Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Figyelem!!
A szerver jelszava megváltozott:
A szerver elérése:
IP: 87.229.111.141:34297
Pass: AAA
A szerver jelszava megváltozott:
A szerver elérése:
IP: 87.229.111.141:34297
Pass: AAA
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Lali
Zsír most akartam beírni hogy úgy jártam mint Joke 
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Úgy érzem kitettem most magamért...
Már a 2.,vagy a 3. körben rommá zúztam az autót Norbi miatt,és teljesen újra kellett tanulnom az autó vezetését,mivel balra húzott,ezáltal a számomra optimális kigyorsítás felejtős lett,féktávon meg hol jobbra,hol balra ficánkolt...
3,vagy 4 boxkiállással megfutottam a versenyt..klassz volt.
Bocs,ha valakit akadályoztam lekörözésnél,de Én is alig bírtam vezetni
...mentem laza 1.3x.xx-es köröket.
Grat mindenkinek!
Már a 2.,vagy a 3. körben rommá zúztam az autót Norbi miatt,és teljesen újra kellett tanulnom az autó vezetését,mivel balra húzott,ezáltal a számomra optimális kigyorsítás felejtős lett,féktávon meg hol jobbra,hol balra ficánkolt...
Bocs,ha valakit akadályoztam lekörözésnél,de Én is alig bírtam vezetni
Grat mindenkinek!
-
jegember95
- 2024 licenszes
hát, vegyes érzelmeim vannak
a qualy jól sikerült, és a rajt után is jól álltam, mikor a második körben, emerico mikor jött vissza a pályára, egy kicsit megijedtem, és megforogtam, és az én szárnyam, és a szicsóé is odalett, sorry
majd miután még kétszer voltam a boxban, majd pedig rommá törtem a járgányt, úgy látszik a versenyeken még mindig tulzottam meg vok illetődve, de mivel nem mentem le a szerverröl, láthattam, egy olyan csatát amely a profik között is megállta volna a helyét, grat
na ez a jó anyag egy jó futamvideóhoz, grat minden célbaérkezőnek, aki végigment ezen a fos pályán
és remélem, h a hungaroringen méltóképpen búcsozok ettöl a kiváló modtól
U.I.: egy kis reklám, aki még nem látta vna, annak itt a simco 2010-es összefoglaló vidije:http://www.youtube.com/watch?v=9EMJauMvOys
a qualy jól sikerült, és a rajt után is jól álltam, mikor a második körben, emerico mikor jött vissza a pályára, egy kicsit megijedtem, és megforogtam, és az én szárnyam, és a szicsóé is odalett, sorry
majd miután még kétszer voltam a boxban, majd pedig rommá törtem a járgányt, úgy látszik a versenyeken még mindig tulzottam meg vok illetődve, de mivel nem mentem le a szerverröl, láthattam, egy olyan csatát amely a profik között is megállta volna a helyét, grat
na ez a jó anyag egy jó futamvideóhoz, grat minden célbaérkezőnek, aki végigment ezen a fos pályán
és remélem, h a hungaroringen méltóképpen búcsozok ettöl a kiváló modtól
U.I.: egy kis reklám, aki még nem látta vna, annak itt a simco 2010-es összefoglaló vidije:http://www.youtube.com/watch?v=9EMJauMvOys
Pff ez nagyon jó volt
olyan csatáink voltak az első 3-ban
Nagyon nagyon fasza volt
))) 
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
UI.: Baromi jó vidi lettttjegember95 írta:hát, vegyes érzelmeim vannak![]()
a qualy jól sikerült, és a rajt után is jól álltam, mikor a második körben, emerico mikor jött vissza a pályára, egy kicsit megijedtem, és megforogtam, és az én szárnyam, és a szicsóé is odalett, sorry![]()
majd miután még kétszer voltam a boxban, majd pedig rommá törtem a járgányt, úgy látszik a versenyeken még mindig tulzottam meg vok illetődve, de mivel nem mentem le a szerverröl, láthattam, egy olyan csatát amely a profik között is megállta volna a helyét, grat![]()
és remélem, h a hungaroringen méltóképpen búcsozok ettöl a kiváló modtól![]()
A verseny a kockás zászlóig tart...
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Jó verseny volt, kár hogy letört a szárnyam. Óvni akartam Kaszap Zsoltit, de visszanézve én voltam a fasz, korán jöttem vissza az ívre, ráadásúl meg is forgott, úgyhogy én kérek elnézést
.
A virtuális tükör az teljesen mást mutat mint az igazság. A kocsija orra már az első kerekemnél volt, de a tükörbe még úgy látszik mintha a hátsó kerekemnél lenne.
A virtuális tükör az teljesen mást mutat mint az igazság. A kocsija orra már az első kerekemnél volt, de a tükörbe még úgy látszik mintha a hátsó kerekemnél lenne.
Név:Füzy Barna
OTTROHAGGYONELAZEGÉSZAHOLVAN!!!
Kiváló rajt után a 2. voltam, mire Gabi egy brutális féktávval megevett vacsira a visszafordítónál.Utána 5,re csúsztam vissza.A nagy akarásnak nyögés a vége címszóval nekicsaptam a falnak és össze vissza ment az egész jószág, de ahogy hallottam Ts-es még én futottam a legjobb köridőket a törött szekérrel.Végig 1.24-25 között köröztem.Nem rossz az az 5.hely, de tudom, hogy meg lehetett volna megint a dobogó valamelyik foka.
Érdekes volt így végigmenni, ebből is tanultam.
Jó csaták voltak az elején Mugennel és Marcellel.Ezért érdemes indulni minden futamon, fair play.
Nagyon jó Mod.
Az utolsó futam a Magyar Szentélyben.

Kiváló rajt után a 2. voltam, mire Gabi egy brutális féktávval megevett vacsira a visszafordítónál.Utána 5,re csúsztam vissza.A nagy akarásnak nyögés a vége címszóval nekicsaptam a falnak és össze vissza ment az egész jószág, de ahogy hallottam Ts-es még én futottam a legjobb köridőket a törött szekérrel.Végig 1.24-25 között köröztem.Nem rossz az az 5.hely, de tudom, hogy meg lehetett volna megint a dobogó valamelyik foka.
Érdekes volt így végigmenni, ebből is tanultam.
Jó csaták voltak az elején Mugennel és Marcellel.Ezért érdemes indulni minden futamon, fair play.
Nagyon jó Mod.
Az utolsó futam a Magyar Szentélyben.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Most esik le, hogy már megint kevertelek a tesóddal. XD
Nem lehetne valamelyikőtök Kiss helyett pl. mittomén Németh?

Nem lehetne valamelyikőtök Kiss helyett pl. mittomén Németh?
The Power of Dreams
Jó futam volt bár sérült cuccal ahogy Palik mondaná sz.. volt körözgetni!Ha volt olyan akit feltartottam annak sorry:D