Gokart OB - 2009
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
Re: 2009-es idény
Szerintem nem volt ojan jo a mod se meg a pálya se de ez lehet hogy azért van mert megszoktam a kf1-et.De atol még szerintem az nem ugy van.Én 3évig mentem rotax junioral de nekem egyszer nem viselkedet igy a gokart.Am másal nem volt gondom csak azal hogy 1cm-et forditok a kormányon semmi hs 5-10közöt akkor megmár megforfok.Szal ezene kéne kicsit változtani meg a betongolyokon.Na mindegy de egyépként jo.
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Mondjuk, ha az rF-n belül növelnéd a kormány érzékenységét és csökkentenéd a kormányszöget lehet, hogy jó lenne.pumba írta:Szerintem nem volt ojan jo a mod se meg a pálya se de ez lehet hogy azért van mert megszoktam a kf1-et.De atol még szerintem az nem ugy van.Én 3évig mentem rotax junioral de nekem egyszer nem viselkedet igy a gokart.Am másal nem volt gondom csak azal hogy 1cm-et forditok a kormányon semmi hs 5-10közöt akkor megmár megforfok.Szal ezene kéne kicsit változtani meg a betongolyokon.Na mindegy de egyépként jo.
Én nem értem, ezek a komoly kormányok csak ennyit tudnak? Vagy a gazdájuk?
Név: Rebók József
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Én eddig csak bér gokarttal mentem, ahoz képest kicsit én is azt érzem mint Pumba, bár amikor állítottam a kormányszögön (19°) már nem volt olyan hirtelen és jobban lehetett ívre fordulni, korrigálni. Viszont a FFB kicsit túl soknak tünt nekem. A rázókő nem volt gáz, de a bütykök azok igen. Meg nyílván szokni is kéne.
Ha ma lesz jövök ismét.
Ha ma lesz jövök ismét.
Név:Füzy Barna
- pumba
Nem tom Joke de nálunk ienkor amikkor elforditom kicsit a kormányt akkor picit sodrodik a segge de aszt könyü megfogni itt pedig az a baj hogy nem lehet vagy ha igen akkoris már a fákat kerülgeted a pálya melet.És ráadásul ha többet forditok a korményon akkor felál háromkerékre nem pedig megpördül mint az f1.
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Pumba vazze, kapcsold mán' be a helyesírás ellenőrződet a böngészőn, néha érthetetlen/olvashatatlan amit írsz.
Név:Füzy Barna
- pumba
sorry

Hali Emberek !
Mennek itt a fun racek ,és nem is szóltok???
Pedig én is jönnék,hallom hogy ma is lesz ha lesz létszám.
Én 9 töl tudok jönni kb,de legközelebb kiirhatnátok a főoldalra(Pl egy fun race ablak,és ha van aznap futam akkor látjuk),vagy csak simán ahogy a többit,vagy e-mail,sms, vagy valami.
Én 9 töl tudok jönni kb,de legközelebb kiirhatnátok a főoldalra(Pl egy fun race ablak,és ha van aznap futam akkor látjuk),vagy csak simán ahogy a többit,vagy e-mail,sms, vagy valami.
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Mi ebből a tanulság?: mindennap olvasni kell a fórumot, ahogy ma te is csináltad.Pitbull írta:Hali Emberek !
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ma érdekel valakit javított pályán?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo