Általános Társalgó
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
Re: Általános Társalgó
sziasztok emerico látam hogy kiraktam sg forumra a suzuki rf-es képét és egy javaslatom lenne.Hogy nem lehet azal menni a következö kistura autos bajnokságot?
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
tudom , hülye kérdés, de elvesztettem a fonalat: melyiik bajnokság lesz a következő amire készülni kéne??
/ ma 14.-e péntek van/ persze csak rfactoros/
köszi, ha valaki felvilágosít!!!!!!
a vasárnapi endurance GT3? /jEREZ/
/ ma 14.-e péntek van/ persze csak rfactoros/
köszi, ha valaki felvilágosít!!!!!!
a vasárnapi endurance GT3? /jEREZ/
Ma 15-én Seat Zolder.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
BSZ! Dzsezi!
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
BSZ Dzsezi!
Hannibal: rF-ből a köv, holnap (vasárnap) GT3 Endurance Jerez.
Hannibal: rF-ből a köv, holnap (vasárnap) GT3 Endurance Jerez.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
batihu
BSZ, Petya! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Boldog Szülinapot Petya !