Versenykiírás, jelentkezés a bajnokságba
Re: Versenykiírás, jelentkezés a bajnokságba
Na, már csak a trigonometrikus függvényeket kéne tudnom megoldani.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Előszőr is enézést szeretnék kérni Joke-tol, nem tudom mi tőrtént, majd ha lesz ismétlés visszanézem, igazán nem tudom mi is tőrtént amit tudok, hogy nem volt hátsó szárnyam és alig lehetett utontartani az autot és nem tudom későn vettél e észre vagy rámlőktek, de sajnálom igy előre is, hogy nem tudom még mi is tőrtént.
A versenyem egy szenvedés volt, a rajtom egész jól sikerűlt, mignem valaki hátulrol ki nem forgatott és el nem vitte a hátsó szárnyamat amiből egyből box lett, megprobáltam még felzárkozni, de esélytelen volt főlleg ugy, hogy volt 2 hibám is aminek még 2 box lett a következménye:(
A versenyem egy szenvedés volt, a rajtom egész jól sikerűlt, mignem valaki hátulrol ki nem forgatott és el nem vitte a hátsó szárnyamat amiből egyből box lett, megprobáltam még felzárkozni, de esélytelen volt főlleg ugy, hogy volt 2 hibám is aminek még 2 box lett a következménye:(
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Sajnos a 11 induló nem azt mutatja, hogy bármiféle komolyabb érdeklődés lenne a mod illetve ezen fajta hictoric bajnokság iránt. Átgondolom, hogy merre lépjünk tovább, de úgy tűnik a sok elég nehéz bajnokság mellett egy még nehezebb már nem nagyon fér bele...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
12!
tegnap sajnos nem tudtam jönni,pedig gyakorolgattam is rá!
De a többin már leszek! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
batihu
Grat mindenkinek! Dávid a 3. helyed minimum matek 4-est ér, az érettségin! A befutó köröket a LiveView -n megnéztem!
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Köv futamtól már énis jönnék, csak most a héten ez a 8 Zh kicsit betett nekem, és tanulok látástól mikulásig 
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Na megnéztem a felvételt, én voltam a hibás tehát várom és elfogadom a bűntit, tölled meg Joke nagy nagy elnézést. Olyan volt vezetni az autot mintha ki lenne szakadva az egyik hátsó futómű és nem tudtam egyenesebben menni, ha elveszem azt a pici gázt ami volt egyből megforgok és még ennyi esélyed sem lett volna a kikerűlésre.
Más, mivel rég csináltam videot gondoltam erről a futamrol készitek eggyet, de nem teszem, mert nálam csak űrsiklok vannak a reaplay-en, mert egy autonak sincsen kereke!?
Más, mivel rég csináltam videot gondoltam erről a futamrol készitek eggyet, de nem teszem, mert nálam csak űrsiklok vannak a reaplay-en, mert egy autonak sincsen kereke!?
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Áh, ennek jobbnak kell lennie, mint négyes!:D Nehezebbre számítottam. Aztán persze lehet csak azért volt egyszerű, mert elrontottam az egészet
Marha jó volt 10. helyről feljönni, vagy honnan.
Jeamiro: jó lesz az kerék nélkül is!:D
Marha jó volt 10. helyről feljönni, vagy honnan.
Jeamiro: jó lesz az kerék nélkül is!:D
▲
Űrsiklok versenye?:D
Picit nevetségesen néz ki, de ha többen mondjátok megcsinálom igy is, bár sok értelmét én nem látom de dőntsetek ti.
Picit nevetségesen néz ki, de ha többen mondjátok megcsinálom igy is, bár sok értelmét én nem látom de dőntsetek ti.
Valakit megloktem a rajt utani elso kanyarban... En padloval vettem volna, de az elottem levo befekezett, amire nem szamitottam, bocs!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."