FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
oldman

Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.10.25. 17:51

freakyo írta: Mondtam múltkor, hogy nem szabad feladni, mivel Ricsi és ingy is 0zott, sztem a 4.-5. hely környékére most feljöttél.
Igen.. valoigaz.. csak az a baj hogy nekem ez mod kb oroszrullett meg mindig :D.. ugyanis tegnap beertem a celbe.. levezeto koron amikor elkezdtem karikakat irni melletted.. meghalt az rfactor :D tehat pl replay-em nekem nincs is.. szoval tovabbra se merek sokat tesztelni.. egyebkent lehet hogy ha valamelyik tipusu auto van kozel hozzam akkor tortenik ez.. legalabbis.. magny course-ba a rajtnal halt meg mind2szer.. most meg amikor ugye ott 1 rakason voltunk a vegen es hulyultunk.. bar ez csak talalgatas.. pedig jo lenne tudni :(
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.10.25. 18:35

freakyo írta:
oldman írta:Multkor miatt (rajtnal dobott le a szerver ... 2 szer is.. ugye ott volt restart.) nem mertem sokat tesztelni erre a futamra.. megjelentem 18.50 kor hogy na egy orat tesztelek idomero elott es meglatjuk hogy viselkedik a mod .. nagy meglepetesemre 19:00 kezdodott az idomero :D mondom jaa zsiir :D

Kiss ellen eselyem nem volt.. (szepet mentel kulon grat.. neztem milyen idoket mesz es meg a vegen is 2-3 tizedes szorast csinaltal az igen :) ).. Bar joval lassabb voltam nala de stabilan tudtam jonni es sikerult majd 30 mp -t azert nekem is raverni a 3dikra..

a masodik kiallas utan friss gumikon megnyomtam par kort hogy mit is tudnek.. addigra a palyaismeret.. es kocsiismeretem megvolt :D .. de csak 2 perc kozepett tudtam.. szoval gyenge 7tizedet kaptam akkor is .. ez rengeteg :/ .. gyanus az a lambo nekem.. bar a setupom nem volt az igazi de akkor is.. egesz jo kornek ereztem mar a leggyorsabb koromet..

Mondtam múltkor, hogy nem szabad feladni, mivel Ricsi és ingy is 0zott, sztem a 4.-5. hely környékére most feljöttél.

Vissza néztem gyorsba a replayt bele-bele tekertem csak. Amin nagyon röhögtem az ingy volt (még mindig) :lol:
Először mádzsen utána, Hegyvári Jani szemszögéből tökéletesen lehet röhögni, hogy egy alfás keresztbe csapja az utolsó körbe az autó. :lol: :lol: Nem csodálkozom, hogy emerico majdnem szívbajt kapott
Remélem bent lesz a videóban :)

Amúgy tényleg nem szabad feladni, kajak nem éreztem teljesen veszve a helyzetem a második kiállás után pedig volt vagy 20 mp hátrányom Mugen és Micó mögött sőt második kiállás elött Micó folyamatosan tolt a nehezebb Bömcsivel, picit se volt demoralizáló és egy jó huzással innen tudtam átugorni őket a végén...egy kis időre :lol:, de le se fosom hogy nulláztam számomra a jó verseny a lényeg az megvolt.
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2011.10.25. 20:15

Sajnos ahogy Karol is írta kb estem keltem ezen a versenyen, pedig az időmérőm egész jól sikerült a 8. hellyel, elégedett is voltam vele. Majd kezdődött a pechsorozat, befulladt a kocsi a rajtnál úgyhogy már ott sok helyet buktam, aztán sikerült megforogni egyszer a nagy igyekezetben majd Ricsi hátulról telibeverte a kocsimat, ami miatt még a falat is lekoccoltam úgyhogy kb 3 kör alatt már 40mp körüli hátrányban voltam ami nem volt túl biztató.
Ezután sajnos piszok lassú voltam, nem nagyon jött be ez az eltolt boxkiállásos taktikám, bár a kiállás után már jobb körökre voltam képes, de így sem tudtam lényegesen közeledni az előttem lévőkre.
Az már csak hab volt a tortán, hogy oldman mikor lekörözött kaptam egy áthajtásost, ami kicsit vicces, mert szerintem kicsit hamar adta be az rf. Sokkal nagyobb sebességkülönbségre számítottam, meglepő volt, hogy ilyen "lassan" tud csak lekörözni. Az első kanyarban már csak gurultam, hogy utolérjen és kb már mellettem volt mikor beadta a játék, hogy drive through. Innentől már csak be akartam valahogy evickélni a célba, de egyszer még sikerült a remek rögtönzött kommentátoraink humorai nyomán a szemembe csalt könnyek miatt megforogni, de ez már nem osztott nem szorzott. Viszont nagyon jókat röhögtünk :D
Legközelebb remélem jobban megy majd :)
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.10.25. 22:32

