Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Én is bízom benne, hogy sikerül bekerülnie, esetleg egész Zengőstül, az lenne ám az igazán szép. Magyar csapatban magyarként világbajnoknak lenni:)
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
batihu
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Hát most sokan megköveznek, de én például azt amit a focira költenek mind az autos és a motoros utánpotlás nevelésre forditanám. (szerintem több értelme lenne mint ezekre költeni)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Én ezért nem kövezlek meg, sőt. Egyetértek.jeamiro írta:Hát most sokan megköveznek, de én például azt amit a focira költenek mind az autos és a motoros utánpotlás nevelésre forditanám. (szerintem több értelme lenne mint ezekre költeni)
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
Én is a focisták (lehet higy csak az én környezetembe) neveletlen öntelt bunkok és olyan hülyék mint a s..... inkább a Mihelisz Norbi vagy Bitter Sanyi nak kéne segiteni meg persze Talmának
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
Na látom ebben egyetértűnk, hát elég sokat mozoktam már autos és motoros körőkben, de azok legalább meg tudnak szolalni és nem esnek ki a fejűkön. Ezt minden elfogultság nélkűl mondom, bár a foci nem az én sportom. Azért hozáteszem, hogy ha tudnának esetleg focizni akkor nem is sajnálnám tőlűk, de sajnálom és a környezetemben is tudok nem egy-két olyan emberpalántát akiben ott a tehetség de egy pár gyenge probálkozás után mennek a levesbe.
Egyébként ha megnézitek akkor szerény véleményem szerint a teknikai sportokban már most annyi szerény hazánknak a dicsősége amit a "focistáink" mégcsak elképzelni sem tudnak, nemhogy elérni.
Na itt be is fejezem mert mély sebeket szaggatok és kezdenek eluralkodni rajtam az indulatok!
Nembaj majd este kiélem a Poloban
és csak azértis futok egy jó versenyt 
Egyébként ha megnézitek akkor szerény véleményem szerint a teknikai sportokban már most annyi szerény hazánknak a dicsősége amit a "focistáink" mégcsak elképzelni sem tudnak, nemhogy elérni.
Na itt be is fejezem mert mély sebeket szaggatok és kezdenek eluralkodni rajtam az indulatok!
Nembaj majd este kiélem a Poloban
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Szerintem is a fociba ölt pénzt inkább a motorsportba kéne fektetni.
▲
Hát most nem szeretnék felsorolást inditani, de fociban volt egy Puskásunk, ez tény . +Aranycsapat, hogy teljes legyen a sor és itt vége is.
Namármost ha csak a 80 évekre megyek vissza akor azért eszembe jut egy pár név. A teljeség igénye nélkül: Ott van mindjárt Kesjár Csaba (vele nőtem fel), Cserkuti, Ferjáncz, Maruzsi, Hideg, Ranga, hogy csak egy párat soroljak, de ha más szakágakat nézűnk ott van autokrossból mindjárt az őreg Toth, vagy salakmotorosok küzűl Adorján, gyorsaságisok kőzűl Szabo II, vagy Drapál, Juhász, de krossosok kőzűl is akár Németh Kornél, na nem sorolnám tovább de tudnék még mit írni, és ez csak egy korszak volt és most sem állunk sz@rabbul szerintem. Bár Baumgartnert nem sorolnám ide
Namármost ha csak a 80 évekre megyek vissza akor azért eszembe jut egy pár név. A teljeség igénye nélkül: Ott van mindjárt Kesjár Csaba (vele nőtem fel), Cserkuti, Ferjáncz, Maruzsi, Hideg, Ranga, hogy csak egy párat soroljak, de ha más szakágakat nézűnk ott van autokrossból mindjárt az őreg Toth, vagy salakmotorosok küzűl Adorján, gyorsaságisok kőzűl Szabo II, vagy Drapál, Juhász, de krossosok kőzűl is akár Németh Kornél, na nem sorolnám tovább de tudnék még mit írni, és ez csak egy korszak volt és most sem állunk sz@rabbul szerintem. Bár Baumgartnert nem sorolnám ide
-
B.Kriss
- Kormány: Fanatec CSL + Formula V2.5x + CSL/loadcell
Hát akkor egy kis siker:
Magyarországnak megvan az első Európa Bajnoka(FIA OFF ROAD szekcióban), igaz nem aszfalton, hanem murvás környezetben!
Őt pedig úgy hívják, hogy Szabó Krisztián és megnyerte a FIA Autocross EB-t az Euraca Cup kategóriában !!!!!
Büszkék lehetünk rá!
Szóval FOREVER MOTORSPORT!!!!
Magyarországnak megvan az első Európa Bajnoka(FIA OFF ROAD szekcióban), igaz nem aszfalton, hanem murvás környezetben!
Őt pedig úgy hívják, hogy Szabó Krisztián és megnyerte a FIA Autocross EB-t az Euraca Cup kategóriában !!!!!
Büszkék lehetünk rá!
Szóval FOREVER MOTORSPORT!!!!
B.Kriss
Next Level Formula Esport Egyesület
Next Level Formula Esport Egyesület
Gratula hozá Neki és a kis csapatának!