Mindenki tisztában van a balesetek következményével ( 1kör/baleset/+ 10 sec )
Illetve hidd el, hogy nem direkt csinálta, mert a szomszéd szobában hallottam ahogy üvölt, hogy NEEEEEEE ... BA...... +
Lehet hogy valaki épp meg akarta erőszakolniPaffy írta:a szomszéd szobában hallottam ahogy üvölt, hogy NEEEEEEE ... BA...... +
Én kérek elnézést... Azért a dobogó 2. foka megmaradt (a HSV-k között)dodiiee írta:Hát, de bizony csalt a szemed, mert két hellyel mögöttem értél be!szaboz írta:Ezt már kezdem én is elhinni (lassúság), de én választottam... Azonban - ha a szemem nem csalt - ma én lettem a legjobb HSV-s, aki célba értdodiiee írta:Hát így három futam után biztosan kijelenthető, hogy a HSV a legbugosabb és leglassabb autó.
A versenyem már az első kanyarban elszállt. Egy jó rajt után utolsónak fordultam a 2. kanyarban. Gumiválasztás is kuka. Medium-on indultam, ami kapitális hiba volt részemről. Cserénél fel a lágy és mindjárt 1,5 2 sec-el gyorsabb lettem.
Na, majd a következő versenyen...Amúgy én is mediumon indultam, én is megszívtam.
Emerico: rossz belső textúra, tükrözött visszapillantók. Vicces, hogy egy kanyarban azt látom, valaki kívülről előz, én befele húzódok, ám ott összetalálkozunk, mivel valójában belülről jön az illető. De már külön gombot állítottam a hátra nézetre, viszont így is elég zavaró, mivel nagy a holttér.
Hát az én célom már csak annyi, hogy a legjobb HSV-s legyek, mert összetettben ezzel a kacattal nem sok esélye van az embernek érdemi eredményt elérni.szaboz írta: Én kérek elnézést... Azért a dobogó 2. foka megmaradt (a HSV-k között)
Akkor ezért a címért megküzdünk... Megyek, gyúrok a kövi futamra...dodiiee írta:Hát az én célom már csak annyi, hogy a legjobb HSV-s legyek, mert összetettben ezzel a kacattal nem sok esélye van az embernek érdemi eredményt elérni.szaboz írta: Én kérek elnézést... Azért a dobogó 2. foka megmaradt (a HSV-k között)
Kihívás elfogadva!szaboz írta:Akkor ezért a címért megküzdünk... Megyek, gyúrok a kövi futamra...dodiiee írta:Hát az én célom már csak annyi, hogy a legjobb HSV-s legyek, mert összetettben ezzel a kacattal nem sok esélye van az embernek érdemi eredményt elérni.szaboz írta: Én kérek elnézést... Azért a dobogó 2. foka megmaradt (a HSV-k között)
tapsMDBence írta:LOL megvan miért nem hallottatok belőlem semmit sem TS-en... Másik mikrofonra volt állítva a progi, mint amelyikbe beszéltem
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég