Szia nekem el tudnád küldeni a telemetriádat?Pl sepangról meg majd a köv futam ról is ha már tesztelsz:)?JeRm írta:Ha nézitek a belső kamerás felvételeket igazi F1nél akkor látszik hogy nagyon kevés olyan hely van a pályán ahol se gázt se féket nem használnak. 1 visszafordítót úgy vesznek be hogy a kanyar csúcspontjáig fékezik az autót és amint elérik azt egyből kigyorsítanak. Én is ugyan ez próbálom csinálni, ha használok is motor féket csak akkor veszem el a gázról a lábam ha már olyan alacsony fordulaton vagyok ahol nem pördülök meg és nem ugrik el a segge. A lényeg az amit Szatocs is írt hogy szinte sose szabad levenni a gázról a lábad. Minimálisan ha rajta van már nincs motorfék. Olvastam valahol, hogy F1nél a motorfék olyan erős mintha egy Subaruval nyomnánk 1 satuféket és ez a mod ezt pontosan visszaadja. Bár kipróbáltam a Ferrari Virtual Academyt ami nekem nagyon nagyon tetszett és elvileg ott azt írták h ultra realisztikus a fizika, azért ez még annál is sokkal nehezebb. Nagyobb a motorfék, hamarabb blokkol a kerék még úgy is h leveszem a fékerőt, és hamarabb ki is pörög kigyorsításnál. (bár én imádom a nehéz modokat) Kíváncsi vagyok mi alapján jött össze a mostani fizika, tehát aki tudja pls írja le mert tényleg nagyon érdekelneGondolok itt most Emericora
Azok alapján amiket olvastam neten reálisnak tűnik+ volt csapattársam Spet nagyon komolyan beleásta magát a fizika készítésbe és megpróbált az rFactorból kihozni 1 "ultra realisztikus"
fizikát annak a ligának ahol versenyeztem és hát nagyon hasonló lett ehez.
afrikaiteknos@gmail.com