és adam jonas egyetértek ezzel hogy az intel gyorsabb de drágább is mint az amd...
találtam egy havert akinek amd athlon 64 x2 5400+ (2magos 2.8ghz) os procija van majd megkérem had nézzem meg azzal milyen aztán mondom a fejleményeket
Nem tudom, hogy mennyit szánsz erre az egész műveletre, hogyha cserélsz, de lehet, hogy jobban járnál egy Phenom II-vel + új alaplappal.freakyo írta:batihu 500gbos samsung winyom van pár hete lett újra rakva és azóta hetente tör.mentesítve
és adam jonas egyetértek ezzel hogy az intel gyorsabb de drágább is mint az amd...
találtam egy havert akinek amd athlon 64 x2 5400+ (2magos 2.8ghz) os procija van majd megkérem had nézzem meg azzal milyen aztán mondom a fejleményeket
Jaja, szerintem az a Birsbane magos lesz, én azt ajánlanám, ha mást nem akarsz. De majd teszteld, nem hiszem, hogy annyira sokat hozna.freakyo írta:batihu 500gbos samsung winyom van pár hete lett újra rakva és azóta hetente tör.mentesítve
8.5ös vant fent az alap amit adott az az 5. valahányasSzatocs írta: Amúgy hülye kérdés, de vga drivert felraktad?Nem hiszem el még mindig, hogy dx7-ben annyi az fps-ed.
230as feszet leteszteltük valami progival, minden okés volt a hő meg minden, szorzót nem nagyon találtunkSzatocs írta:Feszültséget gondolom nem emeltetek akkor. Ez milyen szorzó mellett van? 230 200-ról már elég jó lehet, ha a megfelelő szorzó mellette van, de le is kell tesztelni, hogy jó-e azon, stabil-e a rendszer, különböző tesztprogikkal. Nem szabad hűbele módjára tuningolni, valamennyire konyítani kell hozzá.
Ha 200-hoz volt 11-es szorzó, akkor az 2200MHz, 230-al ugyanez már 2530MHz lenne (ha az adott procinál megmaradt még az FSB x szorzó mód, és tényleg csak azokat lehet babrálni). Ha a 2400-2500 körüli érték kijönne stabilan, esetleg fesz emelés nélkül is, akkor elég jó lenne. De mondom, win-ben utána kell tesztelni, hogy hő meg stabilitás hogyan jelentkezik most.
Joke, te ha jól tudom húzod a procid. AM2+t húztál már? Ott milyen értékek vannak magfeszültségen meg szorzón kívül?
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég