Formula Renault 3.5 WSR - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Penge

Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó

Hozzászólás Szerző: Penge » 2013.11.07. 17:33

Ejj de szépet faroltam olyan 1 perc környékén T1-ben a 28-assal :D Tényleg frankó lett!
Lengyel Péter - Penge
Thank God I'm a Lada owner! - Lada 21053 bwahahaaa

"...hogy menjek nyugiban, hogy ha így kapar, kilinccsel előre veszek minden kanyart"
Twister
2024 licenszes
Név: Twist

Hozzászólás Szerző: Twister » 2013.11.17. 00:35

szuper a vid!!
Czimer Gábor
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2013.11.17. 10:45

Ütős vidi, tetszik :)
Bercisan

Hozzászólás Szerző: Bercisan » 2013.11.18. 22:00

Hamar elment a kedvem a versenytől..
rajtom jó volt, 2-3 helyet jöttem előre, aztán jött az első kanyar, sejtettem, hogy nem lesz zökkenőmentes..
Amikor láttam magam előtt a sort, akkor egyből elvettem és lassítottam, néztem a tükröt és éreztem, hogy kifognak lökni..(Köszönöm Veréczi úr :roll: )
Ezután megsérült az a hátsó"izé" az autómon, gondoltam magamban azzal sem kell gyorsan menni.
Név: Kovács István
Kormány: Logitech Momo
Penge

Hozzászólás Szerző: Penge » 2013.11.18. 22:45

Hát, részemről sok volt a hiba. Az autó jól viselkedett, Mikle úrnak ezúton is nagy köszönet. :) Sajnos, első körben sikerült kilöknöm Cselt-et, olyan nagyot lassult, hogy nem tudtam lereagálni, ezúton is bocsánat. Végig bosszantott a dolog. Aztán utsó körben még Night-ot is sikerült megpöccintenem, szerencsére csak egymássla harcoltunk, se előttünk se utánunk senki, így vissza tudtam gond nélkül engedni. Most ez így alakult.
Lengyel Péter - Penge
Thank God I'm a Lada owner! - Lada 21053 bwahahaaa

"...hogy menjek nyugiban, hogy ha így kapar, kilinccsel előre veszek minden kanyart"
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.11.18. 22:53

nya.

első körben kilökés > egy megforgás > boxnál pitlimit átlépés > stop and go > joke-val nem értettük meg egymást, sóderbe be > jerm kilök

egyébként jó volt :lol: :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2013.11.18. 23:10

Na ez most jó volt. Rossz rajt, kipörög a kerék, majdnem mindenki leelőz mivel csak Szabó Zoli és Joke volt mögöttem :). Az első kanyar csim-bum, fékezek, Joke nem, kibax a sóderbe, utolsó hely -10mp. Aztán csak megyek, nem nagyon hibázok, kész csoda magamhoz képest. Kerékcsere: Pali követ, pedig csapattárs, hát rá is b...ot, kár, jót csatáztunk volna. Aztán Szicsó került mögém, jól meghajtott, de megoldódott. Így sikerült a bravúros 14. hely. Hurrá!!
Név:Füzy Barna
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2013.11.19. 10:03

kamikaze írta:Na ez most jó volt. Rossz rajt, kipörög a kerék, majdnem mindenki leelőz mivel csak Szabó Zoli és Joke volt mögöttem :). Az első kanyar csim-bum, fékezek, Joke nem, kibax a sóderbe, utolsó hely -10mp. Aztán csak megyek, nem nagyon hibázok, kész csoda magamhoz képest. Kerékcsere: Pali követ, pedig csapattárs, hát rá is b...ot, kár, jót csatáztunk volna. Aztán Szicsó került mögém, jól meghajtott, de megoldódott. Így sikerült a bravúros 14. hely. Hurrá!!
Első kanyarbejáraton miért kell ekkorát fékezni? Nem számítottam rá, hogy vánszorgó autók lesznek előttem, sry.
Név: Rebók József
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.11.19. 17:24

Ez jo, szorakoztato verseny volt, annak ellenere vagy pont azert mert volt 2 hibam, vegig csataztam valakivel, kiraly volt 8-)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.11.19. 19:49

Izgi verseny volt! :D
Az elején féltem,mert szarakodott a köd miatt a mikrohullámú net-em...bocsi,akit zavartam emiatt.

Korai boxkiállással terveztem,így óvtam is az első gumikat,hogy minél tovább húzzák ki,stabilabb tapadással. :D
Persze,meg is forogtam 1 körrel a tervezett kiállás előtt,és a biztonság kedvéért,hamarabb toltam a limiter-t is,nehogy baki legyen.Igazából,nem nagyon vált be ez,de jókat meccseltem...Kamit izgi volt üldözni,és egy idő után,begyorsult.Az mi volt Kami? :D
Aztán Palival meccseltem nagyot...hű de jó volt! :D Hiába voltam gyorsabb picit,nem tudtam megelőzni,profin védekezett.Grat érte! ;)
Uccsó' körben meg beleszólt az élmezőny,más ívet kellett választanom az egyes kanyarban lekörözés miatt,és jött Cselt is.Picit félreérthettük egymás mozdulatát,és elküldött gereblyézni.Buktam 2-3 pozíciót vele. :(

Összességében,nagyon élveztem!Sikerült ismét tanulnom valamit erre az autóra setup ügyben,amit Night-nak köszönhetek! ;)

Grat mindenkinek! :D
Válasz küldése