Setup kérdések
Re: Setup kérdések
Emerico, emlitetted, h a szuzukit ugy allitottatok, h azonos homerseklet legyen a gumin mindenhol... kiprobaltatok 10 fokos kulonbseggel, ha igen, akkor mukodott?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Na nekem is az Astra elmelegiti a gumit bal elől.Hiába van a guminyomás jól beállitva.A difi meg az alap.Széttartást meg végig próbáltam és ha + érték voltak megadva lassabban melegedet,de második körre akkor is felment 100 fölé.Ja és szerintem jobb az rfDynhud az XD kijelzőnél sokkal több mindent lehet beállitani.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
BizonyNight írta:Emerico, emlitetted, h a szuzukit ugy allitottatok, h azonos homerseklet legyen a gumin mindenhol... kiprobaltatok 10 fokos kulonbseggel, ha igen, akkor mukodott?
Jól működött de tökéletesen Salzburgring-en találtuk el. Nem mondom el mit, mert top secret, de köze volt ehhez.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Faszaemerico írta:BizonyNight írta:Emerico, emlitetted, h a szuzukit ugy allitottatok, h azonos homerseklet legyen a gumin mindenhol... kiprobaltatok 10 fokos kulonbseggel, ha igen, akkor mukodott?![]()
Jól működött de tökéletesen Salzburgring-en találtuk el. Nem mondom el mit, mert top secret, de köze volt ehhez.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Az Astranak tenyleg jobban melegedik a gumija, mint a tobbinek, sztem te is nezd meg Emerico! Viszont gyorsabb is, nagyobb a kanyarsebessege es sokkal rovidebbet lehet fekezni... Ha az a handicapje, h melegedik a gumija, akkor talan egalban van a tobbivel, viszont 1 koron sztem ez a legjobb!kaszasi írta:Na nekem is az Astra elmelegiti a gumit bal elől.Hiába van a guminyomás jól beállitva.A difi meg az alap.Széttartást meg végig próbáltam és ha + érték voltak megadva lassabban melegedet,de második körre akkor is felment 100 fölé.Ja és szerintem jobb az rfDynhud az XD kijelzőnél sokkal több mindent lehet beállitani.
A Vectra ugyanaz... Gyors, de kopik a gumija, olyan, mint a GT3ban a ViperNight írta:Az Astranak tenyleg jobban melegedik a gumija, mint a tobbinek, sztem te is nezd meg Emerico! Viszont gyorsabb is, nagyobb a kanyarsebessege es sokkal rovidebbet lehet fekezni... Ha az a handicapje, h melegedik a gumija, akkor talan egalban van a tobbivel, viszont 1 koron sztem ez a legjobb!kaszasi írta:Na nekem is az Astra elmelegiti a gumit bal elől.Hiába van a guminyomás jól beállitva.A difi meg az alap.Széttartást meg végig próbáltam és ha + érték voltak megadva lassabban melegedet,de második körre akkor is felment 100 fölé.Ja és szerintem jobb az rfDynhud az XD kijelzőnél sokkal több mindent lehet beállitani.
Az a gond hogy nem 1 kört kell menni hanem 15-18-akat.Így ez már szívásNight írta:Az Astranak tenyleg jobban melegedik a gumija, mint a tobbinek, sztem te is nezd meg Emerico! Viszont gyorsabb is, nagyobb a kanyarsebessege es sokkal rovidebbet lehet fekezni... Ha az a handicapje, h melegedik a gumija, akkor talan egalban van a tobbivel, viszont 1 koron sztem ez a legjobb!kaszasi írta:Na nekem is az Astra elmelegiti a gumit bal elől.Hiába van a guminyomás jól beállitva.A difi meg az alap.Széttartást meg végig próbáltam és ha + érték voltak megadva lassabban melegedet,de második körre akkor is felment 100 fölé.Ja és szerintem jobb az rfDynhud az XD kijelzőnél sokkal több mindent lehet beállitani.
Mondjuk én Chevivel megyek,ugy hogy nem nagyon hat meg,csak igy senki nem fogja választani.
Név :Zoltan Nagy
-
Lali
Difi alap gumi állítgatva, széttartás -0.10 két kör és a gumi 118 fok a kör felére és már nincs is tempós kanyarbevétel . Lehet feladom szokom a bmert.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Próbálj változtatni a vezetési stíluson picit. Kevesebb kormánymozdulat, pontosabb kanyarbemenet, akár picit előbb fékezve, szépen íveken menni.Lali írta:Difi alap gumi állítgatva, széttartás -0.10 két kör és a gumi 118 fok a kör felére és már nincs is tempós kanyarbevétel . Lehet feladom szokom a bmert.
Nekem akármelyik autóval nézem, semmi elmelegedésem nincs.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Az opeleknek tenyleg nagyon melegedik a gumija... Ugyanazzal a stilussal vezetve teszteltem az autokat es csak az Opeleknel tapasztaltam melegedest... Bar mondom gyorsabbak, mint a tobbi, ezert talan ezzel a hatrannyal kiegyenlitodik a dolog...emerico írta:Próbálj változtatni a vezetési stíluson picit. Kevesebb kormánymozdulat, pontosabb kanyarbemenet, akár picit előbb fékezve, szépen íveken menni.Lali írta:Difi alap gumi állítgatva, széttartás -0.10 két kör és a gumi 118 fok a kör felére és már nincs is tempós kanyarbevétel . Lehet feladom szokom a bmert.
Nekem akármelyik autóval nézem, semmi elmelegedésem nincs.