Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Amikor gyorsabban mész többet kell tekerni a kormányon ugyan ahhoz a kerékfordulathoz.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
16 a kormányszögem, nekem ez jön be, a forszom 75%
Sziasztok.
Zozso mondta hétfőn, hogy ma este lesz valami kapcsolat teszt, meg beállítás.
Nekem ma sajnos nem jó, legközelebb hétfőn leszek gép előtt.
üdv karol
Zozso mondta hétfőn, hogy ma este lesz valami kapcsolat teszt, meg beállítás.
Nekem ma sajnos nem jó, legközelebb hétfőn leszek gép előtt.
üdv karol
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID ... hip%202009 Huhúúú ezt vártam már, remélem igényes munka lesz.
Modellezőket keresnek, ha jól fordítottam:D

- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Én most várom hozzá az anyagokat, mert lehet hogy a GP2 2009 helyett ezt csináljuk meg.Nando írta:http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID ... hip%202009 Huhúúú ezt vártam már, remélem igényes munka lesz.![]()
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
F2 jobbemerico írta:Én most várom hozzá az anyagokat, mert lehet hogy a GP2 2009 helyett ezt csináljuk meg.Nando írta:http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID ... hip%202009 Huhúúú ezt vártam már, remélem igényes munka lesz.![]()

//Emerico engedélyével//
Üdv mindenkinek!
Ha esetleg most szombaton van kedve és ideje valakinek (hozz magaddal valakit) indulni egy 6 órás funrace-n Brno-ban az ILMS moddal, az nézze meg ezt az oldalt: simfansleague.tk
Ez egyelőre csak egyszeri alkalom, kíváncsiak vagyunk, mennyire tetszik az embereknek az ilyen hosszú távú versenyzés. A jelentkezések alapján nagyonis, eddig van 20 ember, aki már biztosan jön. Tehát ha érdekel jelentkezzetek a simfansleague kukac gmail pont com-on névvel, csapattárs nevével, választott autóval és elérhetőséggel (msn). Jó ha van TS-etek, mivel ezen a versenyen a két csapattárs egyetlen autót fog használni, tehát muszáj állandóan kommunikálni, hogy gördülékeny legyen mondjuk egy pilótacsere. További infot az oldalon találtok.
Jel.: simfansleague [kukac] gmail [pont] com
oldal: simfansleague.tk
IP: 94.232.96.240
pass: adminoktól msnen (tomiika@hotmail.com, jamalkorlat@freemail.hu, kimi.0619@hotmail.com)
Üdv mindenkinek!
Ha esetleg most szombaton van kedve és ideje valakinek (hozz magaddal valakit) indulni egy 6 órás funrace-n Brno-ban az ILMS moddal, az nézze meg ezt az oldalt: simfansleague.tk
Ez egyelőre csak egyszeri alkalom, kíváncsiak vagyunk, mennyire tetszik az embereknek az ilyen hosszú távú versenyzés. A jelentkezések alapján nagyonis, eddig van 20 ember, aki már biztosan jön. Tehát ha érdekel jelentkezzetek a simfansleague kukac gmail pont com-on névvel, csapattárs nevével, választott autóval és elérhetőséggel (msn). Jó ha van TS-etek, mivel ezen a versenyen a két csapattárs egyetlen autót fog használni, tehát muszáj állandóan kommunikálni, hogy gördülékeny legyen mondjuk egy pilótacsere. További infot az oldalon találtok.
Jel.: simfansleague [kukac] gmail [pont] com
oldal: simfansleague.tk
IP: 94.232.96.240
pass: adminoktól msnen (tomiika@hotmail.com, jamalkorlat@freemail.hu, kimi.0619@hotmail.com)
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Felmerült bennem a kérdés, hogy régebben még ASC-ben, meg T.D.T.-ben volt live timing és az olyan király volt, szal kérdés, hogy most nem lehetne beüzemelni? Sokkal szívesebben gyakorolnék a szervereken, ha lenne még fent valaki és akkor így könnyen megtudnám, hogy épp kik vannak fenn.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3