Társalgó
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Re: Társalgó
Grat nagyon jó lett az anyag 
A végén a világoskék bmw-vel a lejtő után... na az egy light-os esetem volt pedig az a kanyar ment biztosan de ott 2-3x is elvittem az oszlopot
Az ilyeneket is belerakhatod a későbbiekben nem para számomra 
A végén a világoskék bmw-vel a lejtő után... na az egy light-os esetem volt pedig az a kanyar ment biztosan de ott 2-3x is elvittem az oszlopot
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
-
batihu
Nagyon szuper a videó! Sajnálom, hogy nem tudok több futamon résztvenni! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Nem azért nem rakok be több esést vagy nagyobbat mert tartok a sértődéstől
hiszen az is a futam "réce" de inkább próbálom vissza adni a szépségét és a hangulatát mintsem egy havoc jellegű bukásokra kihegyezett anyagot összeállítani. Egyébként külön grat, mert a BMW-s egységből csak te fejezted be a futamot.
Azt meg, hogy batihu nem tud többet indulni nagyon sajnálom, de remélem, hogy akik a mostani pálya miatt feladni készülnek a sorozatot azok átgondolják még és itt lesznek a következő futamon.
Azt meg, hogy batihu nem tud többet indulni nagyon sajnálom, de remélem, hogy akik a mostani pálya miatt feladni készülnek a sorozatot azok átgondolják még és itt lesznek a következő futamon.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Kéremszépen, ezek tényleg ilyen pályán mentek
http://www.youtube.com/watch?v=q05d1UkrQ4g
http://www.youtube.com/watch?v=q05d1UkrQ4g
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
NEM SEMMI! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
BRUTÁL!

Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
jeamiro írta:Egyébként külön grat, mert a BMW-s egységből csak te fejezted be a futamot.
Micsoda? Hát én ott sem voltam?
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Bocsánat a tévedésemért, (ez egy ilyen nap) pedig még meg is előztűk egymást párszorbardocz írta:jeamiro írta:Egyébként külön grat, mert a BMW-s egységből csak te fejezted be a futamot.
Micsoda? Hát én ott sem voltam?
Tehát 2 darab BMW-hozta a márka bescületét
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Figyelem!
Zandvoort bukkanóit lejjebb faragtam, most sem sima de azért nem annyira extrém.
Kérem letölteni.
http://www.simcompany.hu/downloads/etcc ... _patch.zip
Zandvoort bukkanóit lejjebb faragtam, most sem sima de azért nem annyira extrém.
Kérem letölteni.
http://www.simcompany.hu/downloads/etcc ... _patch.zip
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo