F1 1991 - Bajnokság, társalgó
Re: F1 1991 - Bajnokság, társalgó
Szerintem rossz a pályarajz a képnél.Meg Hockenheim mostanában mintha német futamként lenne hirdetve,nem?:D
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Sziasztok.
jelentkeznék én is.
Név : Ferencz Márk
Autó : Minardi team #23 Piereluigi Martini
jelentkeznék én is.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
okmark írta:Sziasztok.
jelentkeznék én is.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
B.Kriss
- Kormány: Fanatec CSL + Formula V2.5x + CSL/loadcell
Sziasztok!
Jelentkeznék a ma esti futamra!
Remélem még nem késő.
Bauer Krisztián-B.Kriss
Csapat: Ligier
Rajtszám: #25.
Üdv.
B.Kriss
Jelentkeznék a ma esti futamra!
Remélem még nem késő.
Bauer Krisztián-B.Kriss
Csapat: Ligier
Rajtszám: #25.
Üdv.
B.Kriss
B.Kriss
Next Level Formula Esport Egyesület
Next Level Formula Esport Egyesület
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
oké, gyere
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Basszus,kocsimban simán bennevan a 41-es idő,de elkúrom az utolsó szektorban:S
▲
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
;>^˘°˛@{} hogy az a
Sikerült a második helyre kvalifikálnom magam, a rajt kb megúszva, 4. helyen megyek, a második körben egyszer csak pakk, és a motor már lángol. Totál nem értem... nagyobb fordulaton, végig füstölve nyomattam az időmérést, sőt mentem füstölgő motorral 8-10 körös etapokat is...
Fu kvra kár...
Sikerült a második helyre kvalifikálnom magam, a rajt kb megúszva, 4. helyen megyek, a második körben egyszer csak pakk, és a motor már lángol. Totál nem értem... nagyobb fordulaton, végig füstölve nyomattam az időmérést, sőt mentem füstölgő motorral 8-10 körös etapokat is...
Fu kvra kár...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Emerico,nekem úgyan így adta meg magát a motor Adelaiedben,semmi előjel,még csak nem is füstölt,csak leállt.
Feri:hát amit beraktál setup az max tereprallyra jó:D ugyan olyan féktávot vettem,mint a sajátommal,és kb 150-el mentem gyorsabban ott,ahol kanyarodni kéne:D Nem tudom te hogyan tartottad volna az úton versenyen,én sehogy,az tuti.
Am a versenyen marha nagyokat hibáztam,kb 2. körben már le is zúztam a jobb első futóművet
Aztán Giannival küzdöttem,aki néha eléggé érdekesen védte a pozícióját egyenesben,mentem vagy 20-al gyorsabban,és bevágott elém,én meg nem fogok 350-nél cikázni,hogy kikerüljem...Ha picit nem figyelek felöklellek vagy négyszer.Meg ha nem féltem a kocsit,akkor is
Meg egyszer belső íven voltam,és rámhúztad,a hátsó résznél,erre azért figyeljünk.
Amúgy akik füstölőset fékeztek,azok hogyan?Nekem 1200°C körül volt az első fék 1000°C körül a hátsó féktávokon,és kb a motorfék miatt tudtam megállni csak.
Feri:hát amit beraktál setup az max tereprallyra jó:D ugyan olyan féktávot vettem,mint a sajátommal,és kb 150-el mentem gyorsabban ott,ahol kanyarodni kéne:D Nem tudom te hogyan tartottad volna az úton versenyen,én sehogy,az tuti.
Am a versenyen marha nagyokat hibáztam,kb 2. körben már le is zúztam a jobb első futóművet
Amúgy akik füstölőset fékeztek,azok hogyan?Nekem 1200°C körül volt az első fék 1000°C körül a hátsó féktávokon,és kb a motorfék miatt tudtam megállni csak.
▲
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Gyönyörű futam volt...
Első körben Joke hibája után vártam, hogy mikor enged már el, közben meg húzta rám, én meg jól benéztem a féktávot, le is szakadt az első szárnyam, mehettem a boxba.
Nagy hibának bizonyult, hogy kiállásos taktikát választottam, mert a setupommal szinte semmit sem fogytak a gumik, szerencsére azonban nem volt hosszú egy kiállás.
Első körben Joke hibája után vártam, hogy mikor enged már el, közben meg húzta rám, én meg jól benéztem a féktávot, le is szakadt az első szárnyam, mehettem a boxba.
Nagy hibának bizonyult, hogy kiállásos taktikát választottam, mert a setupommal szinte semmit sem fogytak a gumik, szerencsére azonban nem volt hosszú egy kiállás.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"