Most nem használtam,mert "belső" nézetben voltam.Általában "motorháztető" nézetben megyek.Szatocs írta:Milk4: Használod a virtuális tükröket? Ha nem, akkor szerintem ajánlott, mert sokkal többet látni abból.
Toyota Atlantic - Fix Setup Bajnokság - Társalgó
Re: Toyota Atlantic - Fix Setup Bajnokság - Társalgó
Név:Milan Dicse
Kormány:Logitech DFP - 425°
Kormány:Logitech DFP - 425°
belső nézetben is lehet engedélyezni a virtuális tükröket...aszzem a PLR fileban lehet beállítani...milk4 írta:Most nem használtam,mert "belső" nézetben voltam.Általában "motorháztető" nézetben megyek.Szatocs írta:Milk4: Használod a virtuális tükröket? Ha nem, akkor szerintem ajánlott, mert sokkal többet látni abból.
Nem volt rossz verseny, bár ezt a kocsit még szoknom kell
...
Az időmérőn keveset mentem, mert meghozta a futár a kajámat közben, így gyorsan befaltam
...10. helyről indultam végül, az első kanyarokat jól vettem, de sokan tolakodtak mögöttem...Zsozso-tól elnézést kérek, amiért kiforgattam, lehetett egy kis lag, mert úgy láttam nem érintkeznek az autók...aztán igyekeztem hiba nélkül menni, így sikerült az 5. helyre feljönnöm, és igyekeztem Cselt kollégát befogni, amire volt esély mert az autója sérült volt, de aztán hibázgattam én is (ezt az alap setupot még szoknom kell
), így maradtam volna 5., de a végén muszály volt kiállnom boxba, mert még 1 kört nem tudtam volna menni...de mivel kiálltam, közben az első elment mellettem és beért a célba, így nem is kellett még 1 kör...pech
...maradt a 6. hely...
Grat mindenkinek!!!
Az időmérőn keveset mentem, mert meghozta a futár a kajámat közben, így gyorsan befaltam
Grat mindenkinek!!!
Tényleg,nálatok nem volt lagg?Nálam Szatocs ment össze-vissza szaggatva,meg még nem tudom ki,az ő nevére emlékszek:D
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Nekem nem volt lagg, indulásnál volt egy kicsi első kanyarig, de utána jó volt. Néztem is, hogy miért álltál ki... 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Ahol lejön a dombról az út,és a célegyenes előtti 4-es jobbos van ott elment a kormány,és kicsúsztam a széléig meg lekoccoltam az első futóművet és szárnyat.Mire visszajöttem volna az kb fél perc,és akkor még boxba nem mentem,úgyhogy ideges lettem,kiléptem,a kormányt meg bevágtam az ágyba.
▲
Izgultam mint állat 
Időmérőn tökéletesen meg voltam elégedve a 6. helyemmel. Első kanyarba talán tudtam fogni egy helyet, de nem vagyok benne biztos. Első három körbe sikánnál rendre megpördülés
majd Kriss kollégával egy ütközés folytán bal első futómű kuka, első vezetőszárny elhagyva. Jöhetett a box orrkúpcseréért
aztán még mentem egy jó 10 percet úgy hogy balra húzott a kormány, de aztán láttam hogy kórosan melegszik a gumim (nyírta a felfüggesztés az egyenesbe) inkább feladtam.
Első futamnak jó teszt volt, meg kell még szoknom, hogy pörgősebb a játék mint egy LFSes verseny
Időmérőn tökéletesen meg voltam elégedve a 6. helyemmel. Első kanyarba talán tudtam fogni egy helyet, de nem vagyok benne biztos. Első három körbe sikánnál rendre megpördülés
Első futamnak jó teszt volt, meg kell még szoknom, hogy pörgősebb a játék mint egy LFSes verseny
Wanna race with me? Just keep pushing RESET to stay on the road!!!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Jaja, akkor pont mögötted voltam vagy 3s-al, láttam hol álltál ki. Először azt hittem, hogy boxot keresed arra.bardocz írta:Ahol lejön a dombról az út,és a célegyenes előtti 4-es jobbos van ott elment a kormány,és kicsúsztam a széléig meg lekoccoltam az első futóművet és szárnyat.Mire visszajöttem volna az kb fél perc,és akkor még boxba nem mentem,úgyhogy ideges lettem,kiléptem,a kormányt meg bevágtam az ágyba.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Én boxba csak a legvégső esetben megyek 
▲
Szombaton valószínű nem jövök,anyám házibulit tart,aztán menekülök itthonról 
▲