THX!
Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Ó én balga
THX!
THX!
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Boldog születésnapot Chriss!
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
batihu
Boldog Szülinapot 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
B.Kriss
- Kormány: Fanatec CSL + Formula V2.5x + CSL/loadcell
Boldog Születés napot Chriss!
Üdv.
B.Kriss
Üdv.
B.Kriss
B.Kriss
Next Level Formula Esport Egyesület
Next Level Formula Esport Egyesület
Hát az ETCC videoval csuszok egy picit, de holnap már nézhető állapotba kerűl, csak majdnem megfeledkeztem a mai 12h-rol
De holnap befejezem, már a 75%-a készen van
De holnap befejezem, már a 75%-a készen van
-
batihu
OK! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Nos a video elkészűlt, bár nem tudom hova tegyem fel, kicsit nagyobbra és hosszabra sikeredet mint gondoltam. Mivel ebben a kategoriában még nem volt semmiféle bemutató ezért ugy gondoltam végigmegyek a rajtsorrenden és mindenkiről kiollozóm az érdekes pillanatokat, ez meg is lett, csak 16 percesre sikeredet
Emerico kérném ismét a segitségedet
Előszőris milyen formátumba érdemes mentenem mert tul nagy a választék, a másik pedig, hogy hova tudok nagyobb terjedelmű videot feltőlteni.
Egyenlőre ott tartok, hogy a vid teljesen kész és el van mentve avi-ba de mivel 720-576 ba mentettem ezért 1,32Gb lett az eredmény. El tudom menteni még rengeteg formátumba de nem találtam csak a videán méretkorlátrol valamit, ott 70mb a max.
Jó poén, egy efekt lehet belőle ennyi 2 képpel.
Szóval várom megint a segitségedet mert már megossztanám másokkal is
Emerico kérném ismét a segitségedet
Előszőris milyen formátumba érdemes mentenem mert tul nagy a választék, a másik pedig, hogy hova tudok nagyobb terjedelmű videot feltőlteni.
Egyenlőre ott tartok, hogy a vid teljesen kész és el van mentve avi-ba de mivel 720-576 ba mentettem ezért 1,32Gb lett az eredmény. El tudom menteni még rengeteg formátumba de nem találtam csak a videán méretkorlátrol valamit, ott 70mb a max.
Jó poén, egy efekt lehet belőle ennyi 2 képpel.
Szóval várom megint a segitségedet mert már megossztanám másokkal is
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
wmv-ben mentsd le, és ha nincs alatta valami zene akkor mehet a youtube-ra, akár 200 megáig.
Abba bele kell férjen.
kíváncsi vagyok
Abba bele kell férjen.
kíváncsi vagyok
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo