Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2011.02.13. 08:30

Nekem is voltak érdekes eseteim a pályán.
A verseny 3/4-énél a 11-es kanyarban amibe ugye elég nagy tempóval érkezünk valamiért bekapcsolt a pit limiter. Perszer, hogy forogtam mint a búgócsiga. Az egyetlen szerencsét az volt, hogy nem értem falhoz.
Amúgy a verseny nagyon tetszett, jártam mindenhol a mezőnyben. A futam elején volt egy baleset amit nem tudtam elkerülni így a biztonság kedvéért letudtam még abban a körben a boxkiállást. Így a 6. helyről visszaestem az utolsóra de nem sokkal később bejött a biztonsági autó. Ez összehozta a mezőnyt és volt aki ekkor intézte a boxlátogatást. Innen sikerült feljönnöm a 4. helyre de nem volt elég hozzá sajnos a tempóm így végül a 6. helyen zártam a futamot aminek nagyon örülök mert nem tartozik ez a pálya a kedvenceim közé és nehéz is volt a futam :)
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2011.02.13. 10:41

Nálam folyamatosan jöttek elő a textúra hibák, 3-4 autó a versenyen nálam már csak TEMP volt. Safety Car alatt meg még a program is bezáródott. Ennyi...
Név: Kaszap Zsolt
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2011.02.13. 11:07

Mindenkitől elnézést, hogy a felvezetőn a célegyenesben megforogtam, nagyon amatőr voltam. :S :? Rajt jó volt, bár Gabi megint lerajtolt, nem tudom hogy csinálja. :D Safetycar amikor bejött levettem a boostot, aztán úgy döntöttem, hogy nem állok ki, hát elég rossz döntés volt. Újrarajtnál mivel boostot nem raktam vissza így ketten is megelőztek, aztán a 2. helyen találtam magam, próbáltam utolérni az előttem lévőt, dehát kevés volt az idő, 1 kört még azért jó lett volna menni. :D Mindenesetre elég nehéz verseny volt, szokni kell még az autót. :)
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.02.13. 11:07

Hát ez nem az én estém volt.
1x szaltóztam, a következő kanyarban meg lebontottam az autóm hátulját, így ki se bírtam mászni a sóderágyból.
Sógor, viszont te nagyon jól nyomtad, 1x láttalak még a 3. helyen is.
Remélem a következő futamom jobb lesz.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.02.13. 13:08

Izgalmas verseny volt de sajna a vége nem úgy sikerült ahogy gondoltam. Az egész egy hullámvasuthoz hasonlított (fent-lent)
Az időmérő elején nem ment 12-14 hely, de az utolsó percekben futottam a 8. időt, az egyéni legjobbamat 1mp-vel javítva.
Már a felvezetőn defektet kaptam, valaki befékezte a mezőny a 2. időmérő előtti gyors egyenesbe, úgyhogy nem akartam az előttem lévővel kiszúrni, inkább falat fogtam, egyből defekt.
Szerencsére az SC összehozta a mezőnyt, így az utolsó helyről 3. helyre feljöttem, persze kellet a sok kiesés is hozzá. Gondoltam OK. dobogós leszek! Persze egyből rontottam, 2x is. Úgyhogy örülhetek, hogy egyáltalán végig mentem. Itt nem biztos, hogy a leggyorsabb nyer, hanem az aki végig bírja koncentrációval.
Név:Füzy Barna
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.02.13. 17:45

Az én versenyemnek itt lett vége:

http://www.kepfeltoltes.hu/110213/GRAB_ ... es.hu_.jpg

Sajnos gyakorlás közben egyszer sem tévedtem rá a lassítóra. Kár, mert akkor jobban elkerültem volna...
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.02.13. 18:09

Szatocs írta:Az én versenyemnek itt lett vége:

Sajnos gyakorlás közben egyszer sem tévedtem rá a lassítóra. Kár, mert akkor jobban elkerültem volna...
Ezért a mutatványért járhatna különdíj :lol:
Én gyakorlás közben megtapasztalam ezt a szaltót, és egy élmény volt.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.02.13. 18:30

Apophis írta:

bocs de ez nagyon nagy ikszdé :D XD végülis ezért van szárnya az f1es autónak h repüljön? :DDD
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2011.02.13. 18:55

Őőőő elvileg biztos van vmi jelentősége a tárcsa méretének súlyban is, én úgy szoktam megcsinálni a setupom h hotlapozok és ami a leggyorsabb azt állítom át versenyre. Én mindig mindent minimumra rakok qualon, hűtés,benzin,keréknyomás,féktárcsa méret.
Am nagyon ideges voltam mikor bejött a safety... Majdnem megelőztem, befékeztem aztán szegény Gabi nem tudta miért fékezek akkorát és belémjött. Kaptam 1 defektet, gyorsan ki boxba, Gabi megelőz aztán próbáltam utána menni. Mikor láttam h szárnyat tör kicsit lassítottam de a végén a fékem nem bírta. Tiszta ideg voltam h 1 "tökéletes" hétvégét ilyen amatőr hibával lenulláztam. Izgalmas futamok lesznek még itt sztem, csak meg kell szoknia mindenkinek az autót. ;)
Név: Pintér Roland
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.02.14. 07:55

freakyo írta:
Apophis írta:

bocs de ez nagyon nagy ikszdé :D XD végülis ezért van szárnya az f1es autónak h repüljön? :DDD
De szépet repültél, páholyból figyeltem az egészet. :lol: Ez a futam neked nagyon nem akart összejönni, de nekem sem.No comment.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Lezárt