TCL - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
oldman

Re: TCL - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.05.12. 13:20

laby írta:Nagyon király futam volt, ami a ritka rossz taktikám miatt nem úgy alakult ahogy bíztam benne. Viszont örülök hogy találtam olyan ligát ahol fair versenyek vannak és hagynak helyet egymásnak a versenyzők, valamint 4 autónyiról nem akarnak kifékezni minden áron. Szóval örülök hogy itt nyomhatom köztetek! :)
Neharagudj de akkor legyszives te is tegyel igy :) .. Futamon amikor elotted voltam, amikor a fektavhoz ertunk mellem kerultel viszont jott az elso sikan, fektav, te meg elszalltal.. levagtad a sikant..es mentel tovabb.. ez ok.. de azert fair-ebb megoldas lett volna ha visszaengedsz.. Akkor friss gumikon ok hogy gyorsabb voltal.. nem ovlak meg semmi..csak ha mar a fair versenyzesrol beszelsz.. khmm..

Ettol fuggetlenul en is elveztem a futamot jo volt itt versenyezni :-) sajnos nem volt idom erre a futamra gyakorolni, igy azon kivul hogy az autoval se voltam meg megbaratkozva teljesen pocsek taktikan is voltam.. ertsd medium gumikon mentem vegig :) .. a legkozelebbi futamra mindenkepp tobb idot szanok es majd meglatjuk :-)..
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.05.12. 13:27

Sziasztok, van meg szabad Skyline? Jonnek a kovetkezo futamra.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.05.12. 14:17

Night írta:Sziasztok, van meg szabad Skyline? Jonnek a kovetkezo futamra.
eme topic első lapja
Emerico - Head of SIMCo
labi
Név: Labancz Bence
Kormány: Logitech Driving Force GT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: labi » 2011.05.12. 14:49

oldman írta:
laby írta:Nagyon király futam volt, ami a ritka rossz taktikám miatt nem úgy alakult ahogy bíztam benne. Viszont örülök hogy találtam olyan ligát ahol fair versenyek vannak és hagynak helyet egymásnak a versenyzők, valamint 4 autónyiról nem akarnak kifékezni minden áron. Szóval örülök hogy itt nyomhatom köztetek! :)
Neharagudj de akkor legyszives te is tegyel igy :) .. Futamon amikor elotted voltam, amikor a fektavhoz ertunk mellem kerultel viszont jott az elso sikan, fektav, te meg elszalltal.. levagtad a sikant..es mentel tovabb.. ez ok.. de azert fair-ebb megoldas lett volna ha visszaengedsz.. Akkor friss gumikon ok hogy gyorsabb voltal.. nem ovlak meg semmi..csak ha mar a fair versenyzesrol beszelsz.. khmm..

Ettol fuggetlenul en is elveztem a futamot jo volt itt versenyezni :-) sajnos nem volt idom erre a futamra gyakorolni, igy azon kivul hogy az autoval se voltam meg megbaratkozva teljesen pocsek taktikan is voltam.. ertsd medium gumikon mentem vegig :) .. a legkozelebbi futamra mindenkepp tobb idot szanok es majd meglatjuk :-)..
Előtted voltam 3/4-ed autóval a féktáv előtt, és a féktávon megpöccintettél egy picit amitől elindult az autó keresztbe és ez miatt csúsztam le, és ez miatt gondoltam hogy előtted voltam és nem a kanyar segítségével előztelek meg hogy nem kell visszaengedni.
Labancz Bence
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.05.12. 14:56

Ingy2 írta:
Szatocs írta:Ennyit arról, hogy Mercis pálya. Világon sehova nem elég az ereje... :D Ahogy nézegettem, még kb 3-4 tizedet ki tudok csalni az autóból, de többet nem hiszem.
Pedig bő 10 lóval erősebb mint az Alfa és kezesebb is ;)
Ami viszont számít, hogy forgatónyomatékból 60-al több van. A Mercinek ez nincs, mert sehova nem gyorsul.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.05.12. 17:12

laby írta:
oldman írta:

Előtted voltam 3/4-ed autóval a féktáv előtt, és a féktávon megpöccintettél egy picit amitől elindult az autó keresztbe és ez miatt csúsztam le, és ez miatt gondoltam hogy előtted voltam és nem a kanyar segítségével előztelek meg hogy nem kell visszaengedni.
egész véletlenül bele tettem a vidibe, majd hétfőn felteszem és meg lehet nézni
inkább csak egy fél autóval voltál előrébb :) de ahogy beingott az a holden, nem hinném hogy biztonságban be lehetett volna venni. Egyik bóját biztos elkaptad volna.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.05.12. 17:28

Szatocs írta:
Ami viszont számít, hogy forgatónyomatékból 60-al több van. A Mercinek ez nincs, mert sehova nem gyorsul.
Ami inkább baj mert nehezebb megfogni kigyorsitáskor ;)
Most probáltam ki, picit setupolva 3 kör alatt 1.40.8. Sokkal stabilabb és egyenesben sem lassabb mint az alfa.
Sőt a váltó áttételezése is sokkal jobb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ingy2 2011.05.12. 18:15-kor.
Vozi

Hozzászólás Szerző: Vozi » 2011.05.12. 17:43

Vozár Tamás
Vozi
nem tudom meik kocsi ami marad már látom sokan jelentkeztek igy már nem tom mit válassazk
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.05.12. 17:58

a topic első lapja
Emerico - Head of SIMCo
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.05.12. 18:28

Emerico, bocsi, de még nem vagyok beírva.

Név:Füzy Barna
Nick:kamikaze

Ottó: Ford Sierra #25 Longhurst/Mezea

Kösz
Név:Füzy Barna
Lezárt