emerico írta: ↑2024.04.10. 21:54
Lowfast írta: ↑2024.04.10. 20:16
Üdv, egy kis segítséget kérnék, próbálkoztam neten keresgélni, kevés sikerrel, hátha van valami tippetek... Az AC-s MX5 esetében nem okozott különösebb hátrányt a rajtoknál, hogy nincs kuplung pedálom, de itt azért vannak gondok... Fanatec Universal HUB-ot használok, szóval kuplung kapcsolóim sincsenek, mint például Marci McLaren GT3 perecén. Van esetleg valamilyen trükk, vagy segédprogram, aminek segítségével kizárólag gombok használatával is viszonylag normálisan el tudnék rajtolni? Ha nem, akkor mostantól minden futamon soroljatok engem leghátulra, különben minden rajtnál életveszélyes leszek...
fuha, gondolom automata kuplung, üres és padlógáz, majd egyes, aztán lesz ami lesz
Pontosan ezt alkalmaztam, de felpörög a motor, aztán szinte nulláig visszazuhan, úgyhogy csak integetni tudtam a többieknek...

Auto kuplung, auto blip, meg van valami harmadik hasonló segítség is, ezekkel az összes variációs lehetőséget kipróbáltam, de egyik sem jó. AC-ben is lassabb ez a módszer, de ott "csak" 1-2 pozíció elvesztését eredményezte, a következő "sor" már nem ért utol az első kanyarig. Itt még szerencse, hogy az első futamon nem jutottam el a rajtrácsig, mert a 9. helyről rajtolva komoly káoszt okoztam volna a mezőny második felének.