Társalgó
Re: Társalgó
Emerico, elírtad a nicknevem a bajnokság állása részben.Nem Puffy, hanem Paffy, de nem ez lesz az életem legnagyobb problémája. 
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Paffy, legközelebb megpróbálom nem elkúrni.
Szépen toltad neki. Nagyon hamar fogyott a gumim sajnos, nem szeressem még mindig a súlyt. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
De durva verseny volt! Kvalifikációt sikerült megúszni, mert sztem Cselt is simán vitte a 33 elejét. Sajnos a versenyre rosszul döntöttem szárnybeállítás terén mert túl kevés volt a tapadás és elég volt egy elbambúlt féktáv, mentem is legelni rendesen
Persze innentől kezdve érdekes volt a futam elöször Kaszap Zsoltit majd Pethe Szabit és Kiss Attilát is sikerült megelőznöm nagy csatában. Érdekes módon ahogy könnyebedett az autó egyre stabilabb lett és még rengeteg benya maradt hogy szaporán nyomkodjam a boost gombot próbáltam behozni Cseltet és Tim Gabit mert ahogy az LCD-n láttam egymással voltak elfoglalva. Az utsó körben nemtom mit csináltak de sikerült csökkenteni a lemaradást de sajnos nem volt elég. Grat mindenkinek faja futam volt! 
- Szatocs
Először éreztem rá ambíciót, hogy utánad menjek Ingy, de aztán úgy begyorsultál, hogy letettem róla. 
Mit kérdeztetek TS-en? Amíg egyedül köröztem, addig hallottam mit mondotok, csak aztán tömegben nagyobb lett a zaj, meg a lejátszó albumot váltott, és az hangosabban szólt 
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Szatocs
Annyit, hogy neked volt G25 meg Fanatec is, ugye? 
Nem te kúrtad el, hanem én előztelek meg.Szatocs írta:Paffy, legközelebb megpróbálom nem elkúrni.Szépen toltad neki. Nagyon hamar fogyott a gumim sajnos, nem szeressem még mindig a súlyt.
Ez a pálya meg még a kedvenceim között is van, de a Barcelona .......*******.......****....
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
- Szatocs
Az ok, hogy megelőztél, de vissza tudtam volna támadni, ezt kúrtam el azzal, hogy kicsúsztam az első sikánban. 
Azt igen.Ha nem csúszol ki akkor valószínű visszaelőzöl motorerőből,de nem így lett. 
Barcelónában úgyis előttem leszel.1, Rühellem 2, Csak jobb gumim van 3, Utálom
Barcelónában úgyis előttem leszel.1, Rühellem 2, Csak jobb gumim van 3, Utálom
Dehogyis. Csak fanatec. Még mindig megvan, de már a szekrényben pihen, a pedál meg az ágy alatt, meghalt FFB-vel nem egy élvezet.Szatocs írta:Annyit, hogy neked volt G25 meg Fanatec is, ugye?
Most majd G25 pedált kéne keresnem, mert a dfgt-vel működik elvileg, és LFS kuplungpedál nélkül egy kalap kaka. Hiába van gombra állítva, nem ugyan az, meg nincs olyan gomb, amit bármilyen kormányelfordulásnál elérek, és így nem tudok váltani csúszás közben
▲