Társalgó
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Re: Társalgó
Hát suzuki után ez érdekes lesz, nem tudok kijönni a boxból sem, csak pörgök forgok 
Név:Füzy Barna
Tegyél tojást a pedál alá,rögtön könnyebb lesz a lábadkamikaze írta:Hát suzuki után ez érdekes lesz, nem tudok kijönni a boxból sem, csak pörgök forgok
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Elvileg lehet állítani a szekéren.JeRm írta:Olyan kérdésem lenne h F1ben az időmérő után lehet változtatni a kocsi beállításain vagy már versenyre megtankolt kocsival kell kigurulni meg nagyobb hűtőkkel?
Mivel a Suzuki kupában a quli lehet, hogy az F1 előtt is lesz, nem lehetne tolni egy hetet az F1-en?És akkor a Suzira is lehetne többet gyakorolni meg erre is.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
suzuki: 927 kg / 107 LEkamikaze írta:Hát suzuki után ez érdekes lesz, nem tudok kijönni a boxból sem, csak pörgök forgok
f1: 625 kg / 760 LE
ennyi elég?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
emerico lehet h nem tudok jönni a holnap mert korházba leszek:(
nálam beállt a rendszeres net-szakadás.
ha kell mára valakinek Alonso, odaadom, de írjon, mert ha nem kell, akkor megpróbálkozom.
ha kell mára valakinek Alonso, odaadom, de írjon, mert ha nem kell, akkor megpróbálkozom.
Első helyről is csak én tudok kiesni.... Nem állítottam át a féktárcsát és kipurcant a fékem:S:S:S Nagyon csalódott vagyok, de jó verseny volt.
Gratula mindenkinek aki célba ért
Név: Pintér Roland
Mit berheltél a fékkel, hogy eldurrant?:O Pedig simán megnyerted volna.JeRm írta:Első helyről is csak én tudok kiesni.... Nem állítottam át a féktárcsát és kipurcant a fékem:S:S:S Nagyon csalódott vagyok, de jó verseny volt.Gratula mindenkinek aki célba ért
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
qualon mindig lentebb veszem a féktárcsa méretét súly miatt és versenyre elfelejtettem átállítani. Így 1x csak bepörögtem féktávon és nem bírtam kijönni kavicságyból :/ Nah mind1, majd Sepangban 
Név: Pintér Roland
Én amit keveset setupolok, azt mindig úgy csinálom, hogy azt elmentem, és kvalin azt állítom, de nem mentem el. Így az ilyen elkerülhető. Amúgy érezni valamit abból, hogy kisebb a súlya?JeRm írta:qualon mindig lentebb veszem a féktárcsa méretét súly miatt és versenyre elfelejtettem átállítani. Így 1x csak bepörögtem féktávon és nem bírtam kijönni kavicságyból :/ Nah mind1, majd Sepangban
▲