VW Scirocco Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: VW Scirocco Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.06.02. 21:43

Brands Hatch javítás (2013.06.02)
http://simcompany.hu/downloads/brands_hatch_update.rar

Most már ki lehet jönni a sóderágyból :)
Emerico - Head of SIMCo
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.06.03. 09:28

emerico írta:Brands Hatch javítás (2013.06.02)
http://simcompany.hu/downloads/brands_hatch_update.rar

Most már ki lehet jönni a sóderágyból :)
Könnyen lehet, hogy ma nem érek gépközelbe 20:00-ig. Sietek. Késés max 25-30 perc, de szerintem kevesebb lesz. Azért legyetek a szerveren.
Emerico - Head of SIMCo
csifihun

Hozzászólás Szerző: csifihun » 2013.06.03. 18:22

Sajnos nem érek haza a versenyre!
Név:Cziffra Gábor
Kormány:Logitech Formula Force EX
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2013.06.03. 22:32

Már az első tesztfutamon tudtam, hogy ezzel a moddal valami nagyot alkothatok, talán a P2P rendszer miatt, amire nagyon ráéreztem :)
De, azt nem gondoltam, hogy pont itt, Brands Hatch-ben, azon a pályán, amit szívből utáltam( eddig :D ), ráadásul a kvali is rosszul sikerült, de versenyen még ilyen jól nem éreztem magam :D
Már az első versenyem is egy győzelemmel ért fel, hogy a 2. helyre jöttem fel a 10.-röl, de hogy ezt meg tudjam ismételni, sőt végre nyerni is tudjak, arra nem gondoltam :D
Így már kimondhatom végre, hogy engem intettek le elsőnek egy SimCo futamon :D :mrgreen:
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.06.03. 22:35

Futamok jók voltak, időmérést elbasztam. De kurvajó csaták voltak. Szentpéteri Petivel nagyon szépen lehetett kilincsen menni. Állat volt.
A második futamon ez a befutó? Ne már. 0.005 sec
Emerico - Head of SIMCo
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2013.06.03. 22:43

jegember95 írta:Már az első tesztfutamon tudtam, hogy ezzel a moddal valami nagyot alkothatok, talán a P2P rendszer miatt, amire nagyon ráéreztem :)
De, azt nem gondoltam, hogy pont itt, Brands Hatch-ben, azon a pályán, amit szívből utáltam( eddig :D ), ráadásul a kvali is rosszul sikerült, de versenyen még ilyen jól nem éreztem magam :D
Már az első versenyem is egy győzelemmel ért fel, hogy a 2. helyre jöttem fel a 10.-röl, de hogy ezt meg tudjam ismételni, sőt végre nyerni is tudjak, arra nem gondoltam :D
Így már kimondhatom végre, hogy engem intettek le elsőnek egy SimCo futamon :D :mrgreen:
mer volt egy jó csapattársad :D :P

graatulla.

Ricsinek meghagyom ezt a sírokkót. 0 gyakkal 14. helyekről 8. hely környéke tűrhető, de nem a legjobb.
Twister nem értem, miért volt jó az, hogy egyenesben próbálsz még leterelni a fűre. Egyszer le is löktél a kanyarban :roll:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2013.06.03. 22:49

Grat Norbi!
Már a báthurszti teszten látszott, hogy elkaptad a fonalat. ;)
The Power of Dreams
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.06.04. 17:42

Nekem valahogy át kell állnom erre a mod-ra,mert nem sikeres a taktikám.
Én nem készítek külön qualis setup-ot,csak a hosszútávra...ez ide nem jó.Hiába osztom be a gumikat,hogy stabil köröket tudjak menni,egyszerűen,az első 2-3 kör eldönti,hol is fogok végezni.Onnan meg semmi esély,max.,ha valaki kifogy a benyából.
Nagyon jó csatákat lehet vívni,az nem vitás...Csuka Imivel is nagyot meccseltem az első futamon. :D

Grat mindenkinek,és külön Norbinak a győzelemért! ;)
kimi1996

Hozzászólás Szerző: kimi1996 » 2013.06.04. 20:56

Időmérő 8. örültem neki, mert végre sikerült legjobb első 8 ba bejutni! :D Első futamon feljöttem 5. helyre majd végül 6. lettem.Amit elrontottam maradt 5 liter benzinem... -.- Másodikon első helyről indultam első körbe kicsit elhúztam a többiektől! De nem tartott sokáig Jerm, és Norbi utolértek majd megelőztek végül jött a Milán is. Jermhez közel 1 mp re voltam egész futamon gondoltam utolsó 2 körben végig boostolok mert maradt annyi benzinem megint... Aztán ez annyira nem jött össze, mert a gumik nem bírták annyira amennyire kellett volna így nem hogy utolértem még lemaradtam róluk... Végűl 4. hely nem olyan rossz. Norbinak nagyon gratulálok 10. helyről 2 és 1 szép eredmény! ;) Jó kis futamok voltak!
Darvasi Marcell
SF 49ers!!
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2013.06.05. 11:08

Jó futamok voltak de megint ugyan az volt mint a többi első kerekes moddal. Elfelejtem verseny közbe h padlóval lehet kigyorsítani mert nem lesz alulkormányzott az autó. Sokszor vettem észre h kigyorsításon csak adagolom a gázt, nem tudok ilyen gyorsan átállni, kicsit meg kell még szoknom vagy többet kell menjek gyengébb első kerekessel.

Első futamon 5.helyről vissza a 13-ra, életemben nem volt még ennyire rossz rajtom de sikerült visszajönnöm az 5. helyre

Második futamon pedig Norbiék gyorsabbak voltak elléptek pár secre, Marci jött végig mögöttem de próbáltam spórolni a p2p vel és uccsó kört végig nyomtam vele aminek az lett az eredménye h a célegyenesben már teljesen ott voltam Milán mögött. Ha van még egy kör lehet be tudtam volna jönni eléjük bár nem tudom mennyi benzinük maradt, nekem maradt még egy boostos körre de nem volt több kör, így maradt a 3. hely egy nagyon szoros befutóval. :) Grat Norbi, Milán, Marci jót mentetek!
Név: Pintér Roland
Válasz küldése