GTR EVO - DTM 2009 - Általános társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: GTR EVO - Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.09.09. 21:49

Elvileg a szerveren a jó Dijon megy, ami 3801 méter. Ha mégsem az lenne, szóljatok rám pls.
Emerico - Head of SIMCo
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.09.09. 21:55

Megoldódott a netproblémám, Kamikaze-nak köszönhetően, 15FPS helyett most teljes sebességgel ment a játék. :D

Akinek volt baja sebességgel, laggol, 15körüli FPS:
http://dlz.download.chip.eu/exec/r2r.pl ... e=egc;cs=1

Versenyről: 2. körben rövid féktávot akartam venni, kicsúsztam a fűre, megforogtam, 5. kör körül meg egy autó keresztbefordult előttem, nem tudtam elkerülni, telibevágtam, megint csak kicsúszás, és törés is. Mindezzel együtt is jó eredmény az 5. Nem lett volna baj, ha a beforgás nem történik meg. :D De hát ilyen a sim, ilyen az autóverseny.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2009.09.09. 22:10

Szatocs írta:Megoldódott a netproblémám, Kamikaze-nak köszönhetően, 15FPS helyett most teljes sebességgel ment a játék. :D

Akinek volt baja sebességgel, laggol, 15körüli FPS:
http://dlz.download.chip.eu/exec/r2r.pl ... e=egc;cs=1

Versenyről: 2. körben rövid féktávot akartam venni, kicsúsztam a fűre, megforogtam, 5. kör körül meg egy autó keresztbefordult előttem, nem tudtam elkerülni, telibevágtam, megint csak kicsúszás, és törés is. Mindezzel együtt is jó eredmény az 5. Nem lett volna baj, ha a beforgás nem történik meg. :D De hát ilyen a sim, ilyen az autóverseny.
Hányan voltatok? Meg mi ez a CFosSeeed?
Chriss
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Chriss » 2009.09.09. 23:03

Talán a rajt hozott egy kis izgalmat mert egy pöttyöt beragadtam de sikerült a T1-ben megtartanom az első helyet. Utána gyakorlatilag hiba nélkül sikerült teljesítenem a távot és behozni első helyre a verdát!

Ádám: Asszem 13-15-en vtunk kb.
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2009.09.09. 23:05

Thx Chriss. :) Akkor nálam nem hiszem, hogy megoldaná a problémát a CFosSpeed. :(
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.09.09. 23:13

Nagyon megér egy próbát. Nekem laggolt, mint az állat, már ott voltam, hogy nem is fogok jönni, kilépkedtem időmérőn, hogy mit állítsak még le, de már semmi nem volt. Ezt a progit akkor mondta TS-en Kamikaze, nem vártam tőle csodát, volt még 12 percem, hát nekiiramodtam, és leszedtem. Gép újraindít, és láss csodát, szuperül ment. Ez a netkapcsolatot optimalizálja lényegében, de még milyen jól teszi ezt. 1024/160-as netem van, és nem gondoltam volna, hogy ilyen csodát tesz ez a 2,4 megás program. Gyakorlatilag ahány verseny volt eddig, mindegyiken megpróbáltam elindulni, eddig ezzel együtt 3-at fejeztem be, 2-ben irtózatos laggal, ezt meg most simán. Amiket meg elkezdtem a többit, beállt a játék, vagy nem lehetett egyszerűen menni a laggtól. Ajánlom a próbát. Csak felrakod, restart, és lásss csodát (én láttam).

Pl a Nürburgon is nem kicsit voltam ideges, hogy annyira laggolt, hogy ki kellett lépnem, első helyről indultam, 5. körben már a 3.-n voltam, és akkor jött a 6.-ban egy addiginél sokkal nagyobb akadás, nem tudtam bevenni a kanyart, ott untam meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2009.09.09. 23:16-kor.
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2009.09.09. 23:15

Szatocs írta:Nagyon megér egy próbát. Nekem laggolt, mint az állat, már ott voltam, hogy nem is fogok jönni, kilépkedtem időmérőn, hogy mit állítsak még le, de már semmi nem volt. Ezt a progit akkor mondta TS-en Kamikaze, nem vártam tőle csodát, volt még 12 percem, hát nekiiramodtam, és leszedtem. Gép újraindít, és láss csodát, szuperül ment. Ez a netkapcsolatot optimalizálja lényegében, de még milyen jól teszi ezt. 1024/160-as netem volt, és nem gondoltam volna, hogy ilyen csodát tesz ez a 2,4 megás program. Gyakorlatilag ahány verseny volt eddig, mindegyiken megpróbáltam elindulni, eddig ezzel együtt 3-at fejeztem be, 2-ben irtózatos laggal, ezt meg most simán. Amiket meg elkezdtem a többit, beállt a játék, vagy nem lehetett egyszerűen menni a laggtól. Ajánlom a próbát. Csak felrakod, restart, és lásss csodát (én láttam).
Okés, majd kipróbálom, köszi. ;) Csak nekem meg 14 fő felett kezd el laggolni magas grafón, holott bírná simán a gépem. Ez egyébként automatikus indul a Windows-zal, illetve vírusirtót és más egyéb netes progit megtűr maga mellett?
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.09.09. 23:17

Nem gáz, nekem pont ugyanez van. 12 felett kezdte el most éppen. De tuti voltam eddig is abban, hogy nem a géppel van a baj, hanem a netkapcsolattal.

Indul, és megtűr, teljes mértékben, Nod ment mellette pl.
Chriss
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Chriss » 2009.09.09. 23:20

emerico írta:Elvileg a szerveren a jó Dijon megy, ami 3801 méter. Ha mégsem az lenne, szóljatok rám pls.
Igen ez a jó verzió ami kell nekünk! Brutál tempót lehet rajta autózni! :o
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2009.09.10. 13:27

Jó verseny volt, sikerült a boxkiállás is.
Az vicces volt, hogy pár körrel a vége előtt Pintér után mentem, páran meg azt hitték, hogy egy körön vagyok vele, így elengedtek. Így lettem 8.-ik. :)
Név: Kaszap Zsolt
Válasz küldése