Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Penge

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Penge » 2013.11.12. 11:41

Hát, az első futamot elcsesztem, 2. körben egy 3-wide-outside helyzetben picit befelé tartottam, bebicskázott a gép, majd beseggeltem a gumifalba. Kábé másfél perc lett volna hogy tökéletesen helyre kalapálják a kocsit, én nem vártam meg.

Második futam, 13. hely, rajt jó, toltam neki, tempó az úgy jó is volt.Előzgettük egymást sokakkal. Azt gondolom, fair csatákba futottam bele, én is igyekeztem az lenni, de néha azért bebe szúrtam, vagy bent hagytam a bódét. Viszont, az valami hihetetlen, hogy mennyire szarul tudok kijönni egy ötös bolyban történő csatározásból. Meg ez a sprint téma nem igazán fekszik nekem, mert jó lenne sok-sok körön keresztül autókázni ilyen bolyban. Asszem 9. lettem, erőből sokkal jobb nem ment volna.

László Gabinak mondom, hogy a verseny nem az első kanyarig tart. Azt már az orosz futamon is megéltem hogy én letettem a két belső kereket a kerékvetőre és még úgy is simán elment belül, ha 5 kereke lenne egy autónak oldalirányban tengelyenként, akkor sem lett volna meg kettő, ami a pályán marad. :D Mindegy, jó móka volt. :)
Lengyel Péter - Penge
Thank God I'm a Lada owner! - Lada 21053 bwahahaaa

"...hogy menjek nyugiban, hogy ha így kapar, kilinccsel előre veszek minden kanyart"
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.11.12. 17:58

Első futam uncsi,de 14. lettem a 18.-ról. :)
Második annál izgalmasabb volt! :D Palival,és Fazekas Mikivel nagyot meccseltünk...baromi jó volt! :lol:
Feszegettük a sportszerűség határait,de ennyi belefér szerintem. :D

Grat mindenkinek! ;)
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2013.11.13. 00:02

JeRm írta:Hihetetlen... Ilyen szar hulladék bajnokságom soha nem volt. Ahol voltam futamon vagy kifagytam, vagy nem volt lámpa amire rajtolunk, vagy lerajtol az egész mezőny, vagy én hibázok persze első helyről és persze minden egyes futamon szarul jövök ki a szélárnyékolós lökdösődős részekből. Ja! Meg hát vágok is néha időmérőn mindezt úgy, hogy a tempóm mindig a legjobb 3 között volt. :cry: Eurocup Clio...legyél vége! :D
:lol:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
FaziMiki27

Hozzászólás Szerző: FaziMiki27 » 2013.11.13. 18:31

Szicsó írta:Első futam uncsi,de 14. lettem a 18.-ról. :)
Második annál izgalmasabb volt! :D Palival,és Fazekas Mikivel nagyot meccseltünk...baromi jó volt! :lol:
Feszegettük a sportszerűség határait,de ennyi belefér szerintem. :D

Grat mindenkinek! ;)
Jó volt, csak én meg vezettem az első körben a futamot(végére kb 10. körül lettem volna a tempómmal), csak felborultam :D :D De jó kis csata volt! :lol:
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2013.11.15. 19:43

Ide írok, mert ugye az óvás topic nem vitafórum. :)

"Ha megnézzük a felvételt egyértelműen látható, hogy már bőven bent vagyok az ő autója mellett, tehát eldöntötte hogy nem védekezik, majd mikor kicsit rövidebbet tudok fékezni, észreveszi hogy beeresztem mellé az autót, és a kormány mozdulatokból látszik hogy jobbra húzza az autóját(az én autóm felé) aminek következtében nekem jön(én próbálom elkerülni az ütközést, mert én is tekerem jobbra a kormányt, látszik az autó mozgásán) de megakadályozni nem tudtam és ezért löktem le az ívről. Ha nem húz rám és nem jön nekem hanem elfogadja, hogy megelőzöm akkor mindkettőnk elfordul a saját ívén, gond nélkül! Kérem az eset felülvizsgálatát!"

A bőven bent az a féktáv felénél volt valahol.
Ennek ellenére annyi hely volt a jobb oldaladon, hogy 1,5 autó elfért volna ott még.
Kicsit pontosabban fékezel akkor sikerült volna szépen mellém kúsznod.
A kormánymozdulatomból az látszik, hogy finoman húzom a kocsit jobbra, hiszen egy jobbos kanyar jön, csak be kéne fordulni akkormán'. Semmi ráhúzás nem volt.
A Te kormánymozdulatodon meg balra-jobbra kapkodás látszik, mert megbicsaklik az autód, sajnos pont felém.

"Tim Gábor óvja Mikle Istvánt:
Race 2 CT 10:45
Beférek mellé szintén féktávon, de rám húz, lelök a pályáról, de bal oldalt még látszik hogy lenne hely. Kérem kivizsgálni!"

Két oldalról zártatok, mivel Pumba volt előttem, igyekeztem rá figyelni, -ha már csak egy pontra tudok lesni egyszerre-, hogy ne menjek neki, de Te gondolom pontosan tudtad ebben a helyzetben, hogy mellettem még van 30 centi, ezért nyugodtam megpróbálkozhatsz a jobb oldalamon. Oké. Utána a balosban egy remek pályaelhagyással mellém vetődsz, majd 2x nekem ütközöl, engem keresztbe állítva, lendületemet elvéve. Ha nem jössz nekem akkor nem is tudsz a seggemben maradni a következő féktávig.

Videó az egészről, hogy hogy rázárok a szitáló autódra:
http://www.youtube.com/watch?v=cby8tzjq ... e=youtu.be

Amúgy kiváló volt a kvalis köröd, szép időt mentél, de tényleg. Kár, hogy pár centin múlt csak hogy szabályos is legyen. :)
The Power of Dreams
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.11.15. 22:33

Most tényleg nem azért,mert Mugen a barátom (na jó,azért is :D ),de a videót nézve,tényleg Gabi óvása jogtalan. :D
Ne hisztizzé' Bika! :D

Én ennél egyértelműbb durvaságokat óvtam többször is,és nem volt jogos. :P De ebbe ne is menjünk bele,mert "Mindig a főnöknek van igaza". ;)
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2013.11.15. 22:49

Szerintem adjunk DQt mindkettőnek és én nyertem :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.11.16. 21:10

is-is eset, de itt inkább semmit sem látok, mint büntit. Mugen-re jellemző, hogy ha féktávon nem vagy bent rendesen, akkor rád húzza. Ez nem bántás, tény. Ez még nem szabálytalan, bár életben tuti elveszed, itt persze nem, és ezek nem előzések, ezek bevetődések, ezeket meg nem fogom támogatni.
Emerico - Head of SIMCo
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2013.11.16. 21:30

Éreztem, hogy megint előjön ez a szokásos, "mert a Mugen rádhúzza" téma. Vicc. Hol látszik az autóm mozgásán ráhúzás?
The Power of Dreams
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.11.16. 21:33

Mugen írta:Éreztem, hogy megint előjön ez a szokásos, "mert a Mugen rádhúzza" téma. Vicc. Hol látszik az autóm mozgásán ráhúzás?
melletted van és te bekanyarodsz mintha nem lenne ott. igaz, nincs meg neki a pozíció így ezt szabályosan megteheted, de ezt az életben nem tennéd meg, mert tuti a crash hisz ő ép kifékezni akar, csak ép nem túl sikeres a manőver. cserébe utána látszik hogy lilagőz van és neked megy.
Emerico - Head of SIMCo
Lezárt