Így is mondhatjukMilán írta: De nem úgy volt, hogy elrontottad a kanyart és muszáj volt engem elengedni?![]()
STCC 2011 - társalgó
Re: STCC 2011 - társalgó
Egy szlalom abszolút 1. hely: https://www.youtube.com/watch?v=TK534x0tRlY
+ 1 Freakkel: https://www.youtube.com/watch?v=tTvipPCy9mk
+ 1 Freakkel: https://www.youtube.com/watch?v=tTvipPCy9mk
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Tropie írta:Kitt üzemmód, ez egy combo, előzés közben kell bepötyögni gyorsan és begyújtja a rakétákatSzicsó írta:Viszont volt érdekesség...Tepy előz...a levegőben!
Amúgy ugyan azon a rázó dobott a levegőbe ami téged is, csak engem megfogott az autód oldala, így tudtam irányban maradni, ha nem lettél volna ott, fogalmam sincs hol kötöttem volna ki.
Rendesen megijedtem amikor odareppentél.
Ismételten sikerült a nullával szorosan kezet fognom! Az első futamon Juhász Gabi mindjárt kilökött, és nem tudtam hirtelen merre tekerjem a kormányt. Gondoltam, semmi gond, majd most megmutatom hogy kell feljönni! Nem sikerült! Említette Kinizsi Pali hogy sikeresen átmentem rajta mint egy M41-es mozdony. Visszanézve teljesen igaza volt! Nem is értem méé nem kaptam el a kormányt! Elnézést Pali!!! Utána jöttek a lekörözések! Krutsch Roland annyira kitessékelt a pályáról, hogy már gondolkodni kezdtem, elmegyek a pályára karbantartó fűnyírónak! 
Na aztán eljött a második futam! A2-ik körben csúnyán elba********ttam a kanyart, aminek eredménye= Kinizsi Pali fejre állt! SORRY!!! Jöhet a box! Kösz Bobák Zsolti hogy kiraktál, így legalább tudatosult bennem, hogy mennyire nem megy nekem ez a pálya!
Na majd az új gumikkal sikeres leszek! hehehehe! Nem jött be! A váltó megadta magát! Nem tom most a kormány, vagy a verda adta fel, de azért érdekes futam volt! Gratulálok a célba érőknek, és a nyertesnek egyaránt! De van még egy futam, és az M41 nem áll le addig!
))
Na aztán eljött a második futam! A2-ik körben csúnyán elba********ttam a kanyart, aminek eredménye= Kinizsi Pali fejre állt! SORRY!!! Jöhet a box! Kösz Bobák Zsolti hogy kiraktál, így legalább tudatosult bennem, hogy mennyire nem megy nekem ez a pálya!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Ha a Lali nem jön holnap, beülnék helyette ide:
40. Peugeot 308 - Nordic Fine Art - 33 - Fredrick Lestrup - Görömbei Lajos / Lali
40. Peugeot 308 - Nordic Fine Art - 33 - Fredrick Lestrup - Görömbei Lajos / Lali
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
-
Szicsó
Szerintem tuti nem jön,és örülnék,ha lennél csapattársam.Szkarol írta:Ha a Lali nem jön holnap, beülnék helyette ide:
-
jegember95
- 2024 licenszes
-
Szicsó
Baromi jó lett ismét!jegember95 írta:Mantorp: http://www.youtube.com/watch?v=lBV0aeU_ ... e=youtu.be
Grat,és köszönjük!
Ha Lali (és Emerico)rábólint, Nekem megtisztelő.Szicsó írta:Szerintem tuti nem jön,és örülnék,ha lennél csapattársam.Szkarol írta:Ha a Lali nem jön holnap, beülnék helyette ide:
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Sziasztok.Van valakinek ötlete h miért írja ki h Join time out?
Akk is kiírja h csat idő lejárt amikor csak sima szabadedzés van.
És dühít.
Ezt már egy másik ligába is kiadta anno.De ugyan úgy mint most el tudtam indulni egy futamon és multhéten is menni akartam és kiírta.És most is kiírja és fogalmam sincs mi lehet...
Ha valakinek van valami 9ötlete vagy tapasztalt már hasonlót az írja már meg pls
Akk is kiírja h csat idő lejárt amikor csak sima szabadedzés van.
Ezt már egy másik ligába is kiadta anno.De ugyan úgy mint most el tudtam indulni egy futamon és multhéten is menni akartam és kiírta.És most is kiírja és fogalmam sincs mi lehet...
Ha valakinek van valami 9ötlete vagy tapasztalt már hasonlót az írja már meg pls