Autósport - MGyOB, WTCC, ETCC, stb

Már véget ért bajnokságot topicjai
Ingy2

Re: 2011-es Magyar Gyorsasági Országos Bajnokság

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.05.02. 06:02

Jokéval meg velem? :lol: Azért néztem rád sandán mert azt hittem magasabb vagy :lol:
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.05.02. 06:24

Ingy2 írta:Jokéval meg velem? :lol: Azért néztem rád sandán mert azt hittem magasabb vagy :lol:
:) Valahogy bele kell férni a versenyautókba :)

Oké, akkor így már kerek a világ :) Üdv ismét :D
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.05.02. 08:20

Nagyon király volt ez a két nap a ringen !
Volt minden: izgalom, törés-zúzás, Simcósokkal találkozás, Bika győzelem :D , abszolút fullos volt.
Nagyon örülök, hogy megismerhettem Kamikázét és a "kisfiacskáját" :D aki már most olyan magas, mint Kami, pedig rá is úgy kell felnézni :shock: :lol: ,továbbá Mugent, Takács Attilát, Magyar Lacit, Ballai Mátét és Rátkai Janit. Sajnálom, hogy a többiek nem tudtak eljönni.
A legizgalmasabb futamok a márkakupák voltak, még a csajos Lotus-kupa is nagyon jó volt, sok előzéssel és a kis létszám ellenére az Eastern Lotus is izgalmas volt.

A hab a tortán viszont a Suzuki-kupa második futama volt, amit Bika parádés versenyzéssel nyert meg, de Beni és Máté is hatalmas dicséretet érdemel, mert fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Ebben a futamban Magyar Laci is igen jól teljesített, én azt gondolom, hogy néhány futam múlva minden Simcós pilóta meghatározó lesz ebben a bajnokságban.

Sajnos a futam után csak egy gyors gratulációra volt időm, aztán indulnom kellett, mert úgy volt, hogy megyek fuvarba, aztán mégsem. Így az endurance versenyt már otthon néztem,hála az élő közvetítésnek, ami szerintem a kisebb bakiktól eltekintve nagyon jó volt, belső kamerás felvételekkel tarkítva, sőt Beniék kocsijában 3 kamerával, technikailag nagyon jól kivitelezve.
Nem értem az olyan negatív embereket, akik a Motorsportálon az írták, hogy nagyon balkáni volt a közvetítés, hiszen a magyar autósprotban jelenleg egyedülálló, hogy élőben nyomták a futamokat.
Nagy-nagy elismerés ezért Emericonak, aki rengeteg munkát ölt bele, hogy ez létrejöjjön és azért is, hogy ekkora médiát tudott köríteni az esemény köré, aminek köszönhetően az eső ellenére több néző volt kint, mint az utóbbi időben bármelyik versenyen. Gondolom nem kell ecsetelnem ennek a jelentőségét.
Nagy-nagy GRAT mindenkinek !
Név: Rebók József
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.05.02. 08:55

A Speekert nem tudom ki szerezte, de nagyon jó fej volt! Mindig rögtön közölt mindent a hangosba, amit kértem tőle, nem mondott hülyeségeket, amit nem tudott azt megkérdezte tőlem. Szóval a közvetítés szerintem remek volt. Néztem én is külön TV-n, mert ugye kint a saját csatornán fogható volt, nem kellett hozzá net, így nem tudom a neten hogyan ment a dolog. Az tény, hogy voltak az endurance előtt amolyan kihagyások, azaz csak 1 képet mutatott hosszabb ideig és/vagy az köridőket, de szerintem ekkor próbálgatták az osztott képernyős megjelenítést.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.05.02. 08:56

A vasárnapi közvetítéssel voltak némi gondok.Néha akadozott, néha nem volt mit nézni, mert a kameraman az üres aszfaltot mutatta.Kezdetnek nem rossz, igaz rakhattak volna a hátsó részhez is egy kamerát.Csak halkan mondom, hogy jó lett volna a motorok hangját hallani is. Nagyon jó volt látni és hallani a történéseket, a kövi biztos jobb lesz. :D
Jók voltak a belső kamerák is.Endurancnál kifejezetten tetszett a 3 kamera a Suzukiban, meg az osztott képernyő :D Elismerés Emericonak, hogy ennyit harcol a népszerűsítésért.Szerintem megéri!
Sajnálom, hogy nem tudtunk ki menni.Remélem Ingy vagy valaki hátba csapta Bikát helyettünk is. :D A kövi Magyar (vagy Szlovák) versenyre kilesünk.

Gratulálok megint a GFS csapatnak az elért eredményekért, meg Magyar Lacinak.(Laci mi ez a szép sárga autó :D )
2 kérdésem lenne:
A második futamon is a fél slickel mentek?
Az osztrák mezőny nem lesz idén?
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.05.02. 09:49

Sajnos csak szombaton tudtam kimenni de az a nap is k..va jó volt.Még egyszer GRAT Bikának a győzelemért.

Azért az szomorú hogy Magyarországnak van 4 jó sport csatornája (sport1,2,m és a sportklub) És eggyik sem tudott volna kijönni kb 6 kamerával hogy közvetítse a OB-t.
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.05.02. 10:13

kubica07 írta:Azért az szomorú hogy Magyarországnak van 4 jó sport csatornája (sport1,2,m és a sportklub) És eggyik sem tudott volna kijönni kb 6 kamerával hogy közvetítse a OB-t.
Nagyon komoly anyagi dolgok és érdekek állnak ezek mögött. Amíg mind a két oldal pénzt akar ezért, addig nem lesz belőle semmi.
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2011.05.02. 13:28

Tropie írta:
kubica07 írta:Azért az szomorú hogy Magyarországnak van 4 jó sport csatornája (sport1,2,m és a sportklub) És eggyik sem tudott volna kijönni kb 6 kamerával hogy közvetítse a OB-t.
Nagyon komoly anyagi dolgok és érdekek állnak ezek mögött. Amíg mind a két oldal pénzt akar ezért, addig nem lesz belőle semmi.
Ja, inkább adna helyette osztrák másodosztályú focimeccset. Fantasztikus...

Amúgy én is néztem a közvetítést, amikor csak tudtam. Rádió zenéje és a speaker hangja néha ütötte egymást, néha meg csönd volt. De elsőre jó volt. Szép munka!
Meg életemben nem hallottam ennyiszer a szlovák himnuszt :)

Gratula Gábornak gratula a futamgyőzelemhez és Máténak a harmadik helyhez!
Meg mindenkinek aki kint volt :)
Név: Kaszap Zsolt
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2011.05.02. 15:50

NAH...Akkor egy pár mondatot irnék erről az első hétvégéről saját meglátásom szerint.először is szeretnék itt is és (természetesen személyesen is megtörtént)gratulálni Tim Gábornak , Major Beninek és Ballai Máténak az elért eredményekhez.
Akkor kezdjük.Sajnos el kell fogadni hogy itthon nagyon nehéz az autósport anyagiak hiányában .sajnos ennek következtében nem volt lehetőségem élesben tesztelni ezért igazábóll csak az időmérőn szombaton reggel tudtam autóba ülni(hát mondjam meg öszintén elég gyászosnak éreztem az egészet így , de soha nem adjuk fel).
Én ugy gondolom hogy ezen dolgokat számításba véve az időmérőn elért 10 helyem nem volt rossz.
1.futam .A rajtom nem sikerült tul jól de tudtam hogy folyamatosan tudok majd visszazárkózni és körről körre meg is történt míg az egyik pilóta Fazekas Péter úgy nem gondolta hogy a 3. vagy 4 körben a célegyenesre ráfordítónál lapján vert telibe elment a kormányközép mindkét sárvédőt ráhajlította a kocsira ezért füstölt a hátsó gumim amiből egy 2cm széles és 0.5 cm mély darab hiányzott állt a kocsiban a füst ezért muszáj voltam meglátogatni a box utcát ja és az összekötő is elhajlott szépen ennek következménye az utolsó 20 hely.hát nehéz az ilyet élesben feldolgozni de ez van ilyen az autósport.
2.futam Itt szinte az esélytelenek nyugalmával indultam az sc -t az benéztem viszont tudtam zárkózni és konstans köröket autózni ennek köszönhetem hogy 20 ról a 14 helyig feltudtam zárkózni (persze voltak akik hibáztak és kiestek)
A következő futamra már lesz lehetőségem tesztelni.Meglátjuk milyen eredményeket fog hozni ha van időm és lehetőségem megérezni és összeszokni az autóval.

Mindenkinek köszönöm aki egy kicsit is szorított vagy csak gondolt rám örülök hogy Ingy - vel és Rebok józsival találkozhattam személyesen is.
Kiss Atti -igen jól láttad a sárga az enyém és lopom a színed de még mogyit is lesznek képek majd küldök meg facebook - on is elérhető lesz:)
FANATIC OF THE SPEED
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.05.02. 15:58

Az osztrákok a második futamtól jönnek. Na akkor leszünk vagy 50-en a pályán, mert Ők is többen vannak idén állítólag. Szép lesz.
Emerico - Head of SIMCo
Válasz küldése