Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jeamiro
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.06.18. 22:24

Hát a várakozásomnak megfelelően tök utolsó lettem, de végigmentem minden gyakorlás nélkűl.
Remélem nem voltam utban senkinek és nem szóltam bele semmibe. (igyekeztem figyelni mindenkire)
Azért élveztem rettenetesen, vagy 2 hétig nem voltam gépközelben sem nagyon, nemhogy rf előtt :(
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2010.06.18. 22:39

Jó kis verseny volt :) Kvali egész jól ment csak lusta voltam rendes verseny setupot csinálni és majdnem ráfaragtam mert már az elején alulkormányozottsággal szenvedtem egészen a verseny végéig, de az én seggem alatt nem volt egy 50 kilós cementeszsák szal szerencsésen megúsztam :lol: Dehogy még tovább sírjak lengyel barátok itt voltak 1 hétig és olyan vagyok mint a mosott szar :lol:
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.06.18. 22:48

Nem sokat gyakoroltam, de nem is nagyon foglalkoztam a kvalival, majd a verseny.
Első körnem palánk, első szárny le, és a futómű is elment. Jó pár kör kellett, mire megszoktam, hogy jobbra húz, meg hát kopott is a gumi.
Szal valahogy beevickéltem. Majd 2 hét múlva ismét megpróbálom :).
Név: Kaszap Zsolt
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2010.06.18. 23:01

Nagyon pöpec verseny volt!
Szinte végig védekeztem, első kör Terrance, majd Kiss Atilla, aztán Szatócs és Emerico. Az utolsó körben Emerico elment, de nagy meccs volt.
Név:Füzy Barna
Bika
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Bika » 2010.06.18. 23:08

Legjobb F2es versenyem, kvali 2., nagyon meglepődtem h +50kilóval sikerült bejönni, 4 áramszünet, de a verseny elött visszajött és ki is bírta!
Verseny az nagyon fain volt, érzésem szerint ha le tudom rajtolni Ingy-t akkor nem tud visszaelőzni!
Nagyon fain volt, grat mindenkinek!
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!" - Ayrton Senna da Silva

4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2010.06.18. 23:26

[quote="emerico"]Huh, ömlik rólam a víz...

Az év csatája volt számomra. Kiss Attila (nagy grat!) először rendesen megizzasztott, keményen és szabályosan támadott, és védekezett.

Akkor nálatok is beázott a fal???Csak vicc.Köszönöm a grat-ot legközelebb én jövök ki jobban. ;)
Nagyon frankó volt az egész futam, végre átéreztem én is azt az érzést mint a tesóm (üvöltözés) :D :D :D
Sajna elbaltáztam nem csináltam versenybeállítást ill. én a 0 -ról kezdem a beállítás megtanulását. Tim Gabi beállítását nem sikerült lementenem, ill nem csináltam felvételt.Ha ezeket belinkelnéd vagy valamilyen módon megkapatnám hálás lennék.
Szerintem az 5. hely meglett volna csak megforogtam a végén, de legalább voltam és nem babrált ki velem sem az időjárás, sem a kedves szolgáltatóm.
Esti mesének vége, mindenkinek Jó éjszakát.
U.i.:Kiskunlacházán Találkozunk!!! :)
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2010.06.19. 10:22

Még egyszer köszönöm mindenkinek a megértést és azt, hogy megvártatok!

A plusz negyven kilóval megint nagyon nehéz volt bánni. Volt egy tempóm de az messze volt a mezőny elejétől sajnos. Sikerült szinte hibátlanul teljesíteni a távot aminek nagyon örülök.

A következő futam már GP2 lesz?
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.06.19. 12:12

Paffy írta: Nagyon frankó volt az egész futam, végre átéreztem én is azt az érzést mint a tesóm (üvöltözés) :D :D :D
Ugye milyen jó érzés? :D :mrgreen: :?: :lol:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.06.19. 14:33

Clayman írta:Még egyszer köszönöm mindenkinek a megértést és azt, hogy megvártatok!

A plusz negyven kilóval megint nagyon nehéz volt bánni. Volt egy tempóm de az messze volt a mezőny elejétől sajnos. Sikerült szinte hibátlanul teljesíteni a távot aminek nagyon örülök.

A következő futam már GP2 lesz?
Még van 2 futam Imola, Barcelona)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.06.20. 16:14

A versenynaptár elolvasása csodákra képes :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
Lezárt