kicsi szösszenet.Pannónia Ring->OZ mester mondta Bikának.
Nagyon finoman megy és nem kell neki visszakapcsolnia 2. ba. (Ficzáról)

U.I.:Részemről ez a téma lezárva és még mielőtt elkezdene valaki is a Suzuki tesztről beszélni, azt már rég elfogadtam.(Mert ezt is hallottam, hogy ez ba..a a csőröm.

Köv futamon találkozunk. :D
Valószínűleg a gumikopás a vezetési stílusomból adódóan nem kopik annyira, mint másoknak. Első körökben szenvedek, amíg a gumik nem melegednek fel optimális hőmérsékletre és ezért van, hogy az utolsó körökben még tudok jobb időket menni. De ez lehet azért is, mert én felvezető körön nem rángatom az autót, hanem simán végigmegyek, ezzel megspórolva 1 kört, ami a versenyen megtérül. Én nem nagyon szoktam sprórolni, ahogy tudom nyomom neki. A kis hibaszázalék pedig a gyakorlat miatt van. Azt nem értem azokra mit mondanál akik nekem adnak körönként 4-7 tizedet akármelyik modban és biztos, hogy nem csalnak! Ez a mod ráadásul úgy érzem, hogy fekszik is nekem (általában a dobozosok mennek), viszont f1-ben nagyon gyenge vagyok.
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.09.06. 19:09

A gumikopással kapcsolatban...
Én is azt csinálom,mint Puma...általában be is jön,sőt a hard helyett medium-ot választok.
Csak a végén (hiába vagyok lassabb pilóta) mindig vérszemet kapok,és elkoptatom pillanatok alatt,pár körrel a vége előtt. :D (lásd Fuji TCL)
Nem akarok belefolyni a vitába,de néha Én is furcsaságokat látok az autó mozgásában...ezt említettem is TS-en.
Az orra lecsúszik a pályáról egy kanyarban,és a kövi pillanatban meg mintha semmi nem történt volna,az ideális íven halad tovább...de ez lehet net probléma,stb...
;)
Szicsó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.09.06. 19:12

Kola19 írta:
Szicsó írta: Kemény futam volt...Karol mögött izzadtam jó pár körön keresztül,amikor Kovács Laci keresztbe állt a pályán,ami nagyon megzavart,és el is dobtam a vasat. :(
Rettenetesen sajnálom Szicsó! Ne haragudj! Előtte csaptam a falnak a vasat, és próbáltam beevickélni a boxba. Láttam hogy jössz, de egyszerűen irányíthatatlan volt a gép! A franc a porschéba! Javaslom óvd meg! Megérdemlem a büntit! :cry:

Mugentől és Csöndes Mátétól is elnézést kell kérjek, sajnos nem láttam hogy Máté keresztben volt. Mire észrevettem nyomhattam amit akartam entert, printert, pedált, mindegy volt. Sorry fiúk!
Nem haragszom,nem is óvom! ;)
Csak annyira rá voltam feszülve Karolra,hogy szerintem picit meg is ijedtem,amikor odaértem,és hirtelen felbukkantál abban a jobbosban...ott meg ugye elég egy pici mozdulat,és máris lecsúszol a pályáról. :D
Szicsó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.09.06. 19:13

Pal Kinizsi írta:Jól indult. Csabi, jó móka volt üldözni téged :P , de aztán megzúztam az elejét és ki kellett menni a boxba, utána pont mögéd jöttem vissza szóval pont egy kör volt... :cry: Pedig nagyon élveztem, és még mi lehetett volna.. :D Aztán egyedül autóztam végig, sajnálom mert nagyon jó volt a set meg a pályát is imádom :roll: , majd legközelebb.., ebből is tanultam. :mrgreen: :arrow:
:D
Egyszerűen nem bírtalak lerázni! :lol:
Aztán hirtelen eltűntél...sajnálom...tényleg jót csatázhattunk volna. ;)
Miha

Hozzászólás Szerző: Miha » 2011.09.06. 21:13

Én csak annyit írok. : B*zdmeg RFactor, B*zdmeg Porsche, B*zdmeg SZATOCS! :D :lol: :D
Amúgy nagyon jó futam volt...
UI.: Köszönöm a segítséget. ;)
/ban FWD
AWD WIN!
Lezárt