VW Polo - Rally Cross - Társalgó
Re: VW Polo - Rally Cross - Társalgó
Ráadásul ott nem mindegy hova esel, vannak olyan részek ahonan lehetetlen szinte visszajöni a pályára:(
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Majd kéne egy óvás topic, mert óvni szeretnék, bár még hatszor átgondolom, hogy tegyek-e ilyet, de annyira bánt az, hogy pozíció védése közben szabályosan kiforgatnak, majd arra hivatkozva hogy lagolok, később az illetőt be sem merem előzni, mert ő ugrál előttem, olyan szinten, hogy egyszer 1 mp előnyt szerzett így velem szemben egy félegyenesben. Nos ez így azért idegesítő számomra, mert amikor kipörgetett még azt mondtam, jóh..ilyen a pálya, ez van, nincs tabletta gurítás. Aztán hogy utána nyomom mint Massa a gumifalba menetel, és egyszer csak lagol egyet és utána már csak a távolban látom újra..no mindegy.
Ezek után ismét találkoztam vele, mondom elengedem mielött ismét kilök és hát lás csodát, sikerül megint mással összeakadnia, majd mikor már 2-en vagyunk idegesek miatta, kiraktuk taccsra, pihenni, ezek után még neki áll feljebb...ufff
nah leeresztettem a gőzt.
Nos, én csak azt az egy esetet óvnám meg, mikor kilökött az illető engem. A többit meg majd megóvja az (azok) akik úgy érzik az óvásom jogos és élnek ők is ezzel a lehetőséggel.
Nem nevezem meg itt a személyt, nyilván az óvásban majd lehet látni, de gondolom azért már most sejthető kiről beszélek és ő is tudja ezt.
Tudom hogy ilyen ez a pálya meg miegymás, de hát tisztában kéne lenni ennek az autónak a viselkedésével, ha már valaki sikeresnek mondhatja magát és az élmezőnyben harcol rendszeresen. Vagy igyon egy felest indulás előtt vagy meditáljon a rajt előtt, de tanuljon már türelmet. Én is tudok körökig valaki mögött úgy autózni, hogy tudom gyorsabb vagyok és később még gyorsabb leszek (gumik miatt), de nem dobom be mellé úgy az autót, hogy tudom, biztosan kilököm a francba.
uff
amúgy peace
Ezek után ismét találkoztam vele, mondom elengedem mielött ismét kilök és hát lás csodát, sikerül megint mással összeakadnia, majd mikor már 2-en vagyunk idegesek miatta, kiraktuk taccsra, pihenni, ezek után még neki áll feljebb...ufff
nah leeresztettem a gőzt.
Nos, én csak azt az egy esetet óvnám meg, mikor kilökött az illető engem. A többit meg majd megóvja az (azok) akik úgy érzik az óvásom jogos és élnek ők is ezzel a lehetőséggel.
Nem nevezem meg itt a személyt, nyilván az óvásban majd lehet látni, de gondolom azért már most sejthető kiről beszélek és ő is tudja ezt.
Tudom hogy ilyen ez a pálya meg miegymás, de hát tisztában kéne lenni ennek az autónak a viselkedésével, ha már valaki sikeresnek mondhatja magát és az élmezőnyben harcol rendszeresen. Vagy igyon egy felest indulás előtt vagy meditáljon a rajt előtt, de tanuljon már türelmet. Én is tudok körökig valaki mögött úgy autózni, hogy tudom gyorsabb vagyok és később még gyorsabb leszek (gumik miatt), de nem dobom be mellé úgy az autót, hogy tudom, biztosan kilököm a francba.
uff
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Jogos, van már óvás topic
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Tepy, én támogatom azt az óvásos ötletet, me jol kirakott. Én pedig Fábiánfy kollégátol szeretnék elnézést kérni, amiért megpöcköltem az első kör végén, nem lagoltam, én Q-tam el. sorry
Elnézést mindenkitől, hogy a hot laps-ban 3 néven szerepelek (jeamiro, V radi Zol n, Varadi Zoltan)
A hibát javitottam mostmár csak a jó fog szerepelni.
A hibát javitottam mostmár csak a jó fog szerepelni.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Amúgy szerintem izgalmas verseny volt, legalább is nekem, hogy jól döntöttem-e a hard első és soft hátsókkal. Úgy tünt a verseny közepétől előnyben voltam az utolsó 2 körig a többiekhez képest, mert nagyobb volt a kanyarsebességem és rövidebb a fektávom, de aztán az utolsó 2 körre, már tökmindegy volt, ugyan úgy szétmentek a gumik
Lehet legközelebb hasonló pályán csak 4 sebesség fokozatot fogok használni 
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Tropie írta:Amúgy szerintem izgalmas verseny volt, legalább is nekem, hogy jól döntöttem-e a hard első és soft hátsókkal. Úgy tünt a verseny közepétől előnyben voltam az utolsó 2 körig a többiekhez képest, mert nagyobb volt a kanyarsebességem és rövidebb a fektávom, de aztán az utolsó 2 körre, már tökmindegy volt, ugyan úgy szétmentek a gumikLehet legközelebb hasonló pályán csak 4 sebesség fokozatot fogok használni
Én csak a 2-3-4-5 fokozatokat használtam.
Ez a hard első gumi eszembe sem jutott, lehet hogy ki kellett volna próbálni. Vagy inkább normálisan bedugni a monitort...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Az ilyen mindig benne van, nem történt semmiFeri95 írta:Tepy, én támogatom azt az óvásos ötletet, me jol kirakott. Én pedig Fábiánfy kollégátol szeretnék elnézést kérni, amiért megpöcköltem az első kör végén, nem lagoltam, én Q-tam el. sorry
Én a felvezetőn mentem neki valakinek, ezért elnézést kérek, most néztem meg.
De hát próbáltam visszavenni a felvezető körben kijelölt helyemet csak valahogy a másik fél úgy gondolta, akkor csinálunk egy gyorsulási versenyt és mikor az előttem lévőt láttam hogy fékez, satuztam és megtoltam. Elnézést.
Ezért mondjuk megérdemlek legalább valami figyelmeztetést, de akkor sem értem hogy a felvezető körben, miért nem lehet úgy körözni, hogy: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. hanem ehelyett így: 1. 2. 4. 3. 6. 5. stb.
De hát próbáltam visszavenni a felvezető körben kijelölt helyemet csak valahogy a másik fél úgy gondolta, akkor csinálunk egy gyorsulási versenyt és mikor az előttem lévőt láttam hogy fékez, satuztam és megtoltam. Elnézést.
Ezért mondjuk megérdemlek legalább valami figyelmeztetést, de akkor sem értem hogy a felvezető körben, miért nem lehet úgy körözni, hogy: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. hanem ehelyett így: 1. 2. 4. 3. 6. 5. stb.
Amikor kiírja maradj bal oldalt és kövesd 3. -ként az 1.-őt ez arra, de csak is arra vonatkozik, ha netalántán gördülő rajt van, de ezt a formációt az utolsó előtti kanyarban bőven ráér felvenni.
Addig meg marad a jól megszokott libasor.
Addig meg marad a jól megszokott libasor.