Versenykiírás, jelentkezés a bajnokságba

Már véget ért bajnokságot topicjai
bardocz

Re: Versenykiírás, jelentkezés a bajnokságba

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.05.04. 13:20

Lehet én voltam, ott fékeznem kellett, mert akkor én lökök ki mást. Sima versenybaleset.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.05.04. 13:44

Én is majd lehet hogy jövök, csak még a hétfői napjaim eléggé kacifántosak, feleslegesen meg nem akarok lefoglalni semmit se. Amúgy meg Ingy lesz ebben a bajnok :) én én is Tyrellt akarok...brühühü... :D de majd kisakkozom, hogyan tudnék jönni és ha 70%-án eltudok indulni a futamokon, akkor nevezek.
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.05.04. 13:47

Swift bajnokságot akarok szipszip!

Amúgy Emerico, ez a mod nagyon jó, csak szerintem éppen a még vezethető kategória, tehát készülni kell rá, ha valamit el akar érni az ember.

Volt pl. a Polo kupa, arra semmit nem kellett készülni, ilyen pl. a clio, vagy valami más hasonló. guminyomást és kormányszöget engedni csak és juhé :)

De azért még hagyd ezt a bajnokságot, mert +1 én tudok lehet jönni, csak még, ahogyan feljebb írtam, ki kell sakkoznom az időt.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.05.04. 13:50

Én nem is olyan réggen néztem egy clio modot, de az elég arcadnak tűntt, olyasmi volt mint a 207, van benne millio verda.....
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.05.04. 14:02

Ez a mod egyáltalán nem nehéz, msot szerintem rF-es bajnokságok közül csak az F2 az, ami tényleg nehéz. Evosat nem próbéltam még, meg nem is fogom valószínű.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.05.04. 14:20

"Power Supra MKIV" kupát! :D
Kis csüccse, kis keményítés és gogogo! :roll:
The Power of Dreams
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2010.05.04. 15:02

jeamiro írta:Na megnéztem a felvételt, én voltam a hibás tehát várom és elfogadom a bűntit, tölled meg Joke nagy nagy elnézést. Olyan volt vezetni az autot mintha ki lenne szakadva az egyik hátsó futómű és nem tudtam egyenesebben menni, ha elveszem azt a pici gázt ami volt egyből megforgok és még ennyi esélyed sem lett volna a kikerűlésre.

Más, mivel rég csináltam videot gondoltam erről a futamrol készitek eggyet, de nem teszem, mert nálam csak űrsiklok vannak a reaplay-en, mert egy autonak sincsen kereke!?
Nálam már a harmadik körben szétesett a grafika, nem mindenhol láttam a pályát, mert volt ahol hiányzott a textura, volt ahol meg egy oda nem való fedte el a pályát. Mikor utolértelek a te autód is minden színben pompázott, azt sem láttam rendesen, vajon van hátsó szárnyad, vagy sem, a pálya széle sem volt egyértelmű, így telibe találtalak, a mögöttem jövő meg lezúzta a hátsó szárnyam. Úgyhogy semmi probléma, én ezért nem óvnék amúgy sem.

Egyébként én is úgy számoltam, hogy három négy biztos résztvevő hiányzott tegnap, úgyhogy próbálkozzunk még, ha lehet.
Név: Rebók József
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.05.04. 15:19

Ok!
Én is szívesen probálkoznék még ezzel a moddal, ki tudja hátha leszűnk többen is és szerintem jó ez a mod.
Textura gondok nálam is voltak, a célegyenes végén néha csak egy nagy fehérség volt nálam, de csak edzésen. Egyébbként a visszajátszásban pl. nem törnek le a szárnyak ugyanugy ott maradnak.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.05.04. 18:39

Szerintem is maradjon! ;)
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2010.05.04. 20:06

1975-öt a népnek, nagyon kircsi mod :)
Válasz küldése