Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Ingy2

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2010.06.05. 22:22

Végre sikerült :). Kvali úgyahogy jól ment bár az első szektorban sokat elhagytam de nem panaszkodom meglett a pole. Versenyen viszont szenvedtem a setup nagyon jó volt pedig csak mivel megfáztam mint macskát szarni nem birtam koncentrálni rendesen és az elején falhoz is csaptam az autót de szerencsére komolyabb sérülést nem szenvedett. Utána Cselt hajszolt a verseny végéig. Szép verseny volt cimbi, de végre sikerült végig mennem :)
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2010.06.06. 10:38

Jó futam volt megint. Most hogy már elég sokmindenkinek megvan a jobb motor az időmérő is szorosabb lett :)

A rajtot kicsit elbénáztam, így Gabi majdnem megelőzött, de sikerült visszaverni a támadást :). Utána már csak Ingy-t hajkurásztam, akinek már volt egy jó 10mp-s előnye az első pár kör után, viszont hibázott és az egyből eltűnt. Onnantól kezdve a futam végéig kb. 2mp-re követtem őt. Próbáltam belekergetni egy hibába, de csak nem akart rontani :P.

Jól mentél cimbi, grat megérdemelted már ezt a győzelmet! :D
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.06.06. 10:49

Nem sikerült úgy a setup,mint a legutóbbi versenyen, időmérő szoros volt, hetediknek indulhattam.
Versenyen 1 hiba kivételével sikerült jól mennem a végén kicsit küzdenem kellett az 5. helyért, ami sikerült.
Név: Kaszap Zsolt
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2010.06.06. 15:29

Üdv mindenkinek. Indultam volna én is a futamon, de sajnos a kedves szolgáltatóm úgy gondolta, hogy nem hajlandó szolgáltatni. :evil: :evil: :evil:
Köszönöm Emericonak a gyors festést. Legközelebb leszek, hacsak megint nem babrálnak ki velem, de akkor felrobbantom. :D :D :twisted: :twisted:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.06.07. 09:36

Hát sajnos, megtörtén amitől tartottam, még nem vagyok mentálisan teljesen jól. Elkapkodtam az egyik kanyarnál a tülekedést és rossz ívre kerültem, onnan meg már félkerékre a fűre kerültem, ahonnan már a fék mit sem használt, és lefeküdtem a kavicságyba pihenni. Onnan kijöttem és utána nyomtam mint pokol...de ez nem volt elég, ráadásul a túl sok boost használatától 1 körrel hamarabb elfogyott a benzinem is. Tehát vezetés élményileg 5-ös, szerencse oldaláról nézve 2-es :) Leggyorsabb kör futam? Hát jah...tartottam is Ingyék tempóját, csak kár hogy előttük voltam 1 körrel lemaradva.
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.06.14. 11:30

Emerico, valamelyik nagyon gagyi pályát nem akarod kicserélni Montrealra? Valencia ha a "városi" pálya, azt szerintem simán kukázható lenne, persze csak ha senkit nem zavar. Annyira jó verseny volt ott tegnap.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.06.14. 14:11

bardocz írta:Emerico, valamelyik nagyon gagyi pályát nem akarod kicserélni Montrealra? Valencia ha a "városi" pálya, azt szerintem simán kukázható lenne, persze csak ha senkit nem zavar. Annyira jó verseny volt ott tegnap.
Én benne vagyok, lehetne Montreál.
Név: Kaszap Zsolt
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.06.16. 12:14

Ezen a héten nem szombaton hanem PÉNTEKEN van a futam.
Emerico - Head of SIMCo
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2010.06.16. 13:45

emerico írta:Ezen a héten nem szombaton hanem PÉNTEKEN van a futam.
Frankó.
Lehetne kérni, hogy akkor kezdjünk később, mert én aznap tanfolyamon vagyok kilencig és nem szeretnék kihagyni egy versenyt sem!?

Lehetne ezt?
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.06.16. 14:35

Nekem okés.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Lezárt