Általános Társalgó
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Re: Általános Társalgó
Elég sokan toljuk Win7-el itt, hogy állíthassam, semmi gondnak nem kellene ebből adódnia. Ráadásul nekem is T-s netem van. Az idő lejárni akkor szokott, amikor rossz a jelszó. (Persze ezt nyilván tudjátok.)
A pénteki camaro fun-nál volt először egy olyan esetem, hogy új rF-et csináltam az új modnak, ahogy máskor szoktam, és egy darab szervert sem adott ki a listán, valamint IP alapján sem talált semmit, single-ben pedig minden okés volt. Nem tudom, hogy mi baja lehetett, mert utána töröltem, megint másoltam egy új rF-et, bele a mod meg a pálya, és tökéletes volt utána. De ha az illetőnek több rF-re is ugyanúgy ezt dobja, hát jó kérdés, hogy mi lehet. Még a tűzfal sem lehet, mert én pl ki sem engedem az rF-et. Amit viszont megnézhetne, valami egyéb tűzfal van-e, vagy nem tudom én, vírusírtó is akár. Bármi, ami blokkolhatja.
A pénteki camaro fun-nál volt először egy olyan esetem, hogy új rF-et csináltam az új modnak, ahogy máskor szoktam, és egy darab szervert sem adott ki a listán, valamint IP alapján sem talált semmit, single-ben pedig minden okés volt. Nem tudom, hogy mi baja lehetett, mert utána töröltem, megint másoltam egy új rF-et, bele a mod meg a pálya, és tökéletes volt utána. De ha az illetőnek több rF-re is ugyanúgy ezt dobja, hát jó kérdés, hogy mi lehet. Még a tűzfal sem lehet, mert én pl ki sem engedem az rF-et. Amit viszont megnézhetne, valami egyéb tűzfal van-e, vagy nem tudom én, vírusírtó is akár. Bármi, ami blokkolhatja.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
TerranceG
- Kapcsolat:
Gp2-ről részemről annyit, hogy 19:45-nél korábban nem érek haza szombaton. Ha előrébb akarjátok hozni az indulást, amit amúgy én is támogatok, legyen 20:00-ig a kvali, 10 perc warmup és 20:10-től futam. Negyed 10-kor vége, akkor kezdődik az éjszaka
.
Név: Kaszap Zsolt
Igazából a warmupnak szerintem semmi jelentősége. Ritkán megyek rajta 2 körnél többet.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Nálam változó: van amikor be se megyek, de ha nem volt időm gyakni, akkor nagyon is jó, hogy tudok menni 8-10 percet teli tankkal.bardocz írta:Igazából a warmupnak szerintem semmi jelentősége. Ritkán megyek rajta 2 körnél többet.
Szerintem szükséges.
Név: Rebók József
Teli tankkal megyek 1 kört, ami még nem is mét, és nekem annyi szokott lenni. Qualyn is alig megyek köröket, inkább netezek közben.
▲
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Hát mert Te szuper-tehetség vagy !bardocz írta:Teli tankkal megyek 1 kört, ami még nem is mét, és nekem annyi szokott lenni. Qualyn is alig megyek köröket, inkább netezek közben.
De mindegy, mert amíg Emerico dohányzik, mindig is lesz warm-up.
Név: Rebók József
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
The Power of Dreams
király.
megérne egy bajnokságot.
megérne egy bajnokságot.