Oldman, nem tudom, h miert kell turni a nyalad, nem a nyakadba akartam varni a buntetest, ha azt akartam volna, ovok!
Egyszeruen megkertelek, h jobban figyelj erre, ennyi. Es No Comment az ertelmes reagalasodra...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.10.25. 23:00

Ok sracok.. akkor legkozelebb probaljatok ki kovetkezot: amikor eloszor kaptok kek zaszlot a kovetkezo egyenesbe lehuzodtok felengeditek a gazt.. majd mikor elhaladtam besoroltok mogem.. hatha nem kaptok buntit .. reszemrol ennyi.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.10.26. 07:02

Betegek vagytok. :lol: :lol:
Ingy TE MEG A LEGBETEGEBB!!!! :lol: :lol: :lol:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.10.26. 09:14

oldman írta: Egyebkent NEM! nem gondolom hogy van benne vmi.. nem most kezdtem.. nem is tegnap.. es sose volt ilyenbol problemam.. (sot akiket lekorozok azok se szoktak buntetest kapni.. meglepo mi? ) .. Szoval reszemrol ez a te hulyeseged..kerlek hagyd abba az okoskodast.. es kicsit figyelj mar oda kinek irogatsz ilyen hulyeseget.
Egyebkent te ki a f@sznak kepzeled magad, hogy nem irhatok neked es nem kerhetlek meg valamire? Anyaztam, kotekedtem? NEM, csak siman megkertelek, hogy figyel jobban, ez olyan nehez? De komolyan? Mi ez a hangnem, amit megengedsz magadnak? Ja es ki is vagy te, csak hogy tudjuk es leterdelhessunk nagysagod elott...
Tudod en se ma kezdtem a szimulatorozast. Ugyan kevesszer koroztek le az elmult 4 evben, amiota komolyabban nyomom, de meg senki nem korozott le ilyen rosszul, mint te. Ez van, ebben a tobbiek jobbak, nem art szembesulni a hibaiddal, ha fejlodni akarsz. Nekem is voltak/vannak hibaim, de en belatom, ha valamiben fejlodnom kell es teszek erte. Ugy latszik neked nem kell, mert te tokeletes vagy.

Ja es jo, h nem voltal TS-en, legalabb nem hallottad, h mi a velemenye rolad a regi Simcosoknak :twisted:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.10.26. 11:14

Night írta: Egyebkent te ki a f@sznak kepzeled magad, hogy nem irhatok neked es nem kerhetlek meg valamire? Anyaztam, kotekedtem? NEM, csak siman megkertelek, hogy figyel jobban, ez olyan nehez? De komolyan? Mi ez a hangnem, amit megengedsz magadnak? Ja es ki is vagy te, csak hogy tudjuk es leterdelhessunk nagysagod elott...
Tudod en se ma kezdtem a szimulatorozast. Ugyan kevesszer koroztek le az elmult 4 evben, amiota komolyabban nyomom, de meg senki nem korozott le ilyen rosszul, mint te. Ez van, ebben a tobbiek jobbak, nem art szembesulni a hibaiddal, ha fejlodni akarsz. Nekem is voltak/vannak hibaim, de en belatom, ha valamiben fejlodnom kell es teszek erte. Ugy latszik neked nem kell, mert te tokeletes vagy.

Ja es jo, h nem voltal TS-en, legalabb nem hallottad, h mi a velemenye rolad a regi Simcosoknak :twisted:
nem kotekedtel, nem anyaztal, de en nem is irtam olyat ami erre utal.. szimplan hulyeseget kertel.. amit egyebkent en csak jokedvuen fogadtam es valaszoltam ra kb leirva hogy en hogy eltem meg a dolgokat.. amik utan ismet TE eroskodtal hulyessegekkel.. fricskazva hogy "ugyes" meg ilyenek..

a mi ez hangnem-hez meg annyit hogy olvass visszakicsit ki milyen stilust engedett meg maganak.. lasd "Ki a fasznak kepzeled magad".. onmagadat jaratod le.. es a szomoru hogy ezt nekem kell megmutatni neked. Ez a baj hogy ha forumba vitatkozol es ilyeneket allitasz hogy vissza lehet olvasni.. fail!

Hihetetlen.. neked ez jol esik vagy mi ? en mar irtam hogy reszemrol ennyi.. igyis sokat dumaltunk a hulyesegedrol.. de neeeem.. neked meg vmibe belekell kotnod.. a stilusrol mar nem is beszelve.. figy ha vannak ilyen problmaid.. vezesd le az asszonyon.. engem kerlek hagyj ki belole ;)
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.10.26. 11:46

oldman írta: nem kotekedtel, nem anyaztal, de en nem is irtam olyat ami erre utal.. szimplan hulyeseget kertel.. amit egyebkent en csak jokedvuen fogadtam es valaszoltam ra kb leirva hogy en hogy eltem meg a dolgokat.. amik utan ismet TE eroskodtal hulyessegekkel.. fricskazva hogy "ugyes" meg ilyenek..

a mi ez hangnem-hez meg annyit hogy olvass visszakicsit ki milyen stilust engedett meg maganak.. lasd "Ki a fasznak kepzeled magad".. onmagadat jaratod le.. es a szomoru hogy ezt nekem kell megmutatni neked. Ez a baj hogy ha forumba vitatkozol es ilyeneket allitasz hogy vissza lehet olvasni.. fail!

Hihetetlen.. neked ez jol esik vagy mi ? en mar irtam hogy reszemrol ennyi.. igyis sokat dumaltunk a hulyesegedrol.. de neeeem.. neked meg vmibe belekell kotnod.. a stilusrol mar nem is beszelve.. figy ha vannak ilyen problmaid.. vezesd le az asszonyon.. engem kerlek hagyj ki belole ;)
En normalisan kertelek valamire, erre ez volt a reagalasod:

- :D:D.. :D:D.. :DD:. .. D:DD:D:d:D: .. :D:D:D:D..

- kerlek hagyd abba az okoskodast..

- es kicsit figyelj mar oda kinek irogatsz ilyen hulyeseget.

Na en csak ezek utan vettem fel a te stilusod.
Egyebkent meg mindig varom, h ki is vagy te, akihez nem lehet kerdest intezni?
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.10.26. 12:24

Srácok! Miről is van szó? :) Volt egy párharc, és jött egy leköröző?

A valóságban ilyenkor mind a két versenyző kéket kap, így együtt húzódnak le a leköröző elől. A szabályzat viszont a gyorsabb, lekörözőt védi.

Értem én, hogy esetleg lassabb volt a lekörözés és talán Night úgy érzi, szándékos volt ez a manőver, de mint olvastuk, nem csak neki volt ez a véleménye.

Ne öljétek egymást, kár az idegeskedésért, a történteken már nem lehet változtatni!

Levonva az egészből a következtetést:

Oldman! Old meg gyorsabban a lekörözést, akár lámpával villoghatsz, ha úgy érzed, pillanatok alatt el tudsz menni.
Night! Az első kékre, valóban én sem szoktam elengedni a mögöttem lévőt, de tudom, hogy ha csak picivel gyorsabb nálam, büntetést fogok kapni, ezért elcseszek 1 körömet, majd szélárnyékban rátapadok a lekörözőre. Jobb ez a megoldás, a büntetésnél.

Amúgy én is támogatom, hogy vegyük ki az automatikus büntetést a játékból, mert ha valaki valakit feltart, arra úgy is fog menni az óvás, így viszont a szándékos kibaszás csíráját is kinyírhatjuk.

Peace emberek! :) Sry hogy beleszólok ebbe a vitába, de mind a ketten vagytok annyira tapasztaltak, hogy békével lépjetek túl ezen a dolgon! :roll:
Válasz küldése