Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó
Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó
Elnézést kérek Kiss Attilától és Pethe Szabolcstól is.
Főleg Szabolcsnál...tönkre tettem a versenyét :S
Főleg Szabolcsnál...tönkre tettem a versenyét :S
Csuti Zoltán
NETREX DRIVER
NETREX DRIVER
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Hát Csutee, tőled egyébként nem vártam volna ilyen hibát. Nem voltam boldog.
Az autóm meg olyan szépen szétment, hogy utána jobbra alig akart fordulni.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Szatocs írta:Hát Csutee, tőled egyébként nem vártam volna ilyen hibát. Nem voltam boldog.Az autóm meg olyan szépen szétment, hogy utána jobbra alig akart fordulni.
áhhh..enyém utána húzott..de én megérdemeltem ezek után..
Csuti Zoltán
NETREX DRIVER
NETREX DRIVER
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Na, időmérőn semmi, első versenyen semmi, a másodikon kezdtem felfogni a pályát. Akkor meg már késő 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
hát megérte jönni, qvajó volt, nagyon élveztem főleg a második futamot!! 19. helyről 2. hely igaz ehhez kellett h szétzúzzátok egymást elöl.
Mugennek meg nagy grat!!
Név: Pintér Roland
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Köszi!
Nagyon féltem. Talán még most is félek.

Nagyon féltem. Talán még most is félek.
The Power of Dreams
kvali: setupolas.. 8dik hely.. elmegy kategoria..
race1: mogottem levok leszakadtak, elottem levok gyorsabbak voltak kicsit, igy ures legterbe korozgettem. 3dik hely.
race2: rajt.. majd Metac jott latott bontott.. as usual... kivancsi vok valaha megtanulja -e hogy nem elso korbe kell megnyerni a futamot, illetve nem lehet olyan fektavot venni amit idomeron ures autoval meleggumikon.. na mind1 utana torott auto.. 16dik helyen szenvedes..
race1: mogottem levok leszakadtak, elottem levok gyorsabbak voltak kicsit, igy ures legterbe korozgettem. 3dik hely.
race2: rajt.. majd Metac jott latott bontott.. as usual... kivancsi vok valaha megtanulja -e hogy nem elso korbe kell megnyerni a futamot, illetve nem lehet olyan fektavot venni amit idomeron ures autoval meleggumikon.. na mind1 utana torott auto.. 16dik helyen szenvedes..
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Először is, elnézést kértem már akkor, nem kell itt a színjáték.oldman írta:majd Metac jott latott bontott.. as usual... kivancsi vok valaha megtanulja -e hogy nem elso korbe kell megnyerni a futamot, illetve nem lehet olyan fektavot venni amit idomeron ures autoval meleggumikon..
Másodszor, itt van az előző két suzuki futamelemzésből pár részlet, ha már "as usual"-ozunk:
16:21 Varga Péter leszorítja Magyar Lászlót +10mp
26:42 Varga Péter kilöki Magyar Lászlót +20mp
4:38 Varga Péter lelöki a pályáról Mikle Istvánt +10mp
Ezzel szemben nekem 0 büntetés, AS USUAL!
Quali: Sz.r
R1. Nem rossz
R2. Katasztrofálisan sz.r
Csuti, ezt a távolról bevetődök, átgázolok mindenkin a füvön, rázón, autón stílust felejts el.Jobban tartok már tőled mint bárki mástól.
Ez vonatkozik Oldmanre is, mert ő is bevetődött mellém 1-2x, olyan helyen ahol értelmes ember nem menne be.
A második versenyen meg az a baleset egy csoda volt! nem tudtam, hogy most Cselt jobbra, vagy balra fog végül megállni.Rossz volt a döntés így dobtam egy lököst, vele együtt a kb 7-9 ig helyet.
A másik dolog. Nem értem, hogy mindenki tisztában van a súlyozással és rajtam van az a kellemes kisgyereknyi súly, de mégis lilök a pályáról. Egy kicsi kivárással el lehet mellettem gurúlni.Lásd Jerm a 2 versenyen.Emelkedőn előzött meg.
Majd csapom az óvás topikot.Gazdagon.
Kiakadtam!
R1. Nem rossz
R2. Katasztrofálisan sz.r
Csuti, ezt a távolról bevetődök, átgázolok mindenkin a füvön, rázón, autón stílust felejts el.Jobban tartok már tőled mint bárki mástól.
Ez vonatkozik Oldmanre is, mert ő is bevetődött mellém 1-2x, olyan helyen ahol értelmes ember nem menne be.
A második versenyen meg az a baleset egy csoda volt! nem tudtam, hogy most Cselt jobbra, vagy balra fog végül megállni.Rossz volt a döntés így dobtam egy lököst, vele együtt a kb 7-9 ig helyet.
A másik dolog. Nem értem, hogy mindenki tisztában van a súlyozással és rajtam van az a kellemes kisgyereknyi súly, de mégis lilök a pályáról. Egy kicsi kivárással el lehet mellettem gurúlni.Lásd Jerm a 2 versenyen.Emelkedőn előzött meg.
Majd csapom az óvás topikot.Gazdagon.
Kiakadtam!
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Ó toszogattalak én is gazdagon. Há mennyé máááá! Handicap az ilyen, szokjunk hozzá 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo