Hát volt részem meglepetésben, az biztos.emerico írta: ha konkrét időpontot mondtok, vissza tudom nézni. így nem tudom megállapítani mi baja van.
nekem csuda jó versenyem volt, csak az elején kitettem Szatocsot amit sajnálok.
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Nem haragszom ,rettentően csúszott az autó azért vettem el a gázt .Mugen írta:Gyurka!
Tőled meg bocsánatot kerék. Nem tudom, hogy fékeztél, vagy elvetted a gázt, de nem számítottam rá. Mi ott végig félgázzal-padlógázzal mentünk és már nem tudtam lereagálni a belassulásod és elhorzsoltam a bal hátulját a vasadnak.
Név: Soós György
kormány: Logitech DFGT
kormány: Logitech DFGT
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
Köszi a nyugtatást srácok!Jól esik...
De tényleg olyan érzésem van,hogy valaki bezavar a szerveren...lehet ilyen egyáltalán?
Mondom...előtte,utána semmi bajom nincs,csak amikor mindenki fent van...nem értem.
Qualiról háromszor dobott le,utoljára pont a végén,vissza sem tudtam lépni...
Grat mindenkinek!Biztosan jó futam lehetett!
De tényleg olyan érzésem van,hogy valaki bezavar a szerveren...lehet ilyen egyáltalán?
Mondom...előtte,utána semmi bajom nincs,csak amikor mindenki fent van...nem értem.
Qualiról háromszor dobott le,utoljára pont a végén,vissza sem tudtam lépni...
Grat mindenkinek!Biztosan jó futam lehetett!
Helló!
Jó volt a tegnapi futam,igaz elfogyott a végére a gumi és box utcázni kellet.
E. Kiss bocsi hogy 5. körbe utolsó kanyarban megforgattalak.A 24. körben J. Rebok elé rosszkor jöttem vissza Remélem nincs harag,de a gumik már jól el fogytok,és S. Nagy előtt is bekacsáztam és kicsit nekem jött remélem nem vesztettél miattam pozitciót.
Remélem következő futam is ilyen jó lesz.
Jó volt a tegnapi futam,igaz elfogyott a végére a gumi és box utcázni kellet.
E. Kiss bocsi hogy 5. körbe utolsó kanyarban megforgattalak.A 24. körben J. Rebok elé rosszkor jöttem vissza Remélem nincs harag,de a gumik már jól el fogytok,és S. Nagy előtt is bekacsáztam és kicsit nekem jött remélem nem vesztettél miattam pozitciót.
Remélem következő futam is ilyen jó lesz.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Gummákkal nekem nem is volt gondom. 113 fok körül volt elöl, és a feléig koptak el. 
The Power of Dreams
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Én annyit tapasztaltam, hogy a rajtnál előttem mindenki nagyon belaggolt, ami a megelőző futamokon nem volt. Ez lehet a pálya hibája is ? Vagy télleg a nettel volt valami, vagy valakit nem tudott szinkronizálni a játék, mert közvetlen a start előtt még egyet szinkronizált.
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Görömbei Lali netjével volt gond, borzalmasan meghúzta a szervert, ahogy lelépett, jó lett minden.Joke írta:Én annyit tapasztaltam, hogy a rajtnál előttem mindenki nagyon belaggolt, ami a megelőző futamokon nem volt. Ez lehet a pálya hibája is ? Vagy télleg a nettel volt valami, vagy valakit nem tudott szinkronizálni a játék, mert közvetlen a start előtt még egyet szinkronizált.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Adam Jonas
Ahogy hallottam, tegnap valami szar volt a UPC és T-Com DNS szervereivel, s sok mindenkitől hallottam, aki az előbbi 2 szolgáltatónál van, hogy lassúcska lett az internete este.
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
Engem is ledobott egyszer kvalin a szerver, de szerencsére több ilyen nem volt.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Nekem a 25. korig nagyon jo versenyem volt! Mindig valaki tamadott es vedekeznem kellett, vagy ha megeloztek visszaelozni, igazi csemege volt
A 25. korben hibaztam es a 3. helyrol visszaestem az 5.re, aztan 2 kor mulva megforogtam es vegul 8. lettem.
A gumik 2 kor utan 130 fok felett voltak vegig es a vegere kevesebb mint 1 kocka maradt, nagyon tartottam a defekttol, de szerencsere kibirta...
Mugen, Hafner, Kiss Balazs... hatalmas es fair csatak voltak, meg sok ilyent
A 25. korben hibaztam es a 3. helyrol visszaestem az 5.re, aztan 2 kor mulva megforogtam es vegul 8. lettem.
A gumik 2 kor utan 130 fok felett voltak vegig es a vegere kevesebb mint 1 kocka maradt, nagyon tartottam a defekttol, de szerencsere kibirta...
Mugen, Hafner, Kiss Balazs... hatalmas es fair csatak voltak, meg sok ilyent
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."