2010-es tagság
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
2010-es tagság
Hello,
itt lehet feltenni kérdéseket, esetleges problémákat a befizetéssel kapcsolatban.
A jelenleg megkapott befizetések alapján frissítettem a tagság listáját az oldalon.
E
itt lehet feltenni kérdéseket, esetleges problémákat a befizetéssel kapcsolatban.
A jelenleg megkapott befizetések alapján frissítettem a tagság listáját az oldalon.
E
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: 2010-es tagság
Érkezett még januárban egy befizetés, amin semmilyen név nem volt feltüntetve, aki nem látja a nevét a taglistán, de már befizette a díjat jelentkezzen nálam.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Sziasztok.
Rövid történet:
Kb. 1.5 év után behalt a G25-ös kormányom. Se garancia, se számla.
Sikerült megszereznem a Logitech Eur. képviselet számát, (7774853) nosza felhívom.
Magyar srácokat alkalmaznak, elmondom a gondomat, kérik fotózzam le a kormányt, küldjem el e-mailban.
Elküldtem, másnap hívom Őket nem érkezett meg a mail.
Semmi gond, mondja a kolléga, telefonon keresztül létesítünk egy direkt kapcsolatot, mert úgy gyorsabb lesz.
Megtörténik, megkapják a fotót ( ez kb 5 perc volt).
Mondja a srác megnézi mit lehet tenni ilyenkor, várjak. 2perc múlva közli a szomorú hírt, nincs már ilyen kormány,kifutó tipus.
És most jön a de... további 2 perc várakoztatás után felajánl egy G27-et.
Mondom Neki, még rá is fizetek a különbözetre. Az mondja, nem kell, adjam meg a címem, egy héten belül kipóstázzák.
Azóta nem térek magamhoz, hogy így is működhetnek dolgok, és nem köpnek le, küldenek melegebb éghajlatra, stb.
Csak azért írtam le Nektek, hogy akinek hasonló gondja van, hívja a fenti számot nyugodtan.
Rövid történet:
Kb. 1.5 év után behalt a G25-ös kormányom. Se garancia, se számla.
Sikerült megszereznem a Logitech Eur. képviselet számát, (7774853) nosza felhívom.
Magyar srácokat alkalmaznak, elmondom a gondomat, kérik fotózzam le a kormányt, küldjem el e-mailban.
Elküldtem, másnap hívom Őket nem érkezett meg a mail.
Semmi gond, mondja a kolléga, telefonon keresztül létesítünk egy direkt kapcsolatot, mert úgy gyorsabb lesz.
Megtörténik, megkapják a fotót ( ez kb 5 perc volt).
Mondja a srác megnézi mit lehet tenni ilyenkor, várjak. 2perc múlva közli a szomorú hírt, nincs már ilyen kormány,kifutó tipus.
És most jön a de... további 2 perc várakoztatás után felajánl egy G27-et.
Mondom Neki, még rá is fizetek a különbözetre. Az mondja, nem kell, adjam meg a címem, egy héten belül kipóstázzák.
Azóta nem térek magamhoz, hogy így is működhetnek dolgok, és nem köpnek le, küldenek melegebb éghajlatra, stb.
Csak azért írtam le Nektek, hogy akinek hasonló gondja van, hívja a fenti számot nyugodtan.
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
-
batihu
Nem gyenge ez a Logitech!
Ilyen hozzáállás kellene minden gyártónál! Szkarol használdd jó sokat!! 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára batihu 2010.02.09. 18:04-kor.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Vannak csodák, ez tény, a baj hogy csodának tartjuk ha egy hibás terméket kicserélnek

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Hasonló történetem volt nekem is 2-3 éve.
Nekem az akkori Formula Force Gt pedálja tört el, igaz még garancia időn belül, felhívom őket, elmondom a történetem. A hölgy azt mondja, küld egy másik kormányt, mivel pedál nincs külön, ha gondolom vágjam le az USB végét és küldjem vissza. Csak a gyári számot kérte meg a címemet, semmi más nem érdekelte.
+2 pont a Logitechnek, csak azért mert egyet levonok a szar pedál miatt
Nekem az akkori Formula Force Gt pedálja tört el, igaz még garancia időn belül, felhívom őket, elmondom a történetem. A hölgy azt mondja, küld egy másik kormányt, mivel pedál nincs külön, ha gondolom vágjam le az USB végét és küldjem vissza. Csak a gyári számot kérte meg a címemet, semmi más nem érdekelte.
+2 pont a Logitechnek, csak azért mert egyet levonok a szar pedál miatt
Név:Füzy Barna
Én meg az aquanál szopattam magam, amikor a momoban az ffb elgyengült, és a középállását elveszítette hirtelen mozdulatoknál 
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
na ez jó dolog 
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Én az Amazon-on vettem egy Thursmaster F430-ast, a váltókapcsoló eltört és duplán váltott. Szó nélkül küldték az újat és egy hónapon belül vissza kellett küldeni a rosszat... Csak itthon nem megy ez a honfitársaknak...
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Milyen az a kormány? Sokat gondolkoztam rajtaClayman írta:Én az Amazon-on vettem egy Thursmaster F430-ast, a váltókapcsoló eltört és duplán váltott. Szó nélkül küldték az újat és egy hónapon belül vissza kellett küldeni a rosszat... Csak itthon nem megy ez a honfitársaknak...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo