Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.01.09. 02:09

Jó kis futam volt. Sajnos megint okoskodásommal kinyírtam magam, végig cipeltem a 100 litert, persze a gumim nekem sem bírta, ki kellett mennem cserélni, és tankolás nélkül is 10mp volt a box, tehát öngól. Nem tudom mi lett volna ha.. de talán 1-2 helyet megfoghattam volna még.
Emerico - Head of SIMCo
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.01.09. 08:56

jegember95 írta:hát, vegyes érzelmeim vannak :?
... emerico mikor jött vissza a pályára, egy kicsit megijedtem, és megforogtam, és az én szárnyam, és a Szicsóé is odalett, sorry :( ...
Ma reggelre kicsit higgadtabban.. :D
Fúúú...nagyon pipa voltam tegnap este...mint írtam már,Nekem baromi nehéz ez a mod,és szenvedek,mire elfogadható setup-ot készítek.
Kaszasi segített pár beállítással a napokban(THX),és azt csiszolgattam még tegnap is,aminek az eredménye az lett,hogy javultam 1,5sec-et a qualira. :D
Tökre örültem,hogy egy olyan autóval indulhatok,amivel nem kell szenvednem,és még van benne sok idő...és jön a rémálom,amit már egyszer írtam is...hiába van egy jó set-ed,ha valaki miatt behal a technika. :( Sajnos nem csak az első szárny tört le,hanem a futómű is kuka lett...teljesen instabil autóvá vált...mintha egy csuklós busszal kellett volna tolni a futamot! :lol:
Óvás lesz...de értelmét nem látom...Én végigszenvedtem a "roncsversenyt"...Norbi a box-ból figyelte tovább,és így is megkapja a pontokat a helyezéséért...szóval unferr...szerintem.
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2011.01.09. 11:33

Épp beestem a kvali vége előtt, de nem tudtam hibátlan kört menni, uccsó hely.

Versenyen feljöttem a középmezőnybe, ahol Pethe Szabolccsal és Füzy Barnával körözgettünk egy darabig, majd Barnával volt egy kis affér ahol Szabolcs is megforgott velünk együtt. Bocs mindenkitől. Aztán sikerült elszakadnom, 6. helyen mennem de aztán ketten is eltűntek előlem és a 4. helyen mentem tök egyedül a célig.

Sajnos a motorhűtőt nem állítottam feljebb és a verseny jó részében füstöltem, de lassabb részeken visszahűlt. Szóval bocs mindenkitől akit ezzel zavartam.
Az utolsó körben először a bal első, aztán a jobb első fék is elszállt, jó kis féktávokat bírtam eztán venni. De csak fél kört kellett így szenvednem.

Pesti Martin-t lekörözés közben nem löktem volna ki,ha nem az ideális íven fékezett volna. Lesz ez jobb is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TerranceG 2011.01.09. 12:13-kor.
Név: Kaszap Zsolt
kubica07

Hozzászólás Szerző: kubica07 » 2011.01.09. 11:39

TerranceG írta:Épp beestem a kvali vége előtt, de nem tudtam hibátlan kört menni, uccsó hely.

Versenyen feljöttem a középmezőnybe, ahol Pethe Szabolccsal és Füzy Barnával körözgettünk egy darabig, majd Barnával volt egy kis affér ahol Szabolcs is megforgott velünk együtt. Bocs mindenkitől. Aztán sikerült elszakadnom, 5. helyen mennem de valaki elszállt előttem és a 4. helyen mentem tök egyedül a célig.

Sajnos a motorhűtőt nem állítottam feljebb és a verseny jó részében füstöltem, de lassabb részeken visszahűlt. Szóval bocs mindenkitől akit ezzel zavartam.
Az utolsó körben először a bal első, aztán a jobb első fék is elszállt, jó kis féktávokat bírtam eztán venni. De csak fél kört kellett így szenvednem.

Pesti Martin-t lekörözés közben nem löktem volna ki,ha nem az ideális íven fékezett volna. Lesz ez jobb is...

Bocsi csak elötted asszem Tim Gábor Körözött le és elengedtem csak a kanyarba értél utól és azt láttam a tükörből h mész befele és ezért maradtam ott de legközelebb majd megyek a fűre!Am Bocsi:D
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2011.01.09. 12:12

Ne menj le a fűre, inkább majd az egyenesben húzódj le,ha ilyen helyzetbe kerülsz.Csak ne fékezz az ideális íven!
Ez még akár szárnyakba is kerülhetett volna mindkettőnek. Elég baj az, hogy kipördültél.
Név: Kaszap Zsolt
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.01.09. 12:32

Mugen írta:Most esik le, hogy már megint kevertelek a tesóddal. XD
Nem lehetne valamelyikőtök Kiss helyett pl. mittomén Németh?
:lol:
Mondok egy titkot :D én úgy jegyzem meg őket :) , hogy Ati nickneve : Paffy :D és vhogy hasonlít a rendes nevére :)
Balázsé nem hasonlít :D és így megtudom őket különböztetni :D
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.01.09. 12:42

Ezzel így nincs baj, tudom általában ki-kicsoda, csak a pályán hajlamos vagyok paffy-t pl. le freakyo-zni, meg fordítva.
Az a pici A meg B betű a kocsijuk fölött néha kevés az azonosításhoz nekem. :lol:
The Power of Dreams
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2011.01.09. 13:03

Szicsó írta:
jegember95 írta:hát, vegyes érzelmeim vannak :?
... emerico mikor jött vissza a pályára, egy kicsit megijedtem, és megforogtam, és az én szárnyam, és a Szicsóé is odalett, sorry :( ...
Ma reggelre kicsit higgadtabban.. :D
Fúúú...nagyon pipa voltam tegnap este...mint írtam már,Nekem baromi nehéz ez a mod,és szenvedek,mire elfogadható setup-ot készítek.
Kaszasi segített pár beállítással a napokban(THX),és azt csiszolgattam még tegnap is,aminek az eredménye az lett,hogy javultam 1,5sec-et a qualira. :D
Tökre örültem,hogy egy olyan autóval indulhatok,amivel nem kell szenvednem,és még van benne sok idő...és jön a rémálom,amit már egyszer írtam is...hiába van egy jó set-ed,ha valaki miatt behal a technika. :( Sajnos nem csak az első szárny tört le,hanem a futómű is kuka lett...teljesen instabil autóvá vált...mintha egy csuklós busszal kellett volna tolni a futamot! :lol:
Óvás lesz...de értelmét nem látom...Én végigszenvedtem a "roncsversenyt"...Norbi a box-ból figyelte tovább,és így is megkapja a pontokat a helyezéséért...szóval unferr...szerintem.
na miután, behalt a monitor, de végül csak jó lett, meg tudtam nézni a helyzetet, és vaaóban látszott jössz, de utána kitüntél qa képből, és azután hirtelen bevillansz
valszeg nem oda figyeltem mikor látható voltál, de mostmár mindegy, teljesen jogos az óvásod, mégyegyszer bocs, nem állt szándékomban elrontani a versenynyed :oops:
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.01.09. 13:48

Vettel5 írta:
Mondok egy titkot :D én úgy jegyzem meg őket :) , hogy Ati nickneve : Paffy :D és vhogy hasonlít a rendes nevére :)
NA ELMENTEK TI A ... :lol:
Egyszerű, én szinte végig kussba vagyok Ts-en, jah meg ott van az a kicsi A betű.Amúgy nem tehetek róla, hogy Kiss-ek vagyunk mindketten, :D illetve A és B. :lol:
Jah, arra gondoltam, hogy felveszem a Jose Antonio Armano vezetéknevet. :roll: :lol:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.01.09. 14:00

Paffy írta:
Vettel5 írta:
NA ELMENTEK TI A ... :lol:
Egyszerű, én szinte végig kussba vagyok Ts-en, jah meg ott van az a kicsi A betű.Amúgy nem tehetek róla, hogy Kiss-ek vagyunk mindketten, :D illetve A és B. :lol:
Jah, arra gondoltam, hogy felveszem a Jose Antonio Armano vezetéknevet. :roll: :lol:
Örüljetek h az én nevem nem kezdődik "A" betűvel :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Lezárt