Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
Re: Formula Renault 3.5 WSR - társalgó
Ejj de szépet faroltam olyan 1 perc környékén T1-ben a 28-assal
Tényleg frankó lett!
Lengyel Péter - Penge
Thank God I'm a Lada owner! - Lada 21053 bwahahaaa
"...hogy menjek nyugiban, hogy ha így kapar, kilinccsel előre veszek minden kanyart"
"...hogy menjek nyugiban, hogy ha így kapar, kilinccsel előre veszek minden kanyart"
Ütős vidi, tetszik 
Hamar elment a kedvem a versenytől..
rajtom jó volt, 2-3 helyet jöttem előre, aztán jött az első kanyar, sejtettem, hogy nem lesz zökkenőmentes..
Amikor láttam magam előtt a sort, akkor egyből elvettem és lassítottam, néztem a tükröt és éreztem, hogy kifognak lökni..(Köszönöm Veréczi úr
)
Ezután megsérült az a hátsó"izé" az autómon, gondoltam magamban azzal sem kell gyorsan menni.
rajtom jó volt, 2-3 helyet jöttem előre, aztán jött az első kanyar, sejtettem, hogy nem lesz zökkenőmentes..
Amikor láttam magam előtt a sort, akkor egyből elvettem és lassítottam, néztem a tükröt és éreztem, hogy kifognak lökni..(Köszönöm Veréczi úr
Ezután megsérült az a hátsó"izé" az autómon, gondoltam magamban azzal sem kell gyorsan menni.
Név: Kovács István
Kormány: Logitech Momo
Kormány: Logitech Momo
Hát, részemről sok volt a hiba. Az autó jól viselkedett, Mikle úrnak ezúton is nagy köszönet.
Sajnos, első körben sikerült kilöknöm Cselt-et, olyan nagyot lassult, hogy nem tudtam lereagálni, ezúton is bocsánat. Végig bosszantott a dolog. Aztán utsó körben még Night-ot is sikerült megpöccintenem, szerencsére csak egymássla harcoltunk, se előttünk se utánunk senki, így vissza tudtam gond nélkül engedni. Most ez így alakult.
Lengyel Péter - Penge
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
nya.
első körben kilökés > egy megforgás > boxnál pitlimit átlépés > stop and go > joke-val nem értettük meg egymást, sóderbe be > jerm kilök
egyébként jó volt

első körben kilökés > egy megforgás > boxnál pitlimit átlépés > stop and go > joke-val nem értettük meg egymást, sóderbe be > jerm kilök
egyébként jó volt
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Na ez most jó volt. Rossz rajt, kipörög a kerék, majdnem mindenki leelőz mivel csak Szabó Zoli és Joke volt mögöttem
. Az első kanyar csim-bum, fékezek, Joke nem, kibax a sóderbe, utolsó hely -10mp. Aztán csak megyek, nem nagyon hibázok, kész csoda magamhoz képest. Kerékcsere: Pali követ, pedig csapattárs, hát rá is b...ot, kár, jót csatáztunk volna. Aztán Szicsó került mögém, jól meghajtott, de megoldódott. Így sikerült a bravúros 14. hely. Hurrá!!
Név:Füzy Barna
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Első kanyarbejáraton miért kell ekkorát fékezni? Nem számítottam rá, hogy vánszorgó autók lesznek előttem, sry.kamikaze írta:Na ez most jó volt. Rossz rajt, kipörög a kerék, majdnem mindenki leelőz mivel csak Szabó Zoli és Joke volt mögöttem. Az első kanyar csim-bum, fékezek, Joke nem, kibax a sóderbe, utolsó hely -10mp. Aztán csak megyek, nem nagyon hibázok, kész csoda magamhoz képest. Kerékcsere: Pali követ, pedig csapattárs, hát rá is b...ot, kár, jót csatáztunk volna. Aztán Szicsó került mögém, jól meghajtott, de megoldódott. Így sikerült a bravúros 14. hely. Hurrá!!
Név: Rebók József
Ez jo, szorakoztato verseny volt, annak ellenere vagy pont azert mert volt 2 hibam, vegig csataztam valakivel, kiraly volt 
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Izgi verseny volt!
Az elején féltem,mert szarakodott a köd miatt a mikrohullámú net-em...bocsi,akit zavartam emiatt.
Korai boxkiállással terveztem,így óvtam is az első gumikat,hogy minél tovább húzzák ki,stabilabb tapadással.
Persze,meg is forogtam 1 körrel a tervezett kiállás előtt,és a biztonság kedvéért,hamarabb toltam a limiter-t is,nehogy baki legyen.Igazából,nem nagyon vált be ez,de jókat meccseltem...Kamit izgi volt üldözni,és egy idő után,begyorsult.Az mi volt Kami?
Aztán Palival meccseltem nagyot...hű de jó volt!
Hiába voltam gyorsabb picit,nem tudtam megelőzni,profin védekezett.Grat érte!
Uccsó' körben meg beleszólt az élmezőny,más ívet kellett választanom az egyes kanyarban lekörözés miatt,és jött Cselt is.Picit félreérthettük egymás mozdulatát,és elküldött gereblyézni.Buktam 2-3 pozíciót vele.
Összességében,nagyon élveztem!Sikerült ismét tanulnom valamit erre az autóra setup ügyben,amit Night-nak köszönhetek!
Grat mindenkinek!
Az elején féltem,mert szarakodott a köd miatt a mikrohullámú net-em...bocsi,akit zavartam emiatt.
Korai boxkiállással terveztem,így óvtam is az első gumikat,hogy minél tovább húzzák ki,stabilabb tapadással.
Persze,meg is forogtam 1 körrel a tervezett kiállás előtt,és a biztonság kedvéért,hamarabb toltam a limiter-t is,nehogy baki legyen.Igazából,nem nagyon vált be ez,de jókat meccseltem...Kamit izgi volt üldözni,és egy idő után,begyorsult.Az mi volt Kami?
Aztán Palival meccseltem nagyot...hű de jó volt!
Uccsó' körben meg beleszólt az élmezőny,más ívet kellett választanom az egyes kanyarban lekörözés miatt,és jött Cselt is.Picit félreérthettük egymás mozdulatát,és elküldött gereblyézni.Buktam 2-3 pozíciót vele.
Összességében,nagyon élveztem!Sikerült ismét tanulnom valamit erre az autóra setup ügyben,amit Night-nak köszönhetek!
Grat mindenkinek!