Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Újratelepítésnél feldobja opcióként. Ha 20 gigánál nagyobb a vinyód, akkor készítsd a popcornt meg a kólát, sokáig tart.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
batihu
Nem overlockoltad a gépet? A túlhúzásnál lehetnek ilyen problémák!
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
dos alól format c: vagy lemaradtam a korral?
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
felesleges..telepítő megcsináljaTropie írta:dos alól format c: vagy lemaradtam a korral?
Go Ravens!
"Bika:
Bardocz nem azért mondom, de ami rFben van V8, az nem igazán valós! a valóságban a V8 nem nagyon csúszkál, elég alulkormányzottask, mert ott van a motor, nagy V8, odapréseli az aszfalthoz! Hétvégén kipróbálom, és majd én is rok véleményt!"
Pedig eddig ebben a hitben éltem, hogy az eléggé jó. Kíváncsi vagyok te mit mondasz a modról. Szerintem ezzel kéne bajnokságot futni, főleg, ha van rendes Bathurst EVO-hoz.
Bardocz nem azért mondom, de ami rFben van V8, az nem igazán valós! a valóságban a V8 nem nagyon csúszkál, elég alulkormányzottask, mert ott van a motor, nagy V8, odapréseli az aszfalthoz! Hétvégén kipróbálom, és majd én is rok véleményt!"
Pedig eddig ebben a hitben éltem, hogy az eléggé jó. Kíváncsi vagyok te mit mondasz a modról. Szerintem ezzel kéne bajnokságot futni, főleg, ha van rendes Bathurst EVO-hoz.
▲
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van e külömbség a pci express x16 és a pci express 2.0 közöt
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
Én úgytudom nincs, de ebben valaki megerősíthet 
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
És egy pci expresses 1.0 ás csatlakozoba gondolom nem megy bele a 2.0-ás ?
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
Úgy tudom visszafele kompatibilis. Mint az USB. De nézz utána, wikin biztos fentvan.
▲
valaki nem tudna egy linket adni hogy letöltsem az rFactor 1255-exe-t?
az enyém meghülyült,vagy virusos lett.
már fogalmam sincs honnan szedtem le 1 éve...
az enyém meghülyült,vagy virusos lett.
már fogalmam sincs honnan szedtem le 1 éve...