Ide írok, mert ugye az óvás topic nem vitafórum.
"Ha megnézzük a felvételt egyértelműen látható, hogy már bőven bent vagyok az ő autója mellett, tehát eldöntötte hogy nem védekezik, majd mikor kicsit rövidebbet tudok fékezni, észreveszi hogy beeresztem mellé az autót, és a kormány mozdulatokból látszik hogy jobbra húzza az autóját(az én autóm felé) aminek következtében nekem jön(én próbálom elkerülni az ütközést, mert én is tekerem jobbra a kormányt, látszik az autó mozgásán) de megakadályozni nem tudtam és ezért löktem le az ívről. Ha nem húz rám és nem jön nekem hanem elfogadja, hogy megelőzöm akkor mindkettőnk elfordul a saját ívén, gond nélkül! Kérem az eset felülvizsgálatát!"
A bőven bent az a féktáv felénél volt valahol.
Ennek ellenére annyi hely volt a jobb oldaladon, hogy 1,5 autó elfért volna ott még.
Kicsit pontosabban fékezel akkor sikerült volna szépen mellém kúsznod.
A kormánymozdulatomból az látszik, hogy finoman húzom a kocsit jobbra, hiszen egy jobbos kanyar jön, csak be kéne fordulni akkormán'. Semmi ráhúzás nem volt.
A Te kormánymozdulatodon meg balra-jobbra kapkodás látszik, mert megbicsaklik az autód, sajnos pont felém.
"Tim Gábor óvja Mikle Istvánt:
Race 2 CT 10:45
Beférek mellé szintén féktávon, de rám húz, lelök a pályáról, de bal oldalt még látszik hogy lenne hely. Kérem kivizsgálni!"
Két oldalról zártatok, mivel Pumba volt előttem, igyekeztem rá figyelni, -ha már csak egy pontra tudok lesni egyszerre-, hogy ne menjek neki, de Te gondolom pontosan tudtad ebben a helyzetben, hogy mellettem még van 30 centi, ezért nyugodtam megpróbálkozhatsz a jobb oldalamon. Oké. Utána a balosban egy remek pályaelhagyással mellém vetődsz, majd 2x nekem ütközöl, engem keresztbe állítva, lendületemet elvéve. Ha nem jössz nekem akkor nem is tudsz a seggemben maradni a következő féktávig.
Videó az egészről, hogy hogy rázárok a szitáló autódra:
http://www.youtube.com/watch?v=cby8tzjq ... e=youtu.be
Amúgy kiváló volt a kvalis köröd, szép időt mentél, de tényleg. Kár, hogy pár centin múlt csak hogy szabályos is legyen